Oh afiyet şifa olsun inşallahKızlaar ayva düşmüş pazara markete yemeye başlayalımmben aldım hemen hiç sevmem ama gunde yarım yesem yeter
Maşallah Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallahkızlar selam bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim kızım oluyor çok çok mutluyum sağlığıda yerindeydi çok hareketliydi balım benimbirde bebek arabasını aldık cybex balious model hafif pratik bir model başından beri en içimize sinen model bu oldu fikir olsun diye bırakıyorum
aminnn inşallahMaşallah Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallahnerden ne kadara aldın canım
ürün annemden hediye oldu o yüzden ücret kısmını onlar konuştular bide defalarca puset deneyip değiştirdim ondan biraz kafam karıştı ortalama 35-37 bin arasıOh afiyet şifa olsun inşallahben çok seviyorum dört gözle bekliyordum çıkmasını. Yarın burda da pazar var inşallah vardır
Vardir insallaaaahOh afiyet şifa olsun inşallahben çok seviyorum dört gözle bekliyordum çıkmasını. Yarın burda da pazar var inşallah vardır
Bndede enfeksıyon var, şase ile geçmediMerhaba arkadaşlar 18+6 haftalık gebeyim bir haftadır yaklaşık vajinama ağrı ve batmalar sızılar giriyor yürüyemiyorum bile bazen kasıklarımdada ağrılar oluyor bazen tek taraflı bazen iki tarafı ama şiddetli olup geçiyor dizinde oluyor mu? Birde idrar yolu enfeksiyonu çıktı şase bir antibiyotik verdi acildeki doktor ondanda cok korkuyorum geçer mi ki enfeksiyon
canım ben hiç kafama takmıyorum aldırmak istemiyorum çünkü öyle bi sey düsünsem kafama takarım ama ense kalınlığı falan normal içim ferah nedensecanım diğer gruplarda denk gelmiştim bebeğin burun kemiği küçüktü çok üzülmüşlerdi ama genetik de olabilir bazıları minik burunlu hemen üzülme kemik olması iyi
Ay görür görmez alacağımKızlaar ayva düşmüş pazara markete yemeye başlayalımmben aldım hemen hiç sevmem ama gunde yarım yesem yeter
Sağlıkla gelsin prensesinkızlar selam bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim kızım oluyor çok çok mutluyum sağlığıda yerindeydi çok hareketliydi balım benimbirde bebek arabasını aldık cybex balious model hafif pratik bir model başından beri en içimize sinen model bu oldu fikir olsun diye bırakıyorum
Bakteri kaç çıkıyor idrar tahlilinde sizinde aşırı kaşık ağrısı ve vajinaya batma ağrı sızı giriyor muBndede enfeksıyon var, şase ile geçmedi
Sonra antıbıyotık kullandım, yıne geçmedi
Ama çok aşırı derecede değil bnım enfeksıyonum
kızlar selam bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim kızım oluyor çok çok mutluyum sağlığıda yerindeydi çok hareketliydi balım benimbirde bebek arabasını aldık cybex balious model hafif pratik bir model başından beri en içimize sinen model bu oldu fikir olsun diye bırakıyorum
Bende nemlendirme açısından nivea duşta vücut kremi var badem yağlı , duştan bıkmadan en son ıslak vücuda sürüyorsun durulamadan giyinene kadar çekiyor yumuşacık ve nemlendiriyor ,Hindistan cevizi yağı ve bebe yağını beceremedim, bıraktığı hissi sevmedim. Peki çatlak kremini lierac aldım onu kaç günde bir uyguluyorsunuz hergün müBen Nivea vücut losyonu kullanıyorum. Hemen emiliyor yapış yapış his bırakmıyor. Tabi illa bu olmak zorunda değil canım. Sende tercihlerine göre bisey araştırıp kullanabilirsin
Sıcak uygulamadan ben de çekinirim çünkü daha önce kuzenim ağrıyan bi bölgesi için sıcak uygulama yapmıştı. Soğuk uygulama yapmak gerekiyormuş. Sıcak yüzünden daha kötü olmuştu. Ama o kafasına göre yapmış doktor dememişbence sıcak tehlikeli el ayak neyse de karın alt bölge normalde bile yapılmaz diye biliyorum
Benimki yuvarlaktı daha bebek oluşmamışkenMerhabalar kızları olacak anneler ilk kese fotoğrafınız duruyor mu orada kese yuvarlak mı fasülye şeklinde mi bakar mısınız
aminn çok teşekkür ederimmmAaa ben sana kız çocuk yakıştırıyordum canımmaşallah araba da çok güzelmiş güle güle kullan
Az miktarda bakteri goruldu dıyorBakteri kaç çıkıyor idrar tahlilinde sizinde aşırı kaşık ağrısı ve vajinaya batma ağrı sızı giriyor mu
Bnımkıde yuvarlaktı ve kız, ama bn doğruluk payı oldugunu düşünmüyorum bu bilgınınMerhabalar kızları olacak anneler ilk kese fotoğrafınız duruyor mu orada kese yuvarlak mı fasülye şeklinde mi bakar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?