18 hiss etdim hep göbekten ya aşağıda yada sağdan hiss ediyorumKızlar 20. haftamdayım ve bebiş sanırım artık yukarıya doğru çıkıyor. İlk hareketlerini göbeğimin aşağısında hissediyordum, solda bu arada benim bebiş. Şimdi ise bildiğiniz göbek çevremde hissediyorum yine sol tarafta vuruyor ama acıtmıyor çok hafif vuruşuhareketlerini hissedenler kaçıncı haftadasınız ve tam olarak nerede hissediyorsunuz
hayır yok h&m özelinde söylüyorum. sadece internet üzerinden sipariş verebiliyorsunuzHamilelik kıyafeti için mağazaya gidince bulabiliyor muyuz, yoksa internetten mi bakmak lazım. Mesela H&M mağazasına gitsem vardır değil mi hamile reyonu?
İlk defe duyuyorum senden canımYaa kızlar ben doktoruma detaylıya gireyim mi dediğimde gerek olmadığını söyledi ve bende kararsız kaldım, ben zaten her şeyi inceliyorum buradan gerekli olsa söylerdim dedi ama bilemedim yani
aaa benim de 24 EkimMart grubunda ilk sen gireceksin detaylıca galiba .
Evet ben de o yüzden böyle karar verdimBen 21+2 de girmiş olacağım ama ne kadar ileri tarih o kadar daha belirgin olur tabi.
Bence alakası yok ben nipti yaptırdım doktorum diyor ikiside çok farklı kesin diyor detaylı olsun sadece nipti temiz çıkınca sanki daha rahat giriyorsun detaylıyaBunu ben ilk kez duydum valla canım bilemedim ama ben detaylıya her türlü girmek isterdim bebişi çok net her şeyi gösteriyorlar ya insan bi derin oh çeker ben girmekte fayda var diye düşünüyorum çevremde girmeyene hiç denk gelmedim. Tam tersi benimde doktorum mesela doçent aynı zamanda tüp bebek doktorum her hafta ultrasona giriyorum hafta da 1 kez sürekli detaylıca bakıyor vajinal olarak da bakıyor her şeyi gösteriyor ona rağmen detaylı ultrasonumuz olacak yaklaşık 1 saat sürer demişti ikiz olduğu için. Bir de ben nipt testi ya da ikili test yaptırmadım doktorum ikizlerde doğruluk payı olamadığı söylediği için muhakkak detaylı yapacağız dedi. Acaba sen nipt testi yaptırdın o yüzden mi öyle dedi ya da kendinden çok emin belki doktorun ama bu sana kalmış bir durum başka doktora gidersin o detaylı bakar tabiki
En iyisini yapmışsın ben 22+2 de gidecektim randevu yoktu bir hafta öne aldılarEvet ben de o yüzden böyle karar verdim
İşte garip o doktoru anlayamadımBence alakası yok ben nipti yaptırdım doktorum diyor ikiside çok farklı kesin diyor detaylı olsun sadece nipti temiz çıkınca sanki daha rahat giriyorsun detaylıya
15 haftadan sonra çok çok hafif hissettim. Suan 16+4 2 3 gundur tekme atiyor gibi. Benim bebegim daha aşşagida ya tam kasiklarimda. Orda hareketini hissediyorum. Benim sag tarafta hareketi oluyor. Cinsiyetiniz ne bizimki erkek. Tam 15 de soyledi doktorKızlar 20. haftamdayım ve bebiş sanırım artık yukarıya doğru çıkıyor. İlk hareketlerini göbeğimin aşağısında hissediyordum, solda bu arada benim bebiş. Şimdi ise bildiğiniz göbek çevremde hissediyorum yine sol tarafta vuruyor ama acıtmıyor çok hafif vuruşuhareketlerini hissedenler kaçıncı haftadasınız ve tam olarak nerede hissediyorsunuz
Ayy randevu zor mu bulunur ki? Ben şimdi 19da gidince bir sorayım bakalım ne diyecek. Eğer zorsa Çıkınca hemen alırımEn iyisini yapmışsın ben 22+2 de gidecektim randevu yoktu bir hafta öne aldılar
Yok kuzum ben hiç ikili tarama testleri vs yaptırmadım, detaylı düşünüyordum onda da doktorum öyle söyleyince kararsız kaldım. Yani bir şey var diyelim bunu öğrensen müdahale olmaz anne karnında ve hep stres yaşarsın hamilelik boyunca dedi. ben her şeyi ölçüyorum bakıyorum zaten dedi. Ama büyük ihtimalle özel de bir yere gidebilirim çünkü devlet hastanesinden randevu almak zor. Bize en yakın Başakşehir çam sakura hastanesi var onda da randevu çok zor. Akşam eşimle konuşup kararımızı verelim çünkü içimde kalcak benim biliyorumBunu ben ilk kez duydum valla canım bilemedim ama ben detaylıya her türlü girmek isterdim bebişi çok net her şeyi gösteriyorlar ya insan bi derin oh çeker ben girmekte fayda var diye düşünüyorum çevremde girmeyene hiç denk gelmedim. Tam tersi benimde doktorum mesela doçent aynı zamanda tüp bebek doktorum her hafta ultrasona giriyorum hafta da 1 kez sürekli detaylıca bakıyor vajinal olarak da bakıyor her şeyi gösteriyor ona rağmen detaylı ultrasonumuz olacak yaklaşık 1 saat sürer demişti ikiz olduğu için. Bir de ben nipt testi ya da ikili test yaptırmadım doktorum ikizlerde doğruluk payı olamadığı söylediği için muhakkak detaylı yapacağız dedi. Acaba sen nipt testi yaptırdın o yüzden mi öyle dedi ya da kendinden çok emin belki doktorun ama bu sana kalmış bir durum başka doktora gidersin o detaylı bakar tabiki
Gideceğin yere bağlı sanırım benim gideceğim yerde öyleydi hemen almakta fayda var tabiAyy randevu zor mu bulunur ki? Ben şimdi 19da gidince bir sorayım bakalım ne diyecek. Eğer zorsa Çıkınca hemen alırım
Benimki kız15 haftadan sonra çok çok hafif hissettim. Suan 16+4 2 3 gundur tekme atiyor gibi. Benim bebegim daha aşşagida ya tam kasiklarimda. Orda hareketini hissediyorum. Benim sag tarafta hareketi oluyor. Cinsiyetiniz ne bizimki erkek. Tam 15 de soyledi doktor
Bende 3. Tüp bebekle hamile kalmıştım Ocak ayında onu kaybettim malesef doktor tekrar transfer yaparız kendiliğinden olması imkansız dediAy atalım tamamnÖyle tabii bana da bunları yaşamak bile hayal gibi geliyor tüp bebek annesi olacağım çok çabaladım şimdi tadını çıkarıyorum çok yorucuydu şimdi dinleniyorum her türlü severiz Allah sağlık versin hem bebeğimize hem de bize eşlerimize
Acaba bu erkek bebişler hep sağda mı18 hiss etdim hep göbekten ya aşağıda yada sağdan hiss ediyorum
Tamam kuzum doktora gidince soracağım. Zaten arası 3 hafta olmuş olacakGideceğin yere bağlı sanırım benim gideceğim yerde öyleydi hemen almakta fayda var tabi
Ayyy bilemedimki ben hiç sormadım bebiş nerdeAcaba bu erkek bebişler hep sağda mı
Tabiki kişi kendini daha iyi bilir canım biz sadece sana fikir üretebiliriz tabi detaylıda öğreneceğin şeyler seni üzer üzmez orasını kimse senden daha iyi bilemez tabi Allah kimseyi evladıyla sınamasın herkes çok güzel sonuçlar alsın inşallah en önemlisi miniklerimizYok kuzum ben hiç ikili tarama testleri vs yaptırmadım, detaylı düşünüyordum onda da doktorum öyle söyleyince kararsız kaldım. Yani bir şey var diyelim bunu öğrensen müdahale olmaz anne karnında ve hep stres yaşarsın hamilelik boyunca dedi. ben her şeyi ölçüyorum bakıyorum zaten dedi. Ama büyük ihtimalle özel de bir yere gidebilirim çünkü devlet hastanesinden randevu almak zor. Bize en yakın Başakşehir çam sakura hastanesi var onda da randevu çok zor. Akşam eşimle konuşup kararımızı verelim çünkü içimde kalcak benim biliyorum
Yok kuzum ben hiç ikili tarama testleri vs yaptırmadım, detaylı düşünüyordum onda da doktorum öyle söyleyince kararsız kaldım. Yani bir şey var diyelim bunu öğrensen müdahale olmaz anne karnında ve hep stres yaşarsın hamilelik boyunca dedi. ben her şeyi ölçüyorum bakıyorum zaten dedi. Ama büyük ihtimalle özel de bir yere gidebilirim çünkü devlet hastanesinden randevu almak zor. Bize en yakın Başakşehir çam sakura hastanesi var onda da randevu çok zor. Akşam eşimle konuşup kararımızı verelim çünkü içimde kalcak benim biliyorum
Ay mucize resmenBende 3. Tüp bebekle hamile kalmıştım Ocak ayında onu kaybettim malesef doktor tekrar transfer yaparız kendiliğinden olması imkansız dedi6 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım 8 senenin ardından bu bebe benim mucizem birde biraz cimri olacak galiba bedavadan geldi ilk hamile olduğumu öğrenince bedava bebek diyordum eşime çok gülüyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?