• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Kızlar bu hamilelik benim işimi objektif bir şekilde yapmamı engelliyor :KK70: Dün bi adam görüşmeye geldi boşanmak için. 1.5 aylık bebekleri varmış velayetini alabilir miyim dedi. Ay ben saniyesinde bir parladım. 1.5 aylık- annesinin bakımına muhtaç olan bebeği siz napacaksınız , eğer gerçekten velayet istiyorsanız babalığınızı sorgulayın öncelikle lütfen dedim. Adam bi anda kızardı bozardı . Tamam teşekkürler görüşme için dedi gitti :KK70::KK70:
Çok yanlış kişiye denk gelmiş :D

Rahatlıyorum ama keşke her hafta Görsek bebişlerimizi ya ❤️❤️ iki gündür sabah öğürüyorum fenayım 🙈 dişimi bile fırçalayamıyorum öğütmekten doğru dürüst
Ayyy keşki🥴ben sende kız hiss ediyorum canım☺️İn şa Allah sendede mide bulantıların geçer ya

kızlar ilk hareketleri ne zaman hissettiniz dün göbeğimin altında karnımda kanat sürtünmesi gibi değişik biseyler hissettim aksam tam uyumadan önce sürtünme gibi 14. haftamdayım bebek midir acaba ❤️
Ayyy hiçbir şey hiss etmemişim çok bekliyorum o anı☺️

Eğlenceli oluyo burası. Boşluk buldukça gel :KK70: cidden hamileliğimin stressiz güzel geçmesinde bu sitenin çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum :KK70:
Ay bilmez miyim😍yıllarım geçti buralarda ama çocuk sayısı arttıkça her şey zor ya,tuvalette dinlenmek diye bir şey var duydunuz mu🙈şimdi biraz daha yatıcam evde işe gitmicem artık uğrarım sık sık🫶

eşimi görmediğim her an neşeliyim😂 Hamilelik çok etkiledi eşimden soğudum ya..Çok ds seviyorum anlamadım
Nazın ona geçiyor diye ona surat yapıyorsundur 🤣 ben kendim eşimi soğutmasam iyi yatıyorum bebek kalkıyorum bebek . Ağzımdan bebekle ilgili olmayan bişey çıkmıyor.bi sürü gereksiz detay veriyorum çoğunu anlamıyordur bile ben yine de anlatıyorum🤣

kızlar ilk hareketleri ne zaman hissettiniz dün göbeğimin altında karnımda kanat sürtünmesi gibi değişik biseyler hissettim aksam tam uyumadan önce sürtünme gibi 14. haftamdayım bebek midir acaba ❤️
Olabilir gaz vs ayırabiliyorum ben de ufaktan bi hisler var bakalım,benim bilmemkaçıncı hamilelik😂artık rahim alışmış baya ayırt edebiliyorum,ilk hamileliklerde 18den sonra bile zor diyorlar ama ben annelik hissine güveniyorum🖤

Back
X