- 8 Şubat 2022
- 592
- 1.011
- 43
- 27
Ay hadi bakalım yaFasulye şeklindeydi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hadi bakalım yaFasulye şeklindeydi![]()
Kaç haftalık şuanBenimde o şekilde bu hamileliğimde oğlum da yuvarlaktı ama cinsiyeti öğrenemedim bir türlü![]()
15+6Kaç haftalık şuan![]()
bence sıcak tehlikeli el ayak neyse de karın alt bölge normalde bile yapılmaz diye biliyorumKarın bölgemize mi yapıcaz sıcak uygulamayı
Darısı başımıza inşallahİnşallah öyle kötüyüm ki artık iyi olmaya çalışıyorum. Bende Bitliss'deydim kuzum ama tayinim çıktı geçen yıl Manisa'dayız şimdi
Tamam kuzum başlıyorum bu akşamAynen canım her akşam alıyorsan en azından 10 dk uzan hemen fazlalığı vücut aşıyor zaten rahat rahat giyinirsin
Ben raporluyum kuzum heyet verdiler bana çalışabilecek gibi de değilim zaten ama inşallah iyi kurumda giderim bir an önceDarısı başımıza inşallahsen şuan çalışıyor musun raporlu musun kuzum?
Evet ilk canım. Senin??İlk bebis mi canım senin. Bencede gitmeliyiz![]()
Anladım kuzum, dinlen bol bol. İnşallah gönlündeki olsunBen raporluyum kuzum heyet verdiler bana çalışabilecek gibi de değilim zaten ama inşallah iyi kurumda giderim bir an önce
canım regenis max dene yutması çok kolay içeriği daha zengin devlet ödenmiyormuş ancakTamam kuzum deneyince söylicem. Sana doktor ne vermişti? Decavit bana verdiği. Tadı var ya ağzıma attığım an suyu içmeden öğürüyorum
Vitaminlerin hiçbirini ödemiyor diye biliyorum zaten kuzumcanım regenis max dene yutması çok kolay içeriği daha zengin devlet ödenmiyormuş ancak
Benim biri çok iyiydi 4aa diğeri orta yok yapmadım28 yaşındayım, 4. denememde pozitif aldık çok şükür. Siz test yaptınız mı
Benim 3.Evet ilk canım. Senin??![]()
Baya güzelmişKızlar buna bayıldımmm
Luxus Elite Mama Sandalyesi - ebebek
Luxus Elite Mama Sandalyesi uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Ben 4bc ile hamile kaldım, inşallah siz de pozitif haber alırsınız ve sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBenim biri çok iyiydi 4aa diğeri orta yok yapmadım
Ohhh ne kadar güzelBaya güzelmişBenim mama sandalyesi oto koltuğu babynest reflü yatağı kanguru gibi masraflarım olmayacak şükür. Paylaşımcı dostlarımdan bana gelecek
![]()