- 1 Nisan 2022
- 15.443
- 17.190
- 248
Günaydın.Ohh ne güzel canım tebrik ediyorumGünaydın kızlarbenim de ikili tarama sonuçlarım çıkmış. Doktor sonuçlar iyi sorun yok dedi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın.Ohh ne güzel canım tebrik ediyorumGünaydın kızlarbenim de ikili tarama sonuçlarım çıkmış. Doktor sonuçlar iyi sorun yok dedi
![]()
Oyyy canım ben Manisadayımataköydeyim ama online olmazsa çok zor benim için :/
Ayyy bende öyleyim beyaz ekmek hiç yemezdim, kepekli ekmek buğday falan yerdim şimdi asla yiyemiyorumAl işte ben de öyle yok kepekli tahıllı tam buğday asla yiyemembak normalde de beyaz ekmek sevmezdim şimdi boş bile yiyorum
12+2 benim
Rahatlıyorum ama keşke her hafta Görsek bebişlerimizi yaGünaydın.Ohh ne güzel canım tebrik ediyorumrahatlaya bilirsin
![]()
Çok yanlış kişiye denk gelmişKızlar bu hamilelik benim işimi objektif bir şekilde yapmamı engelliyorDün bi adam görüşmeye geldi boşanmak için. 1.5 aylık bebekleri varmış velayetini alabilir miyim dedi. Ay ben saniyesinde bir parladım. 1.5 aylık- annesinin bakımına muhtaç olan bebeği siz napacaksınız , eğer gerçekten velayet istiyorsanız babalığınızı sorgulayın öncelikle lütfen dedim. Adam bi anda kızardı bozardı . Tamam teşekkürler görüşme için dedi gitti
![]()
Ayyy keşkiRahatlıyorum ama keşke her hafta Görsek bebişlerimizi yaiki gündür sabah öğürüyorum fenayım
dişimi bile fırçalayamıyorum öğütmekten doğru dürüst
Neden böyle oluyor ya görmediğim zamanlar canım eşim modundayım görünce bir uyuz oluyorum sinirleniyorum sebepsiz isyandayımeşimi görmediğim her an neşeliyimHamilelik çok etkiledi eşimden soğudum ya..Çok ds seviyorum anlamadım
Ayyy hiçbir şey hiss etmemişim çok bekliyorum o anıkızlar ilk hareketleri ne zaman hissettiniz dün göbeğimin altında karnımda kanat sürtünmesi gibi değişik biseyler hissettim aksam tam uyumadan önce sürtünme gibi 14. haftamdayım bebek midir acaba![]()
Ay eveeet . Analık çok kutsal çoook . tüm anaların hak savunuculuğu bundan sonra bendeÇok yanlış kişiye denk gelmiş![]()
sonuçların iyi çıkmışş gözün aydınnnnRahatlıyorum ama keşke her hafta Görsek bebişlerimizi yaiki gündür sabah öğürüyorum fenayım
dişimi bile fırçalayamıyorum öğütmekten doğru dürüst
Helal olsun kim tutar seniiAy eveeet . Analık çok kutsal çoook . tüm anaların hak savunuculuğu bundan sonra bende![]()
![]()
kesinlikle bende öyleNeden böyle oluyor ya görmediğim zamanlar canım eşim modundayım görünce bir uyuz oluyorum sinirleniyorum sebepsiz isyandayım![]()
Ay bilmez miyimEğlenceli oluyo burası. Boşluk buldukça gelcidden hamileliğimin stressiz güzel geçmesinde bu sitenin çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum
![]()
Hele ilişki olayı.. Çok soğudum sizde böyle misiniz hiç istemiyorum resmenkesinlikle bende öyle![]()
Nazın ona geçiyor diye ona surat yapıyorsundureşimi görmediğim her an neşeliyimHamilelik çok etkiledi eşimden soğudum ya..Çok ds seviyorum anlamadım
bazen istiyorum bazrn dokunması bile beni deli ediyor...Söylrdim hormonlardan gel gtliyim fazla bulaşma diyeHele ilişki olayı.. Çok soğudum sizde böyle misiniz hiç istemiyorum resmen
Benim eşim yapmak istemiyor bebeğe bir şey olur diye. benim de işime geliyorHele ilişki olayı.. Çok soğudum sizde böyle misiniz hiç istemiyorum resmen
Olabilir gaz vs ayırabiliyorum ben de ufaktan bi hisler var bakalım,benim bilmemkaçıncı hamilelikkızlar ilk hareketleri ne zaman hissettiniz dün göbeğimin altında karnımda kanat sürtünmesi gibi değişik biseyler hissettim aksam tam uyumadan önce sürtünme gibi 14. haftamdayım bebek midir acaba![]()