2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben Nivea vücut losyonu kullanıyorum. Hemen emiliyor yapış yapış his bırakmıyor. Tabi illa bu olmak zorunda değil canım. Sende tercihlerine göre bisey araştırıp kullanabilirsin
Yooo iyiki söyledin Nivea bende alayım o zaman bir bir alıp denemekten iyidir en azındangöğüs ucuna sürüyormusun

Yooo iyiki söyledin Nivea bende alayım o zaman bir bir alıp denemekten iyidir en azındangöğüs ucuna sürüyormusun
Göğsüme sürerken göğüs ucunu çok ovalayıp uyarmadan söyle bi üstünden geçiyorum sadece canım. Göğüs ucumuzunda nemlenmeye ihtiyacı var çünkü

Göğsüme sürerken göğüs ucunu çok ovalayıp uyarmadan söyle bi üstünden geçiyorum sadece canım. Göğüs ucumuzunda nemlenmeye ihtiyacı var çünkü
Yok canım tabi önemli valla bir bakıyorum nasıl kuru İn şa Allah faydası olur ya

[ Ayy iyi o zaman kuzum yaa biraz rahatladım. Dünden beri yedim kendimi yine oysaki üç dört gündür çok rahattım ve yine kafama takacak bir şey buldum dün. Çünkü sanırım bir şey olsa kan ve idrar tahlilinde çıkardı herhalde dimi

Tabi ki canım onlar temizse endişe etmene gerek yok bize rahat batıyor hep dert arıyoruz kendimize

Tamam o zaman ben bugün alayım bebe yağı teşekkür ederim kuzum göğsüme de sürecek miyim peki onu? Göğüslerim de büyüdü çünkü

Kızlar gecen ay Eylül ün14 ünde hasta olmustum bu ay 3 gün geciktim 2 günümde beta hcg ye baktılar 0.08 çıktı negatif gebe değilsiniz dediler 4 günümde hasta olmuş gibi bisey oldum az denilcek kadar çok az kahverengi lekelenme gibi geliyor karnımı çok şiş hissediyorum evlenmeden önce ağrılarım olmuyordu adetimde evleneli 2 ay oldu 1 ayımda karnım bu kadar agrimamisti 2 adetim hem gecikti 4 gün hemde ağrılı gecti

Bende aynı 17 ye girdim İstanbuldayım detaylı ultrason için araştırmaya başlayacağım. Doktora sordum 22. Hafta da detaylı ultrason öneriyormuş.

Kuzum burnunu tutup içsen acaba fayda eder mi? Ben tadını alıyorum o beni kötü yapıyor
O kadar korkuyorum ki hastanelik olmaktan biraz ön yargı ile de içemiyorum galiba bulantı beni sadece fiziksel değil maalesef psikolojik olarak da bitirdi cesaret edemiyorum resmen ilacı denemeye

O kadar korkuyorum ki hastanelik olmaktan biraz ön yargı ile de içemiyorum galiba bulantı beni sadece fiziksel değil maalesef psikolojik olarak da bitirdi cesaret edemiyorum resmen ilacı denemeye
Haklısın kuzum normal. Eşim de bana diyor attık psikolojik oldu seninki diye. Ama insan psikolojik tadı alır almaz öğürür mü bilmiyorum

Haklısın kuzum normal. Eşim de bana diyor attık psikolojik oldu seninki diye. Ama insan psikolojik tadı alır almaz öğürür mü bilmiyorum
Yok kuzum ya evet psikolojimiz bozuldu yani benim bozuldu gerçekten yaklaşık 10 haftadır bittim artık evet ama gerçekten ilacın kokusu tadı geliyor yani elimizde değil ne zaman hafifleyecek bilmiyorum ki ben sağlam bir ilaç da kullanıyorum bulantı için ona rağmen

Ben de alcam kuzum bugün. Hangi marka kullanıyorsun? Bebek ürünleri her zaman daha iyi bence
Uni baby bebek vazelini ve dalin bebe yağı kullanıyorum normalde çok kuru cildim vardı zaten gebelik öncesinde de şimdi iyice kurumaya kaşınmaya başlıyorum sürekli değişimli kullanıyorum bebe yağı bazen tam emilmiyor vazelin daha iyi geliyor bana o yağ rahatsızlığı vermiyor kıyafetime bulaşmıyor genel de vazelini her yerime pehlivan gibi sürüyorum o şekilde bi 5-10 dk sırt üstü uzanıyorum zaten sırtıma süremediğim için yattığım yerde batmamış oluyor 10 dk zaten ilk sürdüğüm hali gibi olmuyor üstümü sonra giyiniyorum bu duştan sonraki rutin ama günlük vücudum kaşınmadıkça göbeğim ve göğüslerim hariç günlük her yerime sürmüyorum çünkü o sonraki vazelin banyosu baya yetiyor genelde evdeyim zaten raporlu olduğum için 3 günde bir duş alıyorum çok ayakta duramıyorum sürekli nemli oluyorum aslında. Doktorum lierac kullanabilirsin ama çok kullanacağın için sürekli maddi olarak ona ayırmak istemezsen benim önerim bebek ürünleri dedi bana da mantıklı geldi

inşallah geçer kuzum bu sürecin. Sen nerede yaşıyordun? Bana sormuştun da sen de mi doğudasın

Anladım kuzum. Ben her akşam duş aşırım mutlaka. Madem her akşam duştan sonra sürüp uzanayım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…