2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Canım sebebini soyledi mi oooff bu aşı işleride çok sorun yaa doktorlar da annelerde ikiye bolundu hangi tarafa gidicem sasirdim
Yok canım başka bir şey demedi bende o an daha çok var diye nedenini sormadım doktorun ne öneriyorsa senin içine sinen hangisi olursa onu seç bence

Kuzum sanada az kalmış şimdi sende kilo olduğu için kendini 20 haftaya hazırla ben öyle etmiştim sonra bir an hiss etdim gaz olmadığını kesin anlıcaksın
İnşallah sağlıkla hissedeyim biz doktorumla şöyle anlaştık 19.hafta kontrole gideceğim 22.hafta detaylıya gireceğim. Herşeyiyle bakalım diye 22.hafta olsun dedik

Amin canımYa ben diyordum fetalı yaptıracam temiz çıkarsa rahatlıcam ama hiç öyle olmadı bazen diyorum eşim gibi rahat olmak ne güzel
fetal da değil aslında canım onda sonucumuz iyi olur ama 10 sene 20 sene sonrasını bilmiyoruz ki genetiği önemli çocuğun inşallah o iyi olur annelik anormallik ben doğdu etti de 50 sene sonrasını bile düşünüp korkuyorum

İnşallah sağlıkla hissedeyim biz doktorumla şöyle anlaştık 19.hafta kontrole gideceğim 22.hafta detaylıya gireceğim. Herşeyiyle bakalım diye 22.hafta olsun dedik
Bendede öyle olucak 19 kontröl detaylıyı çektim 22 organlar tam gelişsin diyeBenim doktorum 20 diyordu cuma sorucak kesin diyecem 22 kendim istedim

İnşallah canım ama yanmam çok var bugün geceden beri, o kadar dikkat ediyorum
Yanman varsa canım çıka bilir ama benim arkadaşım 9 ay enfeksiyonla uğraştı sağ salamat kucağına aldı kızını çok şükür..ama onun gebelikten öncede hep oluyordu.

Kız tamam 50 sene sonrasını düşünme artıkonuda düşünürsek bizim gerçekten psikoloji sorunumuz var demekki

Yok canım başka bir şey demedi bende o an daha çok var diye nedenini sormadım doktorun ne öneriyorsa senin içine sinen hangisi olursa onu seç bence
Doktora sormustum gecen gittigimde yaptir dedi ama icime de sinmedi neyse 1 hafta var bakalim

Bendede öyle olucak 19 kontröl detaylıyı çektim 22 organlar tam gelişsin diyeBenim doktorum 20 diyordu cuma sorucak kesin diyecem 22 kendim istedim
En mantıklısı bu kuzum. Aynı haftalarda gitcez ama sen benden öndesin

Yanman varsa canım çıka bilir ama benim arkadaşım 9 ay enfeksiyonla uğraştı sağ salamat kucağına aldı kızını çok şükür..ama onun gebelikten öncede hep oluyordu.
Benim hiç olmuyordu canım, gebelikle birlikte olmaya başladı, bir geçse rahat edeceğim gerçekten modum yükselsin diyorum ama bir türlü olumsuzluk peşimi bırakmıyor. Aylardır yatıyorum. Hep sorun Allah’ın izni ile bir doğum yapsak zamanında. Zaman hızlı geçse psikolojik çok yıprandım.

Kızlar bir şey soracağım. Bugün ile 12. hafta doldu. Doktorum folik asiti bıraktırdı. "Previt Pozitif Omega" diye omega3 hapına başlatıyor. Ancak bunun dışında başka bir vitamin ya da kan hapı falan kullan demedi. Hepiniz omega3 dışında vitamin ve kan ilacı kullanıyor musunuz? Yoksa bana vermemesi normal mi.

Benim ama gebelikten önce oluyordu ama onunda sebebini bulunca sanki geçti çok şükür suç bendeydi ilişkiden sonra WC gitmiyordum.Ayy deme ya her şeyden soğudum resmen hemen diyorum Mart gelsin kucağımıza alak sağ salim

Benim vitamin d düşük çıktı ondan sanırım hep kullanıcam..magnezyum kullanıyorum..16 haftada kan ilacı yazdı bana..OMEGA var

Bana da vermedi kan ilacı canım. 20. Haftada başlatıyormuş doktorum.

bana da vermedi canım 16. haftaya kadar hiçbir vitamin takviyesi kullanmadım folik asit dışında omega da dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…