2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Aynı cihaz benim de var eşimin bacağında denedim acıyor dedi devam ettirmedi canı o kadar tatlı
ay benimki benden bakımlı o yüzden o katlanır acıya ama bitti onun gibi sanki artık çok uzun sürede bir çıkıyor 4 seansı tamamladı 5. yi bekliyor ama daha çıkmadı zaten beyaz tenli süt gibi geziyor

Ben bilmiyordum ama zaten benim için en büyük sorun koltuk altıydı özellikle yaz tatilinde o yüzden ben yine de yapardım zaten ev tipi lazer makineleri daha hafif o yüzden çok riski olacağını sanmıyorum

Ben bilmiyordum ama zaten benim için en büyük sorun koltuk altıydı özellikle yaz tatilinde o yüzden ben yine de yapardım zaten ev tipi lazer makineleri daha hafif o yüzden çok riski olacağını sanmıyorum
Anlıyorum seni ben şimdi kapandığım için çok ufak bile çıksa umursamıyorum ama öncelerde epilator çok çok güzel alıyor bende lazer gibi tertemiz..ev lazerlerini hiç araştırmadım canım

Kızlar 20. haftamdayım ve bebiş sanırım artık yukarıya doğru çıkıyor. İlk hareketlerini göbeğimin aşağısında hissediyordum, solda bu arada benim bebiş. Şimdi ise bildiğiniz göbek çevremde hissediyorum yine sol tarafta vuruyor ama acıtmıyor çok hafif vuruşu hareketlerini hissedenler kaçıncı haftadasınız ve tam olarak nerede hissediyorsunuz

Anlıyorum seni ben şimdi kapandığım için çok ufak bile çıksa umursamıyorum ama öncelerde epilator çok çok güzel alıyor bende lazer gibi tertemiz..ev lazerlerini hiç araştırmadım canım
Ben de şimdi epilator kullanıyorum lazer yasak diye artık doğumdan sonra hallederiz

Yaa kızlar ben doktoruma detaylıya gireyim mi dediğimde gerek olmadığını söyledi ve bende kararsız kaldım, ben zaten her şeyi inceliyorum buradan gerekli olsa söylerdim dedi ama bilemedim yani

Yaa kızlar ben doktoruma detaylıya gireyim mi dediğimde gerek olmadığını söyledi ve bende kararsız kaldım, ben zaten her şeyi inceliyorum buradan gerekli olsa söylerdim dedi ama bilemedim yani
Perinatolojıde ultrasonda uzmanlık yapmış kişiler bakıyor o uüzden kendı doktormuzda bu uzmanlık varsa bakıyor ama yoksa eğer baska bir doktora yönlendiriyor bana doktorum öyle söyledi
Kendı alanında uzman olan kişiler bakıyor ve daha detaylı ınceliyor demişti bizim normal kadın dopık doktorlarımızda bakıyor ama detaylı ultrason kadar detaylı bakmıyorlar

Bunu ben ilk kez duydum valla canım bilemedim ama ben detaylıya her türlü girmek isterdim bebişi çok net her şeyi gösteriyorlar ya insan bi derin oh çeker ben girmekte fayda var diye düşünüyorum çevremde girmeyene hiç denk gelmedim. Tam tersi benimde doktorum mesela doçent aynı zamanda tüp bebek doktorum her hafta ultrasona giriyorum hafta da 1 kez sürekli detaylıca bakıyor vajinal olarak da bakıyor her şeyi gösteriyor ona rağmen detaylı ultrasonumuz olacak yaklaşık 1 saat sürer demişti ikiz olduğu için. Bir de ben nipt testi ya da ikili test yaptırmadım doktorum ikizlerde doğruluk payı olamadığı söylediği için muhakkak detaylı yapacağız dedi. Acaba sen nipt testi yaptırdın o yüzden mi öyle dedi ya da kendinden çok emin belki doktorun ama bu sana kalmış bir durum başka doktora gidersin o detaylı bakar tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…