2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bugün açılışı pastayla yaptım. Bursada yaşayanlar hamileler, ben her yemeğe sabreden biri olarak bu nevale fırındaki tatlılara dayanamıyorum. Gelmeyin buraya vitrinleri fena

Ben gerçekten etkileniyorum mesela. Doğumdan, yaradan, dikişten korkmuyorum ama mastit ve göğüsün yara olmasından çok korkuyorum ve psikolojik olarak emziremeyeceğimi düşünüyorum.

Sağlıklı olsunlar da kilo verilir canım takma kafana hiç. Çoğu gidiyor hamilelikten sonra
Tabi canım yeterki sağlıklı olsun kilo umrumda diğil şimdilik hiç belli bile olmuyor..sonrada vericem eminim ben hatda belki daha çok zayıflıcam genetik olarak öyleyiz ondan

Bugün açılışı pastayla yaptım. Bursada yaşayanlar hamileler, ben her yemeğe sabreden biri olarak bu nevale fırındaki tatlılara dayanamıyorum. Gelmeyin buraya vitrinleri fena
Afiyet olsunbenim canım isterse yiyorum yasaklamadım kendime tatlıyı

Ben gerçekten etkileniyorum mesela. Doğumdan, yaradan, dikişten korkmuyorum ama mastit ve göğüsün yara olmasından çok korkuyorum ve psikolojik olarak emziremeyeceğimi düşünüyorum.
Bu kdr kötü düşünmeyin, bişekilde yarada olsa göğsünüz ki çok doğal olabılır, emzireceksınız, bndede kaygı bozukluğu ve anksiyete var, ama hep millet yapıyosa bnde yaparım şeklınde kndımı telkın efıyorum

Kızlar öğrendiğim ve mutlaka uygulayacağım bir bilgiyi aktarayım doğumunuza bir adet kuru soğan da götürüyorsunuz ve ilk emzirme öncesi soğanı ikiye bölüp meme uçlarına sürüyorsunuz ve 10 dk sonra ılık suyla iyice yıkıyorsunuz ve ondan sonra ilk emzirmenizi yapıyorsunuz. Bir daha da göğüs ucu yarası vs vs olmuyormuşsunuz. Ben mutlaka deneyeceğim, olmasa da deneyimlemiş olurum zarar gelmez size de söyleyeyim dedim bebeklerde hiç gaz olmaması için de önerim var çok kişi denedi ve faydasını gördü onu da sonra anlatırım önce bunu sindirin

Canım bozma moralini, herkesde aynı şey olcak diye bir şey yok ama için rahat etmezse doktora git istersen devam ediyorsa yani. Bende şu Sarı yeşil akıntıyı taktım dünden beri kontrole de iki hafta var eşime dedim bu hafta gitsek mi, yine geldiler sana diyor zararı olur mu diye korkuyorum ama YouTubedan kağan Kocatepeyi dinledim olmaz diyor inşAllah yaaa

19+2 haftadayim 2 kilo aldım canım
Aaa bende 19+1 im ..ilk zamanlar 2 kilo vermiştim şimdi onu aldım sadece hala almak için haklarımız var yakında burgere gidebiliriz güzel haber

Ben bunu çocuk doktoru görümcemin gözlerinin önünde yapsam kadın şok ashajajha ama denenir bence de . Ben inanıyorum böyle şeylere. O zaman doğum çantasına 1 adet soğan eklenir

Aaa konusu açılmışken benim kardeşimde aktardan susam yağı al. Doğum 1-2 hafta önce göğüs uçlarına sürmeye başla sürdükten sonra biraz açık bırak yağı emsin. Doğumdan sonrada kullan bir süre dedi. Ben öyle yaptım hiç yara olmadı dedi

Akıntı benim de hep var canım . 2 defa farklı zamanlarda fitil kullandım. İkisinde de 10 gün kadar normale döndü. Sonra yine yoğun katı losyon gibi akıntılar başladı sarı bazen beyaz. Çoğu gebede oluyor:)

Onu duymadım ama soğanı o kadar duydum ki genel olarak çoğu kişi faydasını görmüş happy mom forumunda da okudum da

Göğüs ucu için bende 2 hafta önce diğil son haftalarda sürmek lazım ne ama bilmiyorum okumuştum çünkü bu gidişle yara olucak mesela bende kesin olucak çok kuru

Aslında ben çok inanmam ama o kadar olumlu yorum okudum ki aklım çelindi, o yaraların acısı çok kötü oluyormuş korktum ben de

Doğru söylüyorsunuz ben de o şekilde rahatlatmaya çalışıyorum. Doğan büyür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…