2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Bende sadeciyim ve bu odaya karar verdim :)
Çok güzel 😍😍 ben de bu şifonyeri alacağım ikeanın 8 çekmeceli modeli şu an stokta yok stoğa gelince sipariş edeceğim kulplarını da ahşap rengi alacağım başka bir yerden çok tatlış duruyor 🥰🥰

Eklentiler

• IMG_5309.webp
    IMG_5309.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 65
Çok güzel 😍😍 ben de bu şifonyeri alacağım ikeanın 8 çekmeceli modeli şu an stokta yok stoğa gelince sipariş edeceğim kulplarını da ahşap rengi alacağım başka bir yerden çok tatlış duruyor 🥰🥰
Evet :) bende burada marangoz tanıdığımız var ondan fiyat vermesini bekliyorum ona göre karar vereceğim ya yaptıracağım ya da ıkea dan alacağım dün baktım stokta yoktu :) birde dekoratif bir ayaklı askılık alacağım elbiselerini asacağım bir kaç tane ay çok güzel olacak :D

Ben artık merak etmicem merak ettikçe bi kız çıkıyor bi erkek çıkıyor😂seni bekliyorum 😂
kız diye düşünüyorum hep umudumu kırmayın😂 erkek derlerse bi daha oturur ağlarım artık. İstemediğimden değil de artık belli olsun alışverle başlamak istiyorum gün geçtiköe zam geliyo

Evet :) bende burada marangoz tanıdığımız var ondan fiyat vermesini bekliyorum ona göre karar vereceğim ya yaptıracağım ya da ıkea dan alacağım dün baktım stokta yoktu :) birde dekoratif bir ayaklı askılık alacağım elbiselerini asacağım bir kaç tane ay çok güzel olacak :KK70:
Onları ben de çok beğeniyorum 🥰 bir de sallanan tedy kumaş beyaz koltuk köşeye oh mis❤️

Tabi var🤭benim o resimde gerçekten takımım çok dar yoksa evde eşofmanla sıfır😅
İyi bari kuzucuum sevindim olmasına ☺️bazen ben alıştığım için anlayamıyorum Az geliyor vs dışarıdan bi göz daha iyi anlıyor.

Back
X