Üzülme canım ilk olduğundan senin öyle, benimki de ilkte 5 ayda hiç yoktu ben de diyordum niye çıkmıyor arada gün farkıyla birden karnım şişti son iki ayda da yuvarlanıyordum zaten. Haklıymışsın diyeceksin İstersen sana özelden atarım foto şaşırırsın
Kızlar akşam yemkleri yendiyse haydi göbüş fotolarımızı paylaşalım fotoda siyah gyındığim için aslında küçük çıkmış, normalde daha büyük ve çok gergin, taş gbi resmen çok rahatszlık veriyor artık, sabah bısey yok, gündüz taş yemişim gbi.. Midemde taş oturuyor resmen, midem kalbımı sıkıştrıyor, daha şimdiden böyleysem
Kız ben nerden bileyim benim iç karnım genişsandımki pat diye çıkıcakgaz bende ilk haftalarda daha çoktu şimdi sanki hafiflemiş gazla alakalı olsaydı ilk haftadan şişmiştim ben
Kızlar merhaba 10 eylül adet oldum 22 eylül çatlatma iğnesi vurdurdum dün devlette kan verdim betam 52.500 çıktı bugün özelde yaptırdım 51.30 laboratuvar hatası olabilirmi 1 haftadır devlette veriyorum testi çok iyiydi özel bozdu işi
Nst de sancı çıkmadı ama doktor yine de yarın kontrole çağırdı normalde perşembe gidecektim yarın gel bi bakalım dedi daha 5 gün önce bakmıştı neyse artık gidip gözükeceğim yarın doktoruma yine de görmek istiyor herhalde diye düşünüyorum
Kızlar bugün karnım ve alt karnım çok gergin bebek hareketi desem bütün gün böyle olmuyordu doktor akşam net çektir doğumhaneye dedi her ihtimale karşı göbek deliği çevrem aşırı gergin sizinde öyle mi 17. Hafta
Nst de sancı çıkmadı ama doktor yine de yarın kontrole çağırdı normalde perşembe gidecektim yarın gel bi bakalım dedi daha 5 gün önce bakmıştı neyse artık gidip gözükeceğim yarın doktoruma yine de görmek istiyor herhalde diye düşünüyorum
Çok şükür olsun kontrol iyidir seninde için rahat etsin, benim bugündü kontrolüm haftaya yine görmek istiyor, hem senin hem benim içim rahat etsin diyor, yarın da güzel haberlerle geleceksin
Kızlar akşam yemkleri yendiyse haydi göbüş fotolarımızı paylaşalım fotoda siyah gyındığim için aslında küçük çıkmış, normalde daha büyük ve çok gergin, taş gbi resmen çok rahatszlık veriyor artık, sabah bısey yok, gündüz taş yemişim gbi.. Midemde taş oturuyor resmen, midem kalbımı sıkıştrıyor, daha şimdiden böyleysem