2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Bn demir, kan ilacı vs kullanmıyorum cnm
İmom omegaya devam..

Benim vitamin d düşük çıktı ondan sanırım hep kullanıcam..magnezyum kullanıyorum..16 haftada kan ilacı yazdı bana..OMEGA var

Bana da vermedi kan ilacı canım. 20. Haftada başlatıyormuş doktorum.

bana da vermedi canım 16. haftaya kadar hiçbir vitamin takviyesi kullanmadım folik asit dışında omega da dahil

Demek normal. İnternetten baktım orada da 20. hafta gibi kan ilacına başlanır yazıyor. İyi bari. 2 defa sordum gerek yok dedi. Tedirgin oldum ama şimdi rahatladım Ay burası iyi ki var.

Oyyy elinize sağlık sağlıkla giymeyi nasip etsin inşallah prenses benim oğlum olacak bende şu Mickey mouse kostümleri oluyor ya foto çekmek için onlardan mi yapsam diye düşünüyorum
Ya kızlarda çok şeker de erkeklerde sevmiyorum öyle şeyler :)) ilerde o da kendini mickey mouse kostumüyle görmek ister mi bilemedim böyle beyaz tatlı masum kibar bisey ben ve eşim daha hoş olur diye düşündüm 3 müz de krem renginde ya da :)

Kızlar bu süt sağma şeyini almamız gerekiyor mu? O kadar hiçbir şey bilmiyorum ki
Bence doğumdan sonra gerekli olursa alınması gereken bişey. Doğumdan sonra lazım olmazsa boşu boşuna alınmış olacak. Ben ilk hamileliğimde almamıştım. Doğumdan sonra maşallah sütüm o kadar çok geldi ki ilk önce eczaneden Manuel almıştık. Sonra baktık onunla olacak gibi değil elektrikli almıştık

Yani oda doğru aslında bende kararsızdim zaten

ya aman onu nasıl becereyim yapayım şimdi ahahah
Profil-Forum seçenekleri- Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle ye basın kaydet diyin kim haftasını sisteme girdiyse onları görürsünüz.
Siz de kendi haftanızı eklemek isterseniz: profil- hesap detayları- bebeğinizin tahmini doğum tarihi girin kaydetin sizin de mesajlarınızın altında haftanız ile ilgil ibilgiler yer alır

Kızlar bebişlerinizin cinsiyetlerini kaçıncı haftalarda öğrendiniz net ? Ona göre gideyim doktora 12 de göstermedi çünkü

Oyyy elinize sağlık sağlıkla giymeyi nasip etsin inşallah prenses benim oğlum olacak bende şu Mickey mouse kostümleri oluyor ya foto çekmek için onlardan mi yapsam diye düşünüyorum
Çok teşekkür ederiz aminnn inşallah ayy çok güzel olur yap mutlaka canım bende ilk oğlumda öyle kostumlerden ormustum fotograflarda çok tatlı oluyor

Kızlar bugün erkek olduğu kesinleşti 18+3
Doktorum perinatolog bebeğin baş çevresi , mesanesi , böbreği, midesi onları gördü şimdilik haftasına göre iyi dedi , daha detaylı için sınır bir hafta sonraki geldiğinde detaylı tekrar bakarız dedi 22. Haftada . Ama sana şeker yüklemesini erken yapalım dedi 22. Haftada yapılacak , gebelik şekeri olma ihtimali fazla dedi bakalım , gebelik şekeri olan var mı aranızda

gebelik şekeri olma ihtimali fazla dedi, bunu neye göre söyledi canım

Neden o kadar geç özelemi gittin devletemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…