Rahat mı kuzum sıkıyor mu? Ben de alacağım da emin olamıyorumEvet canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahat mı kuzum sıkıyor mu? Ben de alacağım da emin olamıyorumEvet canım
Atarızz burada oluruz yine zaten :)İnşallahhhyalnız evet çok benziyor gerçekten
kurunca atarız birbirimize
İşte memur olmanın faydaları :) çok güzel sonrası Allah kerim :)2 sene ücretsiz düşünüyorum kuzum 2 yaşına gelince dönerim mecburen
Aslında aramaları gerekiyodu beni 2 ay onceden aradilar 20+0da gel diye bende tam 20. haftamdaym yakın zamanda aramaları lazimYok oksapar kullanmadım ben prolutex kullandım alışığız iğnelere ne günlerdi :) aşı için beni daha arayan olmadı 20+0 bugün , normal mi acaba ya ?
 gebelik bildirmis miydin ?
 gebelik bildirmis miydin ?Vallahi beklemiştim çocuk ben atanınca olsun diye. Pişman oldum uzun süre olmayınca ama şimdi böyle avantajı olduğu için çok şükür diyorumİşte memur olmanın faydaları :) çok güzel sonrası Allah kerim :)

Ben hastane çıkış seti adında hiçbir şey almayacağımKızlarrr hastane çıkış seti kaç tane alcsksınız? Ay ben kendimi bir an hiçbir şey bilmiyomuş gibi hissettim o kadar yeğenim var ne yaptığımızı unuttum beynim duruyoneyi ne kadar almalıyız çok karışık bende
 6 tane tulum şapka aldım 3 tane de alt üst takım aldım 6 tane uzun kollu zıbın aldım 3 tane külotlu çorap aldım 2 tane 4 katlı müslin battaniye. Bunlardan birer tanesini bir araya getirip hastanede giymesi için vereceğim hemşireye işte
 6 tane tulum şapka aldım 3 tane de alt üst takım aldım 6 tane uzun kollu zıbın aldım 3 tane külotlu çorap aldım 2 tane 4 katlı müslin battaniye. Bunlardan birer tanesini bir araya getirip hastanede giymesi için vereceğim hemşireye işte  sadece çekim için ayrı takım sipariş edeceğim
 sadece çekim için ayrı takım sipariş edeceğimSen alıştın ya ondan kuzumİyi bari kuzucuum sevindim olmasınabazen ben alıştığım için anlayamıyorum Az geliyor vs dışarıdan bi göz daha iyi anlıyor.
 mesela benim bir arkadaşım 3 hafta benden geriden karnı kocaman ve ilk gebelik ilk ben görerken üzüldüm ama şimdi takmıyorum
mesela benim bir arkadaşım 3 hafta benden geriden karnı kocaman ve ilk gebelik ilk ben görerken üzüldüm ama şimdi takmıyorum
Ben bunun için bir excel hazırladımKızlarrr hastane çıkış seti kaç tane alcsksınız? Ay ben kendimi bir an hiçbir şey bilmiyomuş gibi hissettim o kadar yeğenim var ne yaptığımızı unuttum beynim duruyoneyi ne kadar almalıyız çok karışık bende
 sizinle de paylaşıyım az ya da çok göreceli ben yeterli olacağını düşünüyorum belki size de  fikir olur :)
 sizinle de paylaşıyım az ya da çok göreceli ben yeterli olacağını düşünüyorum belki size de  fikir olur :) 

kız sen bitirmissin alısverisi gerçi bende cinsiyet belli olsun hemen baslıcammBen hastane çıkış seti adında hiçbir şey almayacağım6 tane tulum şapka aldım 3 tane de alt üst takım aldım 6 tane uzun kollu zıbın aldım 3 tane külotlu çorap aldım 2 tane 4 katlı müslin battaniye. Bunlardan birer tanesini bir araya getirip hastanede giymesi için vereceğim hemşireye işte
sadece çekim için ayrı takım sipariş edeceğim
Canım karın ve belden sıkmadı M almıştım ben bir beden daha büyük olabilirdi çünkü kilo alımına bağlı sanırım son aylar kullanamayacağım. Rahat canım ben memnun kaldım.Rahat mı kuzum sıkıyor mu? Ben de alacağım da emin olamıyorum
ay cok tesekkür ederimBen bunun için bir excel hazırladımsizinle de paylaşıyım az ya da çok göreceli ben yeterli olacağını düşünüyorum belki size de fikir olur :) Eki Görüntüle 3320497 Eki Görüntüle 3320499

Tabi bildirdim kan verdim aradılar hatta ben bildirmeden bekleyeyim bu hafta olmadı ben gidiyim en iyisiAslında aramaları gerekiyodu beni 2 ay onceden aradilar 20+0da gel diye bende tam 20. haftamdaym yakın zamanda aramaları lazimgebelik bildirmis miydin ?
Ne demek :)ay cok tesekkür ederim
Her şey vaktini bekliyor zamanı geldiğinde yaşıyoruz işte gerçekten de çok şükür :)Vallahi beklemiştim çocuk ben atanınca olsun diye. Pişman oldum uzun süre olmayınca ama şimdi böyle avantajı olduğu için çok şükür diyorum
Tamam kuzum ben ee büyük alayımCanım karın ve belden sıkmadı M almıştım ben bir beden daha büyük olabilirdi çünkü kilo alımına bağlı sanırım son aylar kullanamayacağım. Rahat canım ben memnun kaldım.

Evet gerçekten öyle. Yaşarken bunu düşünemesek de, üzülsek de böyleHer şey vaktini bekliyor zamanı geldiğinde yaşıyoruz işte gerçekten de çok şükür :)

Evet hediye de gelir diye çok da almak istemedim ama ilk 3ayı bitirdimkız sen bitirmissin alısverisi gerçi bende cinsiyet belli olsun hemen baslıcamm
 bir de eldiveni çıkarıp duruyorlarmış o yüzden 4 tulumu kendiliğinden eldivenli aldım daha rahat oluyormuş hatta buraya da atmıştım İngiliz şapkalı takım tekrar atayım. Bunlardan birini vereceğim hemşireye içine de çıtçıtlı zıbın, çorap bir de bez koyacağım o şekilde olacak hastane şeysi
 bir de eldiveni çıkarıp duruyorlarmış o yüzden 4 tulumu kendiliğinden eldivenli aldım daha rahat oluyormuş hatta buraya da atmıştım İngiliz şapkalı takım tekrar atayım. Bunlardan birini vereceğim hemşireye içine de çıtçıtlı zıbın, çorap bir de bez koyacağım o şekilde olacak hastane şeysi

Şimdi aklıma geldikçe gözlerim dolar o üzüldüğüm günleri şuan yaşıyor olduğuma inanamıyorum bazen, o zaman hiç gerçek olmayacak gibiydi :/ duygulandımmm çok şükür diyelim tekrardan :)Evet gerçekten öyle. Yaşarken bunu düşünemesek de, üzülsek de böyle