- 16 Mart 2022
- 3.282
- 3.261
- 83
- 33
16-17 . Haftalar kadar erken başlıyor mu canım yalancı kasılmalarBu haftalarda yalancı kasılmalar başlıyor canım. Ağrı sancı olmaz zaten genelde endileşelenme
Benim 2 kızımda da ilk zamanlar yara olmuştu ama çabuk atlatmıştım şükür. Bunda da kötü olmaz inşallahGöğüs ucu için bende 2 hafta önce diğil son haftalarda sürmek lazım ne ama bilmiyorum okumuştum çünkü bu gidişle yara olucak mesela bende kesin olucak çok kuru
Bencede yarasız olmucak sanki bendedeBenim 2 kızımda da ilk zamanlar yara olmuştu ama çabuk atlatmıştım şükür. Bunda da kötü olmaz inşallah
Benim de öyle, hatta kasık ağrısı da eşlik ediyor, doktoruma yazdım, uterus büyüdükçe ligament spazmı oluyor dedi. Vajene vuran ağrı ya da kanama olursa gel dedi, sıcak uygulama yap dedi.Kızlar Şubat grubunda okudum. Göbek etrafında bebek top gibi toplsnırsa o kasılmaymış. Ben hissetmiştim mutlu olmuştum hatta bebek diye .ama moralim bozuldu şimdi. Ben onu hissettiğim zamanlarda hiç ağrı sancı yoktu.
16.haftadan itibaren başlayabiliyor canım hatta bazen daha erken bile görüldüğü oluyormuş16-17 . Haftalar kadar erken başlıyor mu canım yalancı kasılmalar
Karın bölgemize mi yapıcaz sıcak uygulamayıBenim de öyle, hatta kasık ağrısı da eşlik ediyor, doktoruma yazdım, uterus büyüdükçe ligament spazmı oluyor dedi. Vajene vuran ağrı ya da kanama olursa gel dedi, sıcak uygulama yap dedi.
Peki kötü bişey mi yalancı kasılmalar. Olsa nolur . Erken doğum riski mi16.haftadan itibaren başlayabiliyor canım hatta bazen daha erken bile görüldüğü oluyormuş
Hayır canım bu kasılmalar bizi doğuma hazırlıyor. Gün içinde düzenli aralıklarla ve çok sık olmadığı sürece sıkıntı yok.Peki kötü bişey mi yalancı kasılmalar. Olsa nolur . Erken doğum riski mi
Anladım canım . Teşekkür ederimHayır canım bu kasılmalar bizi doğuma hazırlıyor. Gün içinde düzenli aralıklarla ve çok sık olmadığı sürece sıkıntı yok.
Ben hala birşey kullanmıyorum. Ama karnımın gerildiğimi hissediyorumBirde kızlar artık özellikle her duştan sonra vücudu tam kurutmadan göğüsler göbek bel çevresi basen ve üst bacakları nemlendirmek gerekiyor. Göğüslere sürerken çok fazla ovalamadan ve uçlarını çok uyarmadan sürmeliyiz
Benim de öyle, hatta kasık ağrısı da eşlik ediyor, doktoruma yazdım, uterus büyüdükçe ligament spazmı oluyor dedi. Vajene vuran ağrı ya da kanama olursa gel dedi, sıcak uygulama yap dediKızlar Şubat grubunda okudum. Göbek etrafında bebek top gibi toplsnırsa o kasılmaymış. Ben hissetmiştim mutlu olmuştum hatta bebek diye .ama moralim bozuldu şimdi. Ben onu hissettiğim zamanlarda hiç ağrı sancı yoktu.
EvetKarın bölgemize myapıcaz sıcak uygulamayı
Kuzum bende hiç içmedim sen alırsan denedikten sonra yazar mısın sende nasıl bir etkisi oldu ben bir tane aldım paketi bile açamadım ya dahada kötü olursam diye
Tamam kuzum deneyince söylicem. Sana doktor ne vermişti? Decavit bana verdiği. Tadı var ya ağzıma attığım an suyu içmeden öğürüyorumKuzum bende hiç içmedim sen alırsan denedikten sonra yazar mısın sende nasıl bir etkisi oldu ben bir tane aldım paketi bile açamadım ya dahada kötü olursam diye
O zaman başlayım bende çatlaklar için kullanmıyorum ama nemlendirmesi için kullanmak istiyorum sadece yapış yapış olmayı sevmiyorum araştırmam lazımBirde kızlar artık özellikle her duştan sonra vücudu tam kurutmadan göğüsler göbek bel çevresi basen ve üst bacakları nemlendirmek gerekiyor. Göğüslere sürerken çok fazla ovalamadan ve uçlarını çok uyarmadan sürmeliyiz
İmom önerdi yorumları okuyup almadım bile marincap var başka bir doktorun tavsiyesi ile kokuyorTamam kuzum deneyince söylicem. Sana doktor ne vermişti? Decavit bana verdiği. Tadı var ya ağzıma attığım an suyu içmeden öğürüyorum
Geçen hafta salı günü gebe okuluna gitmiştim. Ebe söylemişti bebe yağıda olurmuş canım. Sürdükten sonra biraz bekleyip öyle giyinmeliymişiz. Ben hamile kalmadan öncede her duştan sonra nivea vücut losyonuyla vücudumu nemlendiriyordum zaten onu kullanmaya devam ediyorumBen hala birşey kullanmıyorum. Ama karnımın gerildiğimi hissediyorumbebe yağı sürsem olur mu acaba?
Bende hastane de yatarken emzirme danışmanı gelmişti gebelerimizin en büyük hatası göğüse yağı sürdükten sonra kurumadan emmeden giyinmek oluyor demişti bi süre yağın emilmesini beklemek gerekiyormuş birde şöyle söyledi tahinin üste çıkan yağının göğüs için çok iyi bir nemlendirme özelliğine sahip olduğunu aklınız da bulunsun kızlarGeçen hafta salı günü gebe okuluna gitmiştim. Ebe söylemişti bebe yağıda olurmuş canım. Sürdükten sonra biraz bekleyip öyle giyinmeliymişiz. Ben hamile kalmadan öncede her duştan sonra nivea vücut losyonuyla vücudumu nemlendiriyordum zaten onu kullanmaya devam ediyorum
Ben Nivea vücut losyonu kullanıyorum. Hemen emiliyor yapış yapış his bırakmıyor. Tabi illa bu olmak zorunda değil canım. Sende tercihlerine göre bisey araştırıp kullanabilirsinO zaman başlayım bende çatlaklar için kullanmıyorum ama nemlendirmesi için kullanmak istiyorum sadece yapış yapış olmayı sevmiyorum araştırmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?