2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Cnm bnimde 11+3 kıza bnzıyo dedi
14+3te erkege bnzıyo dedi, hatta bak foto atıcam
15+3den sonra anca belli oldu kız oldugu

Yani 16dan önce söylemıyolar

Eklentiler

• IMG_20230920_102037.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 121
Cnm bnimde 11+3 kıza bnzıyo dedi
14+3te erkege bnzıyo dedi, hatta bak foto atıcam
15+3den sonra anca belli oldu kız oldugu

Yani 16dan önce söylemıyolar
Aaa masallah yaa darısı bize olsun inşallah bende önce sağlıklı sonra bir kızım olsun istiyorum inşallah

T tweeetyyy cnm şöyle ki:
Eğer ilk bebegınse ve ilerde 2. Çocuguda düşünüyorsan emzirme pompası al ama elektrıkli al
Sezeryanda süt geç gelebılıyor, bn tecrubesizdım, bebegım emmedi, çok çektim, anca 3-4 gun sonra sütüm çoğaldı ve emzirebıldım, sağma makınam yoktu olsaydı sağıp sütümü hızlandırabılırdim

Ama bazı anneler emziriyor, sütü hemn çoğalıyor, bebiş hemen güzel tutabılıyor memeyi, bebiş guzel emerse, tamam

Birde sütü çok olup, bebiş az emip sütü artanlar var, orada işte sağmak için makıne şart, süt boşa gtmesın dıye
Yani doğduktan sonra ne olacak bılınmıyor

Şimdi bnım 2. Bebiş olcagı için makına almam, okdr parayı vermem, bı arkadastan ödünç alacagım

Aaa sevindim valla bende kuruntu yapıyordum
bana 11. haftamda benim fikrim var ama şartlanırsın kesinlikle söylemem dedi söylemedi 12+5te söyledi nub aşağı doğru olduğunda kız deriz nub aşağı doğru dedi şartlanmayalım 2-3 hafta sonra gel netleştirelim dedi cumartesi günü gideceğim bende netleştirmek için çok heyecanlıyım

Kızlar bugün karnım ve alt karnım çok gergin bebek hareketi desem bütün gün böyle olmuyordu doktor akşam net çektir doğumhaneye dedi her ihtimale karşı göbek deliği çevrem aşırı gergin sizinde öyle mi 17. Hafta

yok canım değil sen riske girme bence hastaneye git ikizler daha zor kasılma gibi gelmedi ama bana galiba o daha farklı gergin olup yumusuyormuş belki de yediğin gaz yaptı ama uzman hekimin olduğu bir acile git istersen öğrenciler bakıyor çok kötü devlette

İkiz bebek olduğundan da gerginlik daha fazladır belki canım telaş yapma. Nstyi çektir belli olsun. İnşallah hiçbir sorun yoktur

Çok yediğim zaman ya da gaz yapan şeyler yediğimde benim de öyle oluyor, hatta patlayacak gibi hissediyorum sabah kalktığımda normale dönüyor.

Şimdi özel hastaneye geldim nst için doktorumun dediği bakalım belkide gazdır ama içimiz rahat etsin dedi doktor

Kızlar akşam yemkleri yendiyse haydi göbüş fotolarımızı paylaşalım fotoda siyah gyındığim için aslında küçük çıkmış, normalde daha büyük ve çok gergin, taş gbi resmen çok rahatszlık veriyor artık, sabah bısey yok, gündüz taş yemişim gbi.. Midemde taş oturuyor resmen, midem kalbımı sıkıştrıyor, daha şimdiden böyleysem

Eklentiler

• InCollage_20231009_205148134.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 114
Bende hiçbir şey yok ondan paylaşmağımın anlamı yok

Kız yazık bu erkek çocuklarına çok yükleniyorlar. Ben çok yaramaz kız çocukları da gördüm anneme sorunca erkek kardeşlerime göre ben daha yaramazmışım
O kızlardan bi tane de bende var valla oğlu olan arkadaşlarım var senin ki bizim oğlanları aratmıyor hatta bazı şeylerde solluyor diyorlardı

Yaaa çıkmış karnın baya maşallah

Bende hiçbir şey yok ondan paylaşmağımın anlamı yok
Üzülme canım ilk olduğundan senin öyle, benimki de ilkte 5 ayda hiç yoktu ben de diyordum niye çıkmıyor arada gün farkıyla birden karnım şişti son iki ayda da yuvarlanıyordum zaten. Haklıymışsın diyeceksin İstersen sana özelden atarım foto şaşırırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…