- 19 Temmuz 2022
- 2.484
- 2.707
- 83
aynı durumdayım eşim çok mutlu uyanıp kahvaltı hazırlıyorum :)) güzel geldi bir yandan da :))Bugün ikimiz içinde sorcam bakalım amaa ben dün uyandigimda sanki odamızda doğalgaz kokusu vardı öyle geldi bana ondan uykum kaçti uyuyamadım ama bugün öyle bir şey yok sadece tuvalete kalktım geri yattim yook ama neler düşünüyorum uyumak için yanii hani kafamdan uykuyu çıkarmak içinneyse bu durum eşime yarayacak çünkü kahvalti yapmıyordu genelde şimdi hazırlıyorum sevinecek

inşallah babalarına benzerler bizim çocuklar. Ben de kızımın huyları babasına benzesin çok isterim
 inşallah babalarına benzerler bizim çocuklar. Ben de kızımın huyları babasına benzesin çok isterim  Oğlum olucak kısmetse
Oğlum olucak kısmetse  Eşim kız bekliyordu hep.Sağlıkla gelsin inşallah.Hepinizi öpüyorum
Eşim kız bekliyordu hep.Sağlıkla gelsin inşallah.Hepinizi öpüyorum 

bugün doktor detaylı zamanın geldi dedi gideceğimiz yerin bilgilerini verdi detaylı  yaptıran var mı aranızda kaçıncı haftada gittiniz ?
 bugün doktor detaylı zamanın geldi dedi gideceğimiz yerin bilgilerini verdi detaylı  yaptıran var mı aranızda kaçıncı haftada gittiniz ?