Yok kuzum ben paylaşmadım. Bir fotoğraf çekildik aslında köpüşümüzle beraber güzel de oldu. Paylaşmayı düşündüm sonra çekindim. Endişe ediyorum işteKızlar sosyal medyada paylaşım yapmaya başladınız mı? Bebiş haberlerini

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kuzum ben paylaşmadım. Bir fotoğraf çekildik aslında köpüşümüzle beraber güzel de oldu. Paylaşmayı düşündüm sonra çekindim. Endişe ediyorum işteKızlar sosyal medyada paylaşım yapmaya başladınız mı? Bebiş haberlerini
sosyal medyadan bir duyuru yapmadım ama çok kişi biliyor mahalle, okul, arkadaşlarımKızlar sosyal medyada paylaşım yapmaya başladınız mı? Bebiş haberlerini
Canım randevu al alacaksan çok dolu oluyormuşBende ona gitmeye planlıyorum.
Bende öyle endişe ettiğimden paylaşmıyorum, detaylıdan sonra artıkYok kuzum ben paylaşmadım. Bir fotoğraf çekildik aslında köpüşümüzle beraber güzel de oldu. Paylaşmayı düşündüm sonra çekindim. Endişe ediyorum işte![]()
Kaç kilo aldın canımBende aynıyım o kadar yemiyorum ama alıyorum
Çok teşekkür ederim canımm senin güzel bakan gözlerinsen çok güzelsin annelik de çok yakışmış![]()
İnşallah kuzumBende öyle endişe ettiğimden paylaşmıyorum, detaylıdan sonra artık
o zaman alayım canım. kaçıncı haftada gitmek daha uygun olur acaba. 21 mi 22Canım randevu al alacaksan çok dolu oluyormuş
Sende bendensinn leopar severlerbu da ben ve oğluşum :))
Ben canım 21 de gidiyorum.o zaman alayım canım. kaçıncı haftada gitmek daha uygun olur acaba. 21 mi 22
49 filandi 54.5 çıktım dün akşam doktordaKaç kilo aldın canım
Ay canım senim kilon neki, hiç kafana takma. Ben 62 kiloyum şuan doğumda sonra hepsini veririz yeterki bebişler sağlıklı olsun49 filandi 54.5 çıktım dün akşam doktorda![]()
Ama boyum kısa benim boyuma göre fazlaAy canım senim kilon neki, hiç kafana takma. Ben 62 kiloyum şuan doğumda sonra hepsini veririz yeterki bebişler sağlıklı olsun![]()
Olsun canım, bebişlerimiz iyi olsun veririz, diyet yaparız spor yaparız veririz birde güzel emzirirsek hepsi gider.Ama boyum kısa benim boyuma göre fazla1.50 boyum
İnşallah canm tüm temennimiz bebeklerimizi sağlıklı olması inşallahOlsun canım, bebişlerimiz iyi olsun veririz, diyet yaparız spor yaparız veririz birde güzel emzirirsek hepsi gider.
Listeni paylasr misn sknti olmazsa acabaDiyetisyenden çıktım. 1 aydır gitmiyordum . 2kilo 200 gram almışımbugün yine diyete giriş yapıldı arkadaşlar .
Kaç kilosun canım şuan, resimde dün baya zayıftın ama,Diyetisyenden çıktım. 1 aydır gitmiyordum . 2kilo 200 gram almışımbugün yine diyete giriş yapıldı arkadaşlar .
Sağol canım bi tane de zayıf resimi koyayım birazdanKız maşallah 10 kilo almış gibi değilsin hala zayıf duruyorsun ben 10 kilo alsam var ya hemen belli ederim
Bugün kontrole gideceğim canım tekrardan
Evet akşam yemekten sonra çok fena oluyorum acaba o yüzden mi öyle hissediyorum gitmişken söyliyim doktora belki onu ben kötüye yoruyorum![]()
O senin güzelliğin canımmYaaaaa nasıl 10 kilo aldın fıstık gibisin![]()