Yooo iyiki söyledin Nivea bende alayım o zaman bir bir alıp denemekten iyidir en azındanBen Nivea vücut losyonu kullanıyorum. Hemen emiliyor yapış yapış his bırakmıyor. Tabi illa bu olmak zorunda değil canım. Sende tercihlerine göre bisey araştırıp kullanabilirsin
Göğsüme sürerken göğüs ucunu çok ovalayıp uyarmadan söyle bi üstünden geçiyorum sadece canım. Göğüs ucumuzunda nemlenmeye ihtiyacı var çünküYooo iyiki söyledin Nivea bende alayım o zaman bir bir alıp denemekten iyidir en azındangöğüs ucuna sürüyormusun
Yok canım tabi önemli valla bir bakıyorum nasıl kuru İn şa Allah faydası olur yaGöğsüme sürerken göğüs ucunu çok ovalayıp uyarmadan söyle bi üstünden geçiyorum sadece canım. Göğüs ucumuzunda nemlenmeye ihtiyacı var çünkü
Ayy iyi o zaman kuzum yaa biraz rahatladım. Dünden beri yedim kendimi yineAkıntı benim de hep var canım . 2 defa farklı zamanlarda fitil kullandım. İkisinde de 10 gün kadar normale döndü. Sonra yine yoğun katı losyon gibi akıntılar başladı sarı bazen beyaz. Çoğu gebede oluyor:)
Tabi ki canım onlar temizse endişe etmene gerek yok[
Ayy iyi o zaman kuzum yaa biraz rahatladım. Dünden beri yedim kendimi yineoysaki üç dört gündür çok rahattım ve yine kafama takacak bir şey buldum dün. Çünkü sanırım bir şey olsa kan ve idrar tahlilinde çıkardı herhalde dimi
Kuzum burnunu tutup içsen acaba fayda eder mi? Ben tadını alıyorum o beni kötü yapıyorİmom önerdi yorumları okuyup almadım bile marincap var başka bir doktorun tavsiyesi ile kokuyor
Tamam o zaman ben bugün alayım bebe yağıGeçen hafta salı günü gebe okuluna gitmiştim. Ebe söylemişti bebe yağıda olurmuş canım. Sürdükten sonra biraz bekleyip öyle giyinmeliymişiz. Ben hamile kalmadan öncede her duştan sonra nivea vücut losyonuyla vücudumu nemlendiriyordum zaten onu kullanmaya devam ediyorum
Bende aynı 17 ye girdim İstanbuldayım detaylı ultrason için araştırmaya başlayacağım. Doktora sordum 22. Hafta da detaylı ultrason öneriyormuş.Merhaba kızlar Cerrahpaşa üni özel muayene olan var mı acaba detaylı ultrason için bakıyorum. Fiyat bilgisini de merak ediyorum. Siz yaptırdınız mi detaylı ultrason. 17 haftaligim su andan itibaren bakayım dedim İstanbul'da yer bulmak mesele çünkü
Evet canım göğüs ucu dahil göğüsleri çok ovalayıp uyarmadan süreceksinTamam o zaman ben bugün alayım bebe yağıteşekkür ederim kuzum göğsüme de sürecek miyim peki onu? Göğüslerim de büyüdü çünkü
O kadar korkuyorum ki hastanelik olmaktan biraz ön yargı ile de içemiyorum galiba bulantı beni sadece fiziksel değil maalesef psikolojik olarak da bitirdi cesaret edemiyorum resmen ilacı denemeyeKuzum burnunu tutup içsen acaba fayda eder mi? Ben tadını alıyorum o beni kötü yapıyor
Ben bebe yağı ve bebek vazelini kullanıyorumBen hala birşey kullanmıyorum. Ama karnımın gerildiğimi hissediyorumbebe yağı sürsem olur mu acaba?
Tamam kuzum çok teşekkür ederimEvet canım göğüs ucu dahil göğüsleri çok ovalayıp uyarmadan süreceksin
Haklısın kuzum normal. Eşim de bana diyor attık psikolojik oldu seninki diye. Ama insan psikolojik tadı alır almaz öğürür mü bilmiyorumO kadar korkuyorum ki hastanelik olmaktan biraz ön yargı ile de içemiyorum galiba bulantı beni sadece fiziksel değil maalesef psikolojik olarak da bitirdi cesaret edemiyorum resmen ilacı denemeye
Ben de alcam kuzum bugün. Hangi marka kullanıyorsun? Bebek ürünleri her zaman daha iyi benceBen bebe yağı ve bebek vazelini kullanıyorum
Yok kuzum ya evet psikolojimiz bozuldu yani benim bozuldu gerçekten yaklaşık 10 haftadır bittim artık evet ama gerçekten ilacın kokusu tadı geliyor yani elimizde değil ne zaman hafifleyecek bilmiyorum ki ben sağlam bir ilaç da kullanıyorum bulantı için ona rağmenHaklısın kuzum normal. Eşim de bana diyor attık psikolojik oldu seninki diye. Ama insan psikolojik tadı alır almaz öğürür mü bilmiyorum
Uni baby bebek vazelini ve dalin bebe yağı kullanıyorum normalde çok kuru cildim vardı zaten gebelik öncesinde de şimdi iyice kurumaya kaşınmaya başlıyorum sürekli değişimli kullanıyorum bebe yağı bazen tam emilmiyor vazelin daha iyi geliyor bana o yağ rahatsızlığı vermiyor kıyafetime bulaşmıyor genel de vazelini her yerime pehlivan gibi sürüyorumBen de alcam kuzum bugün. Hangi marka kullanıyorsun? Bebek ürünleri her zaman daha iyi bence
Yok kuzum ya evet psikolojimiz bozuldu yani benim bozuldu gerçekten yaklaşık 10 haftadır bittim artık evet ama gerçekten ilacın kokusu tadı geliyor yani elimizde değil ne zaman hafifleyecek bilmiyorum ki ben sağlam bir ilaç da kullanıyorum bulantı için ona rağmen
Anladım kuzum. Ben her akşam duş aşırım mutlaka. Madem her akşam duştan sonra sürüp uzanayım birazUni baby bebek vazelini ve dalin bebe yağı kullanıyorum normalde çok kuru cildim vardı zaten gebelik öncesinde de şimdi iyice kurumaya kaşınmaya başlıyorum sürekli değişimli kullanıyorum bebe yağı bazen tam emilmiyor vazelin daha iyi geliyor bana o yağ rahatsızlığı vermiyor kıyafetime bulaşmıyor genel de vazelini her yerime pehlivan gibi sürüyorumo şekilde bi 5-10 dk sırt üstü uzanıyorum zaten sırtıma süremediğim için yattığım yerde batmamış oluyor 10 dk zaten ilk sürdüğüm hali gibi olmuyor üstümü sonra giyiniyorum bu duştan sonraki rutin ama günlük vücudum kaşınmadıkça göbeğim ve göğüslerim hariç günlük her yerime sürmüyorum çünkü o sonraki vazelin banyosu baya yetiyor genelde evdeyim zaten raporlu olduğum için 3 günde bir duş alıyorum çok ayakta duramıyorum sürekli nemli oluyorum aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?