Surayym'ın da erkek ve sağdaymış ya o yüzden dedim benim cimcime solda sol tarafım daha şiş duruyor zaten dışarıdan gözle bile nerede olduğunu belirleyebilirsin o derece ben buradayım diyor
Surayym'ın da erkek ve sağdaymış ya o yüzden dedim benim cimcime solda sol tarafım daha şiş duruyor zaten dışarıdan gözle bile nerede olduğunu belirleyebilirsin o derece ben buradayım diyor
Mesela bos oldugun zamn. Bi kahve iç üstüne çikolota ye belinin altina hafif kalkacak sekilde bisey koy bebek nerde belli olsun. Bide onunla konuş cinsiyetini ne. Hadi kizim Yada hadi oglum. Fln fln. Karnina hafifçe parmaklarinla vur yani bebek hissetsin. Bence bunlari yaptiktan sonra hareket edicektir.
Kizlar bebislerin gelmesine son kaç gün. Gebelik uygulamasi var Onda 164 gun diyor. Ama ben sezeryan olucagim icin daha erken olabilir. Kizlar sezeryan genellikle kaçinci haftada yapiliyor. Bide ameliyat sirasinda odada çiplak oluyormussun dogru mu bu.
Kızlar 20. haftamdayım ve bebiş sanırım artık yukarıya doğru çıkıyor. İlk hareketlerini göbeğimin aşağısında hissediyordum, solda bu arada benim bebiş. Şimdi ise bildiğiniz göbek çevremde hissediyorum yine sol tarafta vuruyor ama acıtmıyor çok hafif vuruşu hareketlerini hissedenler kaçıncı haftadasınız ve tam olarak nerede hissediyorsunuz
Mesela bos oldugun zamn. Bi kahve iç üstüne çikolota ye belinin altina hafif kalkacak sekilde bisey koy bebek nerde belli olsun. Bide onunla konuş cinsiyetini ne. Hadi kizim Yada hadi oglum. Fln fln. Karnina hafifçe parmaklarinla vur yani bebek hissetsin. Bence bunlari yaptiktan sonra hareket edicektir.
Yaa kızlar ben doktoruma detaylıya gireyim mi dediğimde gerek olmadığını söyledi ve bende kararsız kaldım, ben zaten her şeyi inceliyorum buradan gerekli olsa söylerdim dedi ama bilemedim yani
Canım demekki doktor her şeyi yolunda gördüğünden gerek yok demiş ama girersen için rahat eder .gebelik sonuna kadar acaba girse miydim diye kafanda soru işareti kalmaz. Bebeğini detaylı görmek de hem çok iyi gelir sana
Herkese merhabalar
Normal kontrollere gidiyorum tamam da sağlık ocağını unutmuşum. 1 hafta önce gitmem gerekiyordu aradı hemşire Allahtan'da hatırlattı sabah kan ve idrar verdim sonra tetanozun ilk dozunu vurdular. Ekimin 25 inden sonra da ayrıntılıya gitmem gerekiyor ama malesef doktor sıkıntımız var Çanakkale'de. Perinatolog mu yokmuuş olanlar da eğitimini mi almış ne garip Neyse 2 doktor var arayıp öğreneyim ücretlerini müsaitliklerini artık kısmet. Sizin bildiğimiz iyi bir perinayolog var mı Çanakkale'de acaba? He bu arada totalde 8 kilo almışım eyvahlar olsun bebişi de hep göbek deliğimin sağında hissediyorum genelde sabah ve geceleri gıpraşıyo