2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Göğüs ucu için bende 2 hafta önce diğil son haftalarda sürmek lazım ne ama bilmiyorum okumuştum çünkü bu gidişle yara olucak mesela bende kesin olucak çok kuru
Benim 2 kızımda da ilk zamanlar yara olmuştu ama çabuk atlatmıştım şükür. Bunda da kötü olmaz inşallah

Benim de öyle, hatta kasık ağrısı da eşlik ediyor, doktoruma yazdım, uterus büyüdükçe ligament spazmı oluyor dedi. Vajene vuran ağrı ya da kanama olursa gel dedi, sıcak uygulama yap dedi.

Birde kızlar artık özellikle her duştan sonra vücudu tam kurutmadan göğüsler göbek bel çevresi basen ve üst bacakları nemlendirmek gerekiyor. Göğüslere sürerken çok fazla ovalamadan ve uçlarını çok uyarmadan sürmeliyiz

Ben hala birşey kullanmıyorum. Ama karnımın gerildiğimi hissediyorum bebe yağı sürsem olur mu acaba?

Benim de öyle, hatta kasık ağrısı da eşlik ediyor, doktoruma yazdım, uterus büyüdükçe ligament spazmı oluyor dedi. Vajene vuran ağrı ya da kanama olursa gel dedi, sıcak uygulama yap dedi
Karın bölgemize myapıcaz sıcak uygulamayı
Evet

Kuzum bende hiç içmedim sen alırsan denedikten sonra yazar mısın sende nasıl bir etkisi oldu ben bir tane aldım paketi bile açamadım ya dahada kötü olursam diye

Kuzum bende hiç içmedim sen alırsan denedikten sonra yazar mısın sende nasıl bir etkisi oldu ben bir tane aldım paketi bile açamadım ya dahada kötü olursam diye
Tamam kuzum deneyince söylicem. Sana doktor ne vermişti? Decavit bana verdiği. Tadı var ya ağzıma attığım an suyu içmeden öğürüyorum

O zaman başlayım bende çatlaklar için kullanmıyorum ama nemlendirmesi için kullanmak istiyorum sadece yapış yapış olmayı sevmiyorum araştırmam lazım

Ben hala birşey kullanmıyorum. Ama karnımın gerildiğimi hissediyorum bebe yağı sürsem olur mu acaba?
Geçen hafta salı günü gebe okuluna gitmiştim. Ebe söylemişti bebe yağıda olurmuş canım. Sürdükten sonra biraz bekleyip öyle giyinmeliymişiz. Ben hamile kalmadan öncede her duştan sonra nivea vücut losyonuyla vücudumu nemlendiriyordum zaten onu kullanmaya devam ediyorum

Bende hastane de yatarken emzirme danışmanı gelmişti gebelerimizin en büyük hatası göğüse yağı sürdükten sonra kurumadan emmeden giyinmek oluyor demişti bi süre yağın emilmesini beklemek gerekiyormuş birde şöyle söyledi tahinin üste çıkan yağının göğüs için çok iyi bir nemlendirme özelliğine sahip olduğunu aklınız da bulunsun kızlar

O zaman başlayım bende çatlaklar için kullanmıyorum ama nemlendirmesi için kullanmak istiyorum sadece yapış yapış olmayı sevmiyorum araştırmam lazım
Ben Nivea vücut losyonu kullanıyorum. Hemen emiliyor yapış yapış his bırakmıyor. Tabi illa bu olmak zorunda değil canım. Sende tercihlerine göre bisey araştırıp kullanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…