At canım çok ihtiyacım varÜzülme canım ilk olduğundan senin öyle, benimki de ilkte 5 ayda hiç yoktu ben de diyordum niye çıkmıyor arada gün farkıyla birden karnım şişti son iki ayda da yuvarlanıyordum zaten. Haklıymışsın diyeceksinİstersen sana özelden atarım foto şaşırırsın
Cnm nie üzülüyosunAt canım çok ihtiyacım var
Kızlar sağolsun resimlerini gönderdi bana rahatladımCnm nie üzülüyosun
Bnim mide bağırsak sorunum var, gazlıyım ben, ibs var bnde.
Bn hamiş değilkende göbüşlüyüm
Bunda birz erkn şişmiş olablırım ama ilk bebeğimde 18. Haftadan sonra çıkmaya baslamıştı
GBen şuan 14+5 teyim cinsiyeti tam belli olmayan bir ben varım sanırım
Kız sen kendine resmen dert aranıyonKızlar sağolsun resimlerini gönderdi bana rahatladım
+10 kilo ile ben ve göbişimKızlar akşam yemkleri yendiyse haydi göbüş fotolarımızı paylaşalımfotoda siyah gyındığim için aslında küçük çıkmış, normalde daha büyük ve çok gergin, taş gbi resmen çok rahatszlık veriyor artık, sabah bısey yok, gündüz taş yemişim gbi.. Midemde taş oturuyor resmen, midem kalbımı sıkıştrıyor, daha şimdiden böyleysem
Kız ben nerden bileyim benim iç karnım genişKız sen kendine resmen dert aranıyonBebeğim herkesin karın içi genişliği farklı. Bende de gaz sorunu var ve 3 aylık ama 5-6 aylık gibiyim
Canım nasılsın gittin mi doktora ?Kızlar bugün karnım ve alt karnım çok gergin bebek hareketi desem bütün gün böyle olmuyordu doktor akşam net çektir doğumhaneye dedi her ihtimale karşı göbek deliği çevrem aşırı gergin sizinde öyle mi 17. Hafta
Çok şükürNst de sancı çıkmadı ama doktor yine de yarın kontrole çağırdı normalde perşembe gidecektim yarın gel bi bakalım dedi daha 5 gün önce bakmıştı neyse artık gidip gözükeceğim yarın doktoruma yine de görmek istiyor herhalde diye düşünüyorum
Canım maşallah baya çıkmış kaç haftalık oldun senKızlar akşam yemkleri yendiyse haydi göbüş fotolarımızı paylaşalımfotoda siyah gyındığim için aslında küçük çıkmış, normalde daha büyük ve çok gergin, taş gbi resmen çok rahatszlık veriyor artık, sabah bısey yok, gündüz taş yemişim gbi.. Midemde taş oturuyor resmen, midem kalbımı sıkıştrıyor, daha şimdiden böyleysem
Canım çok sevindim sancı çıkmamasına, güzel haberlerle gel canım inşallahNst de sancı çıkmadı ama doktor yine de yarın kontrole çağırdı normalde perşembe gidecektim yarın gel bi bakalım dedi daha 5 gün önce bakmıştı neyse artık gidip gözükeceğim yarın doktoruma yine de görmek istiyor herhalde diye düşünüyorum
Nasıl + 10 kilo bu canım maşallah+10 kilo ile ben ve göbişim
Yok canım sende var MaşAllah gerçi ben dar giyinmiyorum yarın dar bir tişört giyinib koyucam burayaCanım benimde pek yok paylaştım bak
Yandan bakınca çok az var dur bir tane olması lazımdı ama pantolon baya bol canımYok canım sende var MaşAllah gerçi ben dar giyinmiyorum yarın dar bir tişört giyinib koyucam buraya
Ben bol giyindiğimde hiç belli bile olmuyor canım hep dar giyiniyorum ben çünkü.Yok canım sende var MaşAllah gerçi ben dar giyinmiyorum yarın dar bir tişört giyinib koyucam buraya
Hemen hemen aynıyız bence yarın söz bir tane resim çekicem değerlendirin sizlerYandan bakınca çok az var dur bir tane olması lazımdı ama pantolon baya bol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?