Ah kuzum sesim çıkmıyor benim mide bulantısı henüz geçmiş değil oda beni halsiz bırakıyor pek bakamıyorum malum okullar açıldı oğlanın ödevlerde oluyor kıza benziyor demişti 11. Haftada ama tam net değil demişti bakalim 18 de randevum var 3lu için ne dicek
Ttweeetyyy
cnm şöyle ki:
Eğer ilk bebegınse ve ilerde 2. Çocuguda düşünüyorsan emzirme pompası al ama elektrıkli al
Sezeryanda süt geç gelebılıyor, bn tecrubesizdım, bebegım emmedi, çok çektim, anca 3-4 gun sonra sütüm çoğaldı ve emzirebıldım, sağma makınam yoktu olsaydı sağıp sütümü hızlandırabılırdim
Ama bazı anneler emziriyor, sütü hemn çoğalıyor, bebiş hemen güzel tutabılıyor memeyi, bebiş guzel emerse, tamam
Birde sütü çok olup, bebiş az emip sütü artanlar var, orada işte sağmak için makıne şart, süt boşa gtmesın dıye
Yani doğduktan sonra ne olacak bılınmıyor
Şimdi bnım 2. Bebiş olcagı için makına almam, okdr parayı vermem, bı arkadastan ödünç alacagım
bana 11. haftamda benim fikrim var ama şartlanırsın kesinlikle söylemem dedi söylemedi 12+5te söyledi nub aşağı doğru olduğunda kız deriz nub aşağı doğru dedi şartlanmayalım 2-3 hafta sonra gel netleştirelim dedi cumartesi günü gideceğim bende netleştirmek için çok heyecanlıyım
Kızlar bugün karnım ve alt karnım çok gergin bebek hareketi desem bütün gün böyle olmuyordu doktor akşam net çektir doğumhaneye dedi her ihtimale karşı göbek deliği çevrem aşırı gergin sizinde öyle mi 17. Hafta
Kızlar bugün karnım ve alt karnım çok gergin bebek hareketi desem bütün gün böyle olmuyordu doktor akşam net çektir doğumhaneye dedi her ihtimale karşı göbek deliği çevrem aşırı gergin sizinde öyle mi 17. Hafta
yok canım değil sen riske girme bence hastaneye git ikizler daha zor kasılma gibi gelmedi ama bana galiba o daha farklı gergin olup yumusuyormuş belki de yediğin gaz yaptı ama uzman hekimin olduğu bir acile git istersen öğrenciler bakıyor çok kötü devlette
yok canım değil sen riske girme bence hastaneye git ikizler daha zor kasılma gibi gelmedi ama bana galiba o daha farklı gergin olup yumusuyormuş belki de yediğin gaz yaptı ama uzman hekimin olduğu bir acile git istersen öğrenciler bakıyor çok kötü devlette
Kızlar akşam yemkleri yendiyse haydi göbüş fotolarımızı paylaşalım fotoda siyah gyındığim için aslında küçük çıkmış, normalde daha büyük ve çok gergin, taş gbi resmen çok rahatszlık veriyor artık, sabah bısey yok, gündüz taş yemişim gbi.. Midemde taş oturuyor resmen, midem kalbımı sıkıştrıyor, daha şimdiden böyleysem
Kızlar akşam yemkleri yendiyse haydi göbüş fotolarımızı paylaşalım fotoda siyah gyındığim için aslında küçük çıkmış, normalde daha büyük ve çok gergin, taş gbi resmen çok rahatszlık veriyor artık, sabah bısey yok, gündüz taş yemişim gbi.. Midemde taş oturuyor resmen, midem kalbımı sıkıştrıyor, daha şimdiden böyleysem
Üzülme canım ilk olduğundan senin öyle, benimki de ilkte 5 ayda hiç yoktu ben de diyordum niye çıkmıyor arada gün farkıyla birden karnım şişti son iki ayda da yuvarlanıyordum zaten. Haklıymışsın diyeceksin İstersen sana özelden atarım foto şaşırırsın