İnşallah öyle kötüyüm ki artık iyi olmaya çalışıyorum. Bende Bitliss'deydim kuzum ama tayinim çıktı geçen yıl Manisa'dayız şimdiinşallah geçer kuzum bu sürecin. Sen nerede yaşıyordun? Bana sormuştun da sen de mi doğudasın
Aynen canım her akşam alıyorsan en azından 10 dk uzan hemen fazlalığı vücut aşıyor zaten rahat rahat giyinirsinAnladım kuzum. Ben her akşam duş aşırım mutlaka. Madem her akşam duştan sonra sürüp uzanayım biraz
Canımm benim doulam bunu kesinlikle önermedi bir kaç anne sordu, bebekte kokudan dolayı meme reddi yapıyormuşKızlar öğrendiğim ve mutlaka uygulayacağım bir bilgiyi aktarayımdoğumunuza bir adet kuru soğan da götürüyorsunuz ve ilk emzirme öncesi soğanı ikiye bölüp meme uçlarına sürüyorsunuz ve 10 dk sonra ılık suyla iyice yıkıyorsunuz ve ondan sonra ilk emzirmenizi yapıyorsunuz. Bir daha da göğüs ucu yarası vs vs olmuyormuşsunuz. Ben mutlaka deneyeceğim, olmasa da deneyimlemiş olurum zarar gelmez size de söyleyeyim dedim bebeklerde hiç gaz olmaması için de önerim var çok kişi denedi ve faydasını gördü onu da sonra anlatırım önce bunu sindirin
Kan gününüz ne zaman inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız bende çift transfer olmuştum inşallah sağlıkla kucağınıza almak da nasip olsun
Aynen canım her akşam alıyorsan en azından 10 dk uzan hemen fazlalığı vücu
Adetin ikinci günü estrofem ve coraspine başladım ve estrofemin sayısı 4 güne bir artırıldı en son sabah 2 akşam 2 kullanıyordum. Adetin 12. günü muayene oldu ve tahlil yapıldı tahliller ve rahim uygun olunca doktorum sabah akşam prolutex iğne ve 16mg prednol başlattı ve o gün kalçadan pruloton Depot iğne yapıldı. 5 gün sonra da transferim oldu ve transferden hemen önce pruloton Depot iğne yine yapıldı bir de transferin 7. günü yine bu iğneden yapıldı. Bu arada bu sürece girmeden bir ay önce de regenesis ve redostim diye vitamin ilaçları başlatmıştı ve ben bunları gebelik oluşunca da 12 hafta kullandım. Transferin 8. günü pembe kanamam olunca coraspini doktorum bıraktırdı. Diğerlerine aynı şekilde devam ettim. Bebek 8. haftaya gelince estrofemi kestik ve prednolun mg aşamalı olarak düşürüldü ve 11. hafta ona son verildi. Prolutex iğne ise 12. haftada kesildi. Bu arada transfer sonrası kese etrafında kanama alanım vardı o yüzden ekstra olarak o zaman progestan 200 mg fitil başladık ve bu fitili de sanırım 16. haftaydı bıraktık. Bu şekilde benim ilaç sürecim
Evet herkesin farklı gerçekten belirtileri de yaşadıkları da bu süreçte, ben kanamam olunca kimyasal diye düşünmüştüm çünkü testim pozitifti ama kanamam vardı aynısı 2. transferimde de olmuştu o kimyasal olarak ilerledi yine öyle oldu sanmıştım ama çok şükür öyle olmadı belki de ikinci bebekten dolayı oldu kanama orasını bilemiyorum ikinci bebeğin kesesi de 12. haftada kayboldu rahimde. Bu arada en kötüsüne hazırlama hiç hep dua et. Benim 4. transferimde yüzüm güldü ve kalan son embriyolarımdı olmasaydı her şey en baştan başlayacaktı. Bilmiyorum ama içimde rahatlık vardı artık Allah'a bırakmıştım. Transferden hemen önce 7 Ayetel Kürsi okudum eşimde aynı şekilde ve transferden sonra da 7 tane okudum eşimle beraber. Sonra her gün devam ettim 7 tane okumaya ve içim rahatlıyordu sanki negatif olsaydı tabii ki üzülürdüm ama artık çok yorulmuştum duygularım alınmış gibiydi o yüzden düşünmeyi bırakmıştım. İnşallah senin bu transferinle beraber yüzün güler ve sağlıkla evladına kavuşursun. O şu an ne aşamada olursa olsun senin karnında onu hisset
Şeyma fenercioğlu tüp bebek doktorum Kocaeli deDoktorunuz kim sizin ?
tuttu mu sizin ?Şeyma fenercioğlu tüp bebek doktorum Kocaeli de
Adetin ikinci günü estrofem ve coraspine başladım ve estrofemin sayısı 4 güne bir artırıldı en son sabah 2 akşam 2 kullanıyordum. Adetin 12. günü muayene oldu ve tahlil yapıldı tahliller ve rahim uygun olunca doktorum sabah akşam prolutex iğne ve 16mg prednol başlattı ve o gün kalçadan pruloton Depot iğne yapıldı. 5 gün sonra da transferim oldu ve transferden hemen önce pruloton Depot iğne yine yapıldı bir de transferin 7. günü yine bu iğneden yapıldı. Bu arada bu sürece girmeden bir ay önce de regenesis ve redostim diye vitamin ilaçları başlatmıştı ve ben bunları gebelik oluşunca da 12 hafta kullandım. Transferin 8. günü pembe kanamam olunca coraspini doktorum bıraktırdı. Diğerlerine aynı şekilde devam ettim. Bebek 8. haftaya gelince estrofemi kestik ve prednolun mg aşamalı olarak düşürüldü ve 11. hafta ona son verildi. Prolutex iğne ise 12. haftada kesildi. Bu arada transfer sonrası kese etrafında kanama alanım vardı o yüzden ekstra olarak o zaman progestan 200 mg fitil başladık ve bu fitili de sanırım 16. haftaydı bıraktık. Bu şekilde benim ilaç sürecim
Canım doktorun kim ?Evet herkesin farklı gerçekten belirtileri de yaşadıkları da bu süreçte, ben kanamam olunca kimyasal diye düşünmüştüm çünkü testim pozitifti ama kanamam vardı aynısı 2. transferimde de olmuştu o kimyasal olarak ilerledi yine öyle oldu sanmıştım ama çok şükür öyle olmadı belki de ikinci bebekten dolayı oldu kanama orasını bilemiyorum ikinci bebeğin kesesi de 12. haftada kayboldu rahimde. Bu arada en kötüsüne hazırlama hiç hep dua et. Benim 4. transferimde yüzüm güldü ve kalan son embriyolarımdı olmasaydı her şey en baştan başlayacaktı. Bilmiyorum ama içimde rahatlık vardı artık Allah'a bırakmıştım. Transferden hemen önce 7 Ayetel Kürsi okudum eşimde aynı şekilde ve transferden sonra da 7 tane okudum eşimle beraber. Sonra her gün devam ettim 7 tane okumaya ve içim rahatlıyordu sanki negatif olsaydı tabii ki üzülürdüm ama artık çok yorulmuştum duygularım alınmış gibiydi o yüzden düşünmeyi bırakmıştım. İnşallah senin bu transferinle beraber yüzün güler ve sağlıkla evladına kavuşursun. O şu an ne aşamada olursa olsun senin karnında onu hisset
Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezi Lale SusanCanım doktorun kim ?
Evettuttu mu sizin ?
Fasülye şeklinde canımMerhabalar kızları olacak anneler ilk kese fotoğrafınız duruyor mu orada kese yuvarlak mı fasülye şeklinde mi bakar mısınız
Benim de Bahçeci Ankara Berfu Demir ilaçlarımız aynı olunca tahmin ettim yaş kaç sizin ben 43Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezi Lale Susan
Fasulye şeklindeydiMerhabalar kızları olacak anneler ilk kese fotoğrafınız duruyor mu orada kese yuvarlak mı fasülye şeklinde mi bakar mısınız
15+5 haftaligim 2kilo almışım, hiç bulantı yaşamadım Max bır hafta bı kokudan yemeklerden uzaklaşmıştım okadar, dengeli kilo almak istiyorum umarım başarırım, iştahım çok açık ama ekmek ve tatlıyu yemiyorum, Allah'tan ekşi aseruyorum hep.kilo durumlarınıııızz nasıl kızlar cok merak ettim kaç kilo aldımız Hafta olarakta yazarmısınız :)
Benimde o şekilde bu hamileliğimde oğlum da yuvarlaktı ama cinsiyeti öğrenemedim bir türlüFasülye şeklinde canım
28 yaşındayım, 4. denememde pozitif aldık çok şükür. Siz test yaptınız mıBenim de Bahçeci Ankara Berfu Demir ilaçlarımız aynı olunca tahmin ettim yaş kaç sizin ben 43
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?