2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
At canım çok ihtiyacım var

At canım çok ihtiyacım var
Cnm nie üzülüyosun
Bnim mide bağırsak sorunum var, gazlıyım ben, ibs var bnde.
Bn hamiş değilkende göbüşlüyüm

Bunda birz erkn şişmiş olablırım ama ilk bebeğimde 18. Haftadan sonra çıkmaya baslamıştı

Kızlar sağolsun resimlerini gönderdi bana rahatladım

+10 kilo ile ben ve göbişim

Eklentiler

• IMG_9010.webp
    82,8 KB · Görüntüleme: 167
Kız sen kendine resmen dert aranıyon Bebeğim herkesin karın içi genişliği farklı. Bende de gaz sorunu var ve 3 aylık ama 5-6 aylık gibiyim
Kız ben nerden bileyim benim iç karnım genişsandımki pat diye çıkıcakgaz bende ilk haftalarda daha çoktu şimdi sanki hafiflemiş gazla alakalı olsaydı ilk haftadan şişmiştim ben

Kızlar merhaba 10 eylül adet oldum 22 eylül çatlatma iğnesi vurdurdum dün devlette kan verdim betam 52.500 çıktı bugün özelde yaptırdım 51.30 laboratuvar hatası olabilirmi 1 haftadır devlette veriyorum testi çok iyiydi özel bozdu işi

Canım nasılsın gittin mi doktora ?

Çok şükür olsun kontrol iyidir seninde için rahat etsin, benim bugündü kontrolüm haftaya yine görmek istiyor, hem senin hem benim içim rahat etsin diyor, yarın da güzel haberlerle geleceksin

Canım maşallah baya çıkmış kaç haftalık oldun sen

Canım çok sevindim sancı çıkmamasına, güzel haberlerle gel canım inşallah

Yok canım sende var MaşAllah gerçi ben dar giyinmiyorum yarın dar bir tişört giyinib koyucam buraya
Yandan bakınca çok az var dur bir tane olması lazımdı ama pantolon baya bol canım

Eklentiler

• 64F79165-76C2-44EF-BFF4-311D62E35818.webp
    10 KB · Görüntüleme: 145
Yok canım sende var MaşAllah gerçi ben dar giyinmiyorum yarın dar bir tişört giyinib koyucam buraya
Ben bol giyindiğimde hiç belli bile olmuyor canım hep dar giyiniyorum ben çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…