Bnım bugun tetenos aşı randevum vardıCanım sebebini soyledi mioooff bu aşı işleride çok sorun yaa doktorlar da annelerde ikiye bolundu hangi tarafa gidicem sasirdim
Benim uğraşasım gelmiyorAy ben zaten her gün ev süpürüp siliyorum ondan işim çabuk bitiyo. Kadir Ezldi perileri geliyo sürekli
Bn demir, kan ilacı vs kullanmıyorum cnmKızlar bir şey soracağım. Bugün ile 12. hafta doldu. Doktorum folik asiti bıraktırdı. "Previt Pozitif Omega" diye omega3 hapına başlatıyor. Ancak bunun dışında başka bir vitamin ya da kan hapı falan kullan demedi. Hepiniz omega3 dışında vitamin ve kan ilacı kullanıyor musunuz? Yoksa bana vermemesi normal mi.
Maşallah bey mi yapacak detaylı yı canımİnşallah sağlıkla hissedeyimbiz doktorumla şöyle anlaştık 19.hafta kontrole gideceğim 22.hafta detaylıya gireceğim. Herşeyiyle bakalım diye 22.hafta olsun dedik
Benim vitamin d düşük çıktı ondan sanırım hep kullanıcam..magnezyum kullanıyorum..16 haftada kan ilacı yazdı bana..OMEGA var
Bana da vermedi kan ilacı canım. 20. Haftada başlatıyormuş doktorum.
bana da vermedi canım 16. haftaya kadar hiçbir vitamin takviyesi kullanmadım folik asit dışında omega da dahil
Oyyy elinize sağlık sağlıkla giymeyi nasip etsin inşallah prensesBakın teyzelerr kızıma tulum ördümpatikleriyle bandanasini da yarın yapicam inşallah
Ya kızlarda çok şeker de erkeklerde sevmiyorum öyle şeyler :)) ilerde o da kendini mickey mouse kostumüyle görmek ister mi bilemedim böyle beyaz tatlı masum kibar bisey ben ve eşim daha hoş olur diye düşündüm 3 müz de krem renginde ya da :)Oyyy elinize sağlık sağlıkla giymeyi nasip etsin inşallah prensesbenim oğlum olacak bende şu Mickey mouse kostümleri oluyor ya foto çekmek için onlardan mi yapsam diye düşünüyorum
ya aman onu nasıl becereyim yapayım şimdi ahahahcanım ayarlardan karıştır bu şekilde herkesin haftasını görebilirsin kendi haftanı gir tam yerini bilmiyorum ama :))
Bence doğumdan sonra gerekli olursa alınması gereken bişey. Doğumdan sonra lazım olmazsa boşu boşuna alınmış olacak. Ben ilk hamileliğimde almamıştım. Doğumdan sonra maşallah sütüm o kadar çok geldi ki ilk önce eczaneden Manuel almıştık. Sonra baktık onunla olacak gibi değil elektrikli almıştıkKızlar bu süt sağma şeyini almamız gerekiyor mu? O kadar hiçbir şey bilmiyorum ki
Yani oda doğru aslında bende kararsızdim zatenYa kızlarda çok şeker de erkeklerde sevmiyorum öyle şeyler :)) ilerde o da kendini mickey mouse kostumüyle görmek ister mi bilemedim böyle beyaz tatlı masum kibar bisey ben ve eşim daha hoş olur diye düşündüm 3 müz de krem renginde ya da :)
Profil-Forum seçenekleri- Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle ye basın kaydet diyin kim haftasını sisteme girdiyse onları görürsünüz.ya aman onu nasıl becereyim yapayım şimdi ahahah
Oy maşllah kaç haftalıksınDolabimiz gitgide pembeleniyor teyzeleri
Çok teşekkür ederiz aminnn inşallahOyyy elinize sağlık sağlıkla giymeyi nasip etsin inşallah prensesbenim oğlum olacak bende şu Mickey mouse kostümleri oluyor ya foto çekmek için onlardan mi yapsam diye düşünüyorum
13+1 de %70 kız dediler 14+5 te kesinleştiKızlar bebişlerinizin cinsiyetlerini kaçıncı haftalarda öğrendiniz net ? Ona göre gideyim doktora 12 de göstermedi çünkü
gebelik şekeri olma ihtimali fazla dedi, bunu neye göre söyledi canımKızlar bugün erkek olduğu kesinleşti 18+3
Doktorum perinatolog bebeğin baş çevresi , mesanesi , böbreği, midesi onları gördü şimdilik haftasına göre iyi dedi , daha detaylı için sınır bir hafta sonraki geldiğinde detaylı tekrar bakarız dedi 22. Haftada . Ama sana şeker yüklemesini erken yapalım dedi 22. Haftada yapılacak , gebelik şekeri olma ihtimali fazla dedi bakalım , gebelik şekeri olan var mı aranızda
Neden o kadar geç özelemi gittin devletemiKızlar bugün erkek olduğu kesinleşti 18+3
Doktorum perinatolog bebeğin baş çevresi , mesanesi , böbreği, midesi onları gördü şimdilik haftasına göre iyi dedi , daha detaylı için sınır bir hafta sonraki geldiğinde detaylı tekrar bakarız dedi 22. Haftada . Ama sana şeker yüklemesini erken yapalım dedi 22. Haftada yapılacak , gebelik şekeri olma ihtimali fazla dedi bakalım , gebelik şekeri olan var mı aranızda
12 de gittiğimde ögrenememistim kontroller zaten ayda 1 oluyor. 1 ay sonra 16 da net öğrendim benKızlar bebişlerinizin cinsiyetlerini kaçıncı haftalarda öğrendiniz net ? Ona göre gideyim doktora 12 de göstermedi çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?