2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Travel bende çok beğeniyorum malesef evet hiç iyi şeyler söylenilmiyor kesin karar almadım en sona sakladım ben.
Bizde ilerde pişman olacağımızı bile bile aldık ama o pusetli kullanım herşeye değer benceee çok tatlı oluyo 7 8 ay

Ay doğunca karşılaştırmalı resim atalım sağlıkla gelsinler de en güzeli bizim olacak zaten çok bekledim ben onu her türlü severim
Ay atalım tamamnÖyle tabii bana da bunları yaşamak bile hayal gibi geliyor tüp bebek annesi olacağım çok çabaladım şimdi tadını çıkarıyorum çok yorucuydu şimdi dinleniyorum her türlü severiz Allah sağlık versin hem bebeğimize hem de bize eşlerimize

Kızlar karnınızın belli bir noktasında ve hep aynı noktasında gerçekten çok keskin bir acı hissettiğiniz oldu mu? Dün geceden beri etimi kopartıyorlar sanki biraz sol tarafıma doğru hep aynı noktada. Telaş etmeye başladım. Doktoruma yazdım, yarın sabah erkenden bekliyor. Umarım kötü bişi çıkmaz.

Bugün 18. Haftamdayım daha fazla hareket hissediyorum ben. Özellikle düz yatınca pıt pıt sürekli vuruyor. Bide bugün böyle regli olacakmışım gibi değişik ağrılarım var alt kısımda. Doktor randevuma da 11 gün var

Benim de dün gece öyleydi canım sol tarafımda 2-3 dk bir sürekli keskin bir acı bıçak saplaması iğne batmadı gibi oldu sürekli bende çok endişelendim ama bugün iyiyim yarın kontrolümü bekliyorum

Benim de dün gece öyleydi canım sol tarafımda 2-3 dk bir sürekli keskin bir acı bıçak saplaması iğne batmadı gibi oldu sürekli bende çok endişelendim ama bugün iyiyim yarın kontrolümü bekliyorum
Kıyamam, geçmiş olsun. İnşallah kötü bir şey yoktur kasların gerilmesi rahmin büyümesi ile alakalı bir durumdur umarım. Ben de hiç kanama filan olmadı dünden beri bakıyorum kötü bişi olsaydı olurdu herhalde diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Normalde geöen hafta gitmiştim doktora ve kontrolüme daha 2 hafta vardı. Ancak ilk kez böyle bir acı olunca insan telaş ediyo. Yarın sabahtan gideceğim.

İnşallah bir şey yoktur canım endişe etme bende gaz sancısı diye yorumladım dün öyle olunca bugün yok çünkü bir de bebeklerin hareketlerini hissediyorum o yüzden de biraz rahatım şükür yarın inşallah bir şey olmadığını görürsün sende çünkü bu haftalarda rahim hızla büyür falan diyordu internette ama yine de kontrol amaçlı git tabiki için rahat etsin önemli olan o

Ne zaman hissettin canım peki ben bir kere falan hissettim şimdi hiç yok anlamadım vallahi

Kızlarr nasılsınız. Detaylı ultrasonlarınız ne zaman

O zaman senin için sıkıntı olmaz ben birde biraz zaman geçince ikinciyi düşünüyorum malum yaş 35ve çok zor hamile kalıyorum hem memlekete gidib gelmek uçakla sanırım ben almıcam travel
Ayyy böyle deme hiç kuzum. İlkte zor olduktan sonra 2.de hemen hamile kalan çok. Yani korunmim hemen olmaz nasılsa deme

Evet kuzum bana da oldu. Geçiyor ama. Ben de endişe etmiştim ama çok şükür birşey yok

Kızlar merhabalar herkese sağlıklı günler dilerim. Benim bir sorum olacak idrar yolu enfeksiyonu olduğunu söyledi doktor ciddi dedi antibiyotik verdi kullandım mecbur ama düzelmemiş doktor değiştirmeyi düşünüyorum. aranızda bunu yaşayan var mı

Bir de bunun etkisi var mıdır bilmiyorum ama dün gece çok şiddetli bel ağrısı yaşadım sadece sol tarafımda ama gecemi zehir etti saatlerce ağrı çektim normal mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…