2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
gebelik şekeri olma ihtimali fazla dedi, bunu neye göre söyledi canım
Bizim aile de var annemde , hem de benim biraz kilom var kilo almaya da meyilliyim gerçi gebelikten bu yana 2 kg Aldım henüz, aynı zamanda diyetisyen beslenme uzmanı ile dengeli beslenmeye gayret ediyorum

Kızlar kuru bir öksürüğüm var öksürdükçe kendimi sıkıyorum ve kasiklarim ağrıyor bu öksürüğe bir çözümünüz var mı

Ben şuan 14+5 teyim cinsiyeti tam belli olmayan bir ben varım sanırım
15+1 im ben bugün ilk defa erkeğe benziyor dedi, haftaya daha netleşir daha öncesinde hiç bir tahminde bulunamamıştı, diğer çocuklarım13. Hafta da belli etmişti

15+1 im ben bugün ilk defa erkeğe benziyor dedi, haftaya daha netleşir daha öncesinde hiç bir tahminde bulunamamıştı, diğer çocuklarım13. Hafta da belli etmişti
Aynı kaderdeyiz desene bende anketi görünce herkesin belli olmuş bir ben kalmışım dedim benimde öyle biri 12 biri 14 de belli etmişti ve hiç değişmemişti doktor kıza benziyor ama iki hafta sonra tekrar bakarız dedi öyle kaldı

Bana d vitamini ve kan ilacı verdi ekstradan kuzum. D vitamini hariç kullanamıyorum bulantılardan. Yani verdiğini de içmiyorum

Bizimkiler nazlı çıktı iki kızınız mı var

Cnm napıyosun nasıl gdıyor
Pek sesın çıkmıyor
Cinsıyetın belli oldumu?
Ah kuzum sesim çıkmıyor benim mide bulantısı henüz geçmiş değil oda beni halsiz bırakıyor pek bakamıyorum malum okullar açıldı oğlanın ödevlerde oluyor kıza benziyor demişti 11. Haftada ama tam net değil demişti bakalim 18 de randevum var 3lu için ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…