2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
kızlar selam bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim kızım oluyor çok çok mutluyum sağlığıda yerindeydi çok hareketliydi balım benim birde bebek arabasını aldık cybex balious model hafif pratik bir model başından beri en içimize sinen model bu oldu fikir olsun diye bırakıyorum

Eklentiler

• IMG_7902.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_7903.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_7904.webp
    12 KB · Görüntüleme: 91
Kızlaar ayva düşmüş pazara markete yemeye başlayalımm ben aldım hemen hiç sevmem ama gunde yarım yesem yeter
Oh afiyet şifa olsun inşallah ben çok seviyorum dört gözle bekliyordum çıkmasını. Yarın burda da pazar var inşallah vardır

Maşallah Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah nerden ne kadara aldın canım

Maşallah Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah nerden ne kadara aldın canım
aminnn inşallah operaistanbul mağazasından son kalan krem rengi satın aldım puseti ile birlikte yanlış hatırlamıyorsam 37.000 civarına geldi puset görseldekinden biraz farklı olacak sadece orada görselini çekmeyi unuttum

Oh afiyet şifa olsun inşallah ben çok seviyorum dört gözle bekliyordum çıkmasını. Yarın burda da pazar var inşallah vardır
ürün annemden hediye oldu o yüzden ücret kısmını onlar konuştular bide defalarca puset deneyip değiştirdim ondan biraz kafam karıştı ortalama 35-37 bin arası

Bndede enfeksıyon var, şase ile geçmedi
Sonra antıbıyotık kullandım, yıne geçmedi
Ama çok aşırı derecede değil bnım enfeksıyonum

canım diğer gruplarda denk gelmiştim bebeğin burun kemiği küçüktü çok üzülmüşlerdi ama genetik de olabilir bazıları minik burunlu hemen üzülme kemik olması iyi
canım ben hiç kafama takmıyorum aldırmak istemiyorum çünkü öyle bi sey düsünsem kafama takarım ama ense kalınlığı falan normal içim ferah nedense

Sağlıkla gelsin prensesin

Bndede enfeksıyon var, şase ile geçmedi
Sonra antıbıyotık kullandım, yıne geçmedi
Ama çok aşırı derecede değil bnım enfeksıyonum
Bakteri kaç çıkıyor idrar tahlilinde sizinde aşırı kaşık ağrısı ve vajinaya batma ağrı sızı giriyor mu

Aaa ben sana kız çocuk yakıştırıyordum canım maşallah araba da çok güzelmiş güle güle kullan

Ben Nivea vücut losyonu kullanıyorum. Hemen emiliyor yapış yapış his bırakmıyor. Tabi illa bu olmak zorunda değil canım. Sende tercihlerine göre bisey araştırıp kullanabilirsin
Bende nemlendirme açısından nivea duşta vücut kremi var badem yağlı , duştan bıkmadan en son ıslak vücuda sürüyorsun durulamadan giyinene kadar çekiyor yumuşacık ve nemlendiriyor ,Hindistan cevizi yağı ve bebe yağını beceremedim, bıraktığı hissi sevmedim. Peki çatlak kremini lierac aldım onu kaç günde bir uyguluyorsunuz hergün mü

bence sıcak tehlikeli el ayak neyse de karın alt bölge normalde bile yapılmaz diye biliyorum
Sıcak uygulamadan ben de çekinirim çünkü daha önce kuzenim ağrıyan bi bölgesi için sıcak uygulama yapmıştı. Soğuk uygulama yapmak gerekiyormuş. Sıcak yüzünden daha kötü olmuştu. Ama o kafasına göre yapmış doktor dememiş bunda doktor önermiş diye olabilir diye bişey demedim,

Kızlar ben de bugün nemlendirici aldım. Sizlere de atayım. Hamileler için üretilmiş watsonstan aldım. İçeriği de temizmiş

Eklentiler

• IMG_6362.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 92
Bakteri kaç çıkıyor idrar tahlilinde sizinde aşırı kaşık ağrısı ve vajinaya batma ağrı sızı giriyor mu
Az miktarda bakteri goruldu dıyor
Lokosit faln 8-9 çıkıyor
Kasık agrısı ve vajınada batma son 1 haftadır yasıyorum ama çok şiddetlı degıl tabıkı hafıf agrılar ama normal oldugunu dusunuyorum, eger fazla su içmessem idrarım kokulu ve bulanık oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…