2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
18 hiss etdim hep göbekten ya aşağıda yada sağdan hiss ediyorum

Yaa kızlar ben doktoruma detaylıya gireyim mi dediğimde gerek olmadığını söyledi ve bende kararsız kaldım, ben zaten her şeyi inceliyorum buradan gerekli olsa söylerdim dedi ama bilemedim yani
İlk defe duyuyorum senden canım

Bence alakası yok ben nipti yaptırdım doktorum diyor ikiside çok farklı kesin diyor detaylı olsun sadece nipti temiz çıkınca sanki daha rahat giriyorsun detaylıya

Bence alakası yok ben nipti yaptırdım doktorum diyor ikiside çok farklı kesin diyor detaylı olsun sadece nipti temiz çıkınca sanki daha rahat giriyorsun detaylıya
İşte garip o doktoru anlayamadım

15 haftadan sonra çok çok hafif hissettim. Suan 16+4 2 3 gundur tekme atiyor gibi. Benim bebegim daha aşşagida ya tam kasiklarimda. Orda hareketini hissediyorum. Benim sag tarafta hareketi oluyor. Cinsiyetiniz ne bizimki erkek. Tam 15 de soyledi doktor

Yok kuzum ben hiç ikili tarama testleri vs yaptırmadım, detaylı düşünüyordum onda da doktorum öyle söyleyince kararsız kaldım. Yani bir şey var diyelim bunu öğrensen müdahale olmaz anne karnında ve hep stres yaşarsın hamilelik boyunca dedi. ben her şeyi ölçüyorum bakıyorum zaten dedi. Ama büyük ihtimalle özel de bir yere gidebilirim çünkü devlet hastanesinden randevu almak zor. Bize en yakın Başakşehir çam sakura hastanesi var onda da randevu çok zor. Akşam eşimle konuşup kararımızı verelim çünkü içimde kalcak benim biliyorum

Benimki kız zaten aramızda neredeyse 1 ay varmış o yüzden daha aşağıda olması çok normal

Bende 3. Tüp bebekle hamile kalmıştım Ocak ayında onu kaybettim malesef doktor tekrar transfer yaparız kendiliğinden olması imkansız dedi 6 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım 8 senenin ardından bu bebe benim mucizem birde biraz cimri olacak galiba bedavadan geldi ilk hamile olduğumu öğrenince bedava bebek diyordum eşime çok gülüyorduk

Tabiki kişi kendini daha iyi bilir canım biz sadece sana fikir üretebiliriz tabi detaylıda öğreneceğin şeyler seni üzer üzmez orasını kimse senden daha iyi bilemez tabi Allah kimseyi evladıyla sınamasın herkes çok güzel sonuçlar alsın inşallah en önemlisi miniklerimiz ama benim fikrim ne olursa olsun detaylı ultrasona ben olsam girerdim sonuçta doğduğunda kötü bir şey bile olsa anne baba bunun bilincinde olmalı kendini bu sürece hazırlamalı ya da her şey gayet zaten yolundaysa da bir oh çekersin bu sefer herkes detaylıya girdiğinde ya da çevren sana soru sorduğunda ben daha büyük baskı hissederim a bir şey var mı baktırmadık etmedik diye

Kizlar bebislerin gelmesine son kaç gün. Gebelik uygulamasi var Onda 164 gun diyor. Ama ben sezeryan olucagim icin daha erken olabilir. Kizlar sezeryan genellikle kaçinci haftada yapiliyor. Bide ameliyat sirasinda odada çiplak oluyormussun dogru mu bu.

Ay mucize resmen zaten o süreçte öyle para dökülüyor ki gerçekten kendiliğinden olması bir mucize oluyor o süreç içinde Allah sağlıkla kavuştursun bebeklerimize inşallah hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…