Ay atalım tamamnÖyle tabii bana da bunları yaşamak bile hayal gibi geliyor tüp bebek annesi olacağım çok çabaladım şimdi tadını çıkarıyorum çok yorucuydu şimdi dinleniyorum her türlü severiz Allah sağlık versin hem bebeğimize hem de bize eşlerimize
Kızlar karnınızın belli bir noktasında ve hep aynı noktasında gerçekten çok keskin bir acı hissettiğiniz oldu mu? Dün geceden beri etimi kopartıyorlar sanki biraz sol tarafıma doğru hep aynı noktada. Telaş etmeye başladım. Doktoruma yazdım, yarın sabah erkenden bekliyor. Umarım kötü bişi çıkmaz.
Bugün 18. Haftamdayım daha fazla hareket hissediyorum ben. Özellikle düz yatınca pıt pıt sürekli vuruyor. Bide bugün böyle regli olacakmışım gibi değişik ağrılarım var alt kısımda. Doktor randevuma da 11 gün var
Kızlar karnınızın belli bir noktasında ve hep aynı noktasında gerçekten çok keskin bir acı hissettiğiniz oldu mu? Dün geceden beri etimi kopartıyorlar sanki biraz sol tarafıma doğru hep aynı noktada. Telaş etmeye başladım. Doktoruma yazdım, yarın sabah erkenden bekliyor. Umarım kötü bişi çıkmaz.
Benim de dün gece öyleydi canım sol tarafımda 2-3 dk bir sürekli keskin bir acı bıçak saplaması iğne batmadı gibi oldu sürekli bende çok endişelendim ama bugün iyiyim yarın kontrolümü bekliyorum
Benim de dün gece öyleydi canım sol tarafımda 2-3 dk bir sürekli keskin bir acı bıçak saplaması iğne batmadı gibi oldu sürekli bende çok endişelendim ama bugün iyiyim yarın kontrolümü bekliyorum
Kıyamam, geçmiş olsun. İnşallah kötü bir şey yoktur kasların gerilmesi rahmin büyümesi ile alakalı bir durumdur umarım. Ben de hiç kanama filan olmadı dünden beri bakıyorum kötü bişi olsaydı olurdu herhalde diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Normalde geöen hafta gitmiştim doktora ve kontrolüme daha 2 hafta vardı. Ancak ilk kez böyle bir acı olunca insan telaş ediyo. Yarın sabahtan gideceğim.
Kıyamam, geçmiş olsun. İnşallah kötü bir şey yoktur kasların gerilmesi rahmin büyümesi ile alakalı bir durumdur umarım. Ben de hiç kanama filan olmadı dünden beri bakıyorum kötü bişi olsaydı olurdu herhalde diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Normalde geöen hafta gitmiştim doktora ve kontrolüme daha 2 hafta vardı. Ancak ilk kez böyle bir acı olunca insan telaş ediyo. Yarın sabahtan gideceğim.
İnşallah bir şey yoktur canım endişe etme bende gaz sancısı diye yorumladım dün öyle olunca bugün yok çünkü bir de bebeklerin hareketlerini hissediyorum o yüzden de biraz rahatım şükür yarın inşallah bir şey olmadığını görürsün sende çünkü bu haftalarda rahim hızla büyür falan diyordu internette ama yine de kontrol amaçlı git tabiki için rahat etsin önemli olan o
Valla bu oğlanlar genel olarak anne karnında tembel mi sakin mi ben anlamadım. İlk kızımda 19 haftalıkken bariz tekmelerini bile hissediyordum. 3.hamileliğim bu bebeğim erkek 19+4 olduk. Tmm hareketlerini hissediyorum ara ara ama hala öyle güçlü tekmeymiş vs miş yok yani
O zaman senin için sıkıntı olmaz ben birde biraz zaman geçince ikinciyi düşünüyorum malum yaş 35ve çok zor hamile kalıyorum hem memlekete gidib gelmek uçakla sanırım ben almıcam travel
Kızlar merhabalar herkese sağlıklı günler dilerim. Benim bir sorum olacak idrar yolu enfeksiyonu olduğunu söyledi doktor ciddi dedi antibiyotik verdi kullandım mecbur ama düzelmemiş doktor değiştirmeyi düşünüyorum. aranızda bunu yaşayan var mı
Kızlar merhabalar herkese sağlıklı günler dilerim. Benim bir sorum olacak idrar yolu enfeksiyonu olduğunu söyledi doktor ciddi dedi antibiyotik verdi kullandım mecbur ama düzelmemiş doktor değiştirmeyi düşünüyorum. aranızda bunu yaşayan var mı
Bir de bunun etkisi var mıdır bilmiyorum ama dün gece çok şiddetli bel ağrısı yaşadım sadece sol tarafımda ama gecemi zehir etti saatlerce ağrı çektim normal mi sizce