Bizde ilerde pişman olacağımızı bile bile aldıkTravel bende çok beğeniyorum malesef evet hiç iyi şeyler söylenilmiyor kesin karar almadım en sona sakladım ben.
Ay atalım tamamnAy doğunca karşılaştırmalı resim atalımsağlıkla gelsinler de en güzeli bizim olacak zaten çok bekledim ben onu her türlü severim
Görünüşü çok güzel ama kalan hiçbir şey diyemem bendeBizde ilerde pişman olacağımızı bile bile aldıkama o pusetli kullanım herşeye değer benceee çok tatlı oluyo 7 8 ay
Benim de dün gece öyleydi canım sol tarafımda 2-3 dk bir sürekli keskin bir acı bıçak saplaması iğne batmadı gibi oldu sürekli bende çok endişelendim ama bugün iyiyim yarın kontrolümü bekliyorumKızlar karnınızın belli bir noktasında ve hep aynı noktasında gerçekten çok keskin bir acı hissettiğiniz oldu mu? Dün geceden beri etimi kopartıyorlar sanki biraz sol tarafıma doğru hep aynı noktada. Telaş etmeye başladım. Doktoruma yazdım, yarın sabah erkenden bekliyor. Umarım kötü bişi çıkmaz.
Kıyamam, geçmiş olsun. İnşallah kötü bir şey yoktur kasların gerilmesi rahmin büyümesi ile alakalı bir durumdur umarım. Ben de hiç kanama filan olmadı dünden beri bakıyorum kötü bişi olsaydı olurdu herhalde diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Normalde geöen hafta gitmiştim doktora ve kontrolüme daha 2 hafta vardı. Ancak ilk kez böyle bir acı olunca insan telaş ediyo. Yarın sabahtan gideceğim.Benim de dün gece öyleydi canım sol tarafımda 2-3 dk bir sürekli keskin bir acı bıçak saplaması iğne batmadı gibi oldu sürekli bende çok endişelendim ama bugün iyiyim yarın kontrolümü bekliyorum
Evet yaa kesinlikleBizde ilerde pişman olacağımızı bile bile aldıkama o pusetli kullanım herşeye değer benceee çok tatlı oluyo 7 8 ay
İnşallah bir şey yoktur canım endişe etme bende gaz sancısı diye yorumladım dün öyle olunca bugün yok çünkü bir de bebeklerin hareketlerini hissediyorum o yüzden de biraz rahatım şükürKıyamam, geçmiş olsun. İnşallah kötü bir şey yoktur kasların gerilmesi rahmin büyümesi ile alakalı bir durumdur umarım. Ben de hiç kanama filan olmadı dünden beri bakıyorum kötü bişi olsaydı olurdu herhalde diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Normalde geöen hafta gitmiştim doktora ve kontrolüme daha 2 hafta vardı. Ancak ilk kez böyle bir acı olunca insan telaş ediyo. Yarın sabahtan gideceğim.
Ne zaman hissettin canım peki ben bir kere falan hissettim şimdi hiç yok anlamadım vallahiValla bu oğlanlar genel olarak anne karnında tembel mi sakin mi ben anlamadım. İlk kızımda 19 haftalıkken bariz tekmelerini bile hissediyordum. 3.hamileliğim bu bebeğim erkek 19+4 olduk. Tmm hareketlerini hissediyorum ara ara ama hala öyle güçlü tekmeymiş vs miş yok yani
17 de ufak ufak ve arada bir hissetmeye başladım canım. Şimdi daha çok hissediyorum ama hala çok yumuşak yumuşak hareketleriNe zaman hissettin canım peki ben bir kere falan hissettim şimdi hiç yok anlamadım vallahi
Ayyy böyle deme hiç kuzum. İlkte zor olduktan sonra 2.de hemen hamile kalan çok. Yani korunmim hemen olmaz nasılsa demeO zaman senin için sıkıntı olmaz ben birde biraz zaman geçince ikinciyi düşünüyorum malum yaş 35ve çok zor hamile kalıyorum hem memlekete gidib gelmek uçakla sanırım ben almıcam travel
Evet kuzum bana da oldu. Geçiyor ama. Ben de endişe etmiştim ama çok şükür birşey yokKızlar karnınızın belli bir noktasında ve hep aynı noktasında gerçekten çok keskin bir acı hissettiğiniz oldu mu? Dün geceden beri etimi kopartıyorlar sanki biraz sol tarafıma doğru hep aynı noktada. Telaş etmeye başladım. Doktoruma yazdım, yarın sabah erkenden bekliyor. Umarım kötü bişi çıkmaz.
Bende daha hissetmiyorum 19+3 bugün . Aynen bende biraz tombiş hamile kaldım şu ana kadar pek kilo almadım 2 kgBana doktor 22 de bekliyoruz demişti. 2.gebelikler için 17 itibariyle gözlenebilirmiş. Zaten ben tombiş olduğumdan 22 den önce beklemiyorum
4 kasımda 20+5 olucam detaylı günüKızlarr nasılsınız. Detaylı ultrasonlarınız ne zaman
Ben 3 kilo verdim ama bundan sonra aşırım artık. Yarın unutmazsam tartılcamBende daha hissetmiyorum 19+3 bugün . Aynen bende biraz tombiş hamile kaldım şu ana kadar pek kilo almadım 2 kg
Bir de bunun etkisi var mıdır bilmiyorum ama dün gece çok şiddetli bel ağrısı yaşadım sadece sol tarafımda ama gecemi zehir etti saatlerce ağrı çektim normal mi sizceKızlar merhabalar herkese sağlıklı günler dilerim. Benim bir sorum olacak idrar yolu enfeksiyonu olduğunu söyledi doktor ciddi dedi antibiyotik verdi kullandım mecbur ama düzelmemiş doktor değiştirmeyi düşünüyorum. aranızda bunu yaşayan var mı
Maşallah siz çok güzel gidiyorsunuzBen 3 kilo verdim ama bundan sonra aşırım artık. Yarın unutmazsam tartılcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?