kızlar selam bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim kızım oluyor çok çok mutluyum sağlığıda yerindeydi çok hareketliydi balım benim birde bebek arabasını aldık cybex balious model hafif pratik bir model başından beri en içimize sinen model bu oldu fikir olsun diye bırakıyorum
kızlar selam bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim kızım oluyor çok çok mutluyum sağlığıda yerindeydi çok hareketliydi balım benim birde bebek arabasını aldık cybex balious model hafif pratik bir model başından beri en içimize sinen model bu oldu fikir olsun diye bırakıyorum
aminnn inşallah operaistanbul mağazasından son kalan krem rengi satın aldım puseti ile birlikte yanlış hatırlamıyorsam 37.000 civarına geldi puset görseldekinden biraz farklı olacak sadece orada görselini çekmeyi unuttum
ürün annemden hediye oldu o yüzden ücret kısmını onlar konuştular bide defalarca puset deneyip değiştirdim ondan biraz kafam karıştı ortalama 35-37 bin arası
Merhaba arkadaşlar 18+6 haftalık gebeyim bir haftadır yaklaşık vajinama ağrı ve batmalar sızılar giriyor yürüyemiyorum bile bazen kasıklarımdada ağrılar oluyor bazen tek taraflı bazen iki tarafı ama şiddetli olup geçiyor dizinde oluyor mu? Birde idrar yolu enfeksiyonu çıktı şase bir antibiyotik verdi acildeki doktor ondanda cok korkuyorum geçer mi ki enfeksiyon
canım diğer gruplarda denk gelmiştim bebeğin burun kemiği küçüktü çok üzülmüşlerdi ama genetik de olabilir bazıları minik burunlu hemen üzülme kemik olması iyi
Ben Nivea vücut losyonu kullanıyorum. Hemen emiliyor yapış yapış his bırakmıyor. Tabi illa bu olmak zorunda değil canım. Sende tercihlerine göre bisey araştırıp kullanabilirsin
Bende nemlendirme açısından nivea duşta vücut kremi var badem yağlı , duştan bıkmadan en son ıslak vücuda sürüyorsun durulamadan giyinene kadar çekiyor yumuşacık ve nemlendiriyor ,Hindistan cevizi yağı ve bebe yağını beceremedim, bıraktığı hissi sevmedim. Peki çatlak kremini lierac aldım onu kaç günde bir uyguluyorsunuz hergün mü
Sıcak uygulamadan ben de çekinirim çünkü daha önce kuzenim ağrıyan bi bölgesi için sıcak uygulama yapmıştı. Soğuk uygulama yapmak gerekiyormuş. Sıcak yüzünden daha kötü olmuştu. Ama o kafasına göre yapmış doktor dememiş bunda doktor önermiş diye olabilir diye bişey demedim,
Az miktarda bakteri goruldu dıyor
Lokosit faln 8-9 çıkıyor
Kasık agrısı ve vajınada batma son 1 haftadır yasıyorum ama çok şiddetlı degıl tabıkı hafıf agrılar ama normal oldugunu dusunuyorum, eger fazla su içmessem idrarım kokulu ve bulanık oluyor