- 14 Temmuz 2023
- 5.354
- 7.418
- 128
- 23
Evet 4 ayi yeni doldurucaz. Bir an once yukari ciksada hareketleri cogalsaBenimki kızzaten aramızda neredeyse 1 ay varmış o yüzden daha aşağıda olması çok normal
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 4 ayi yeni doldurucaz. Bir an once yukari ciksada hareketleri cogalsaBenimki kızzaten aramızda neredeyse 1 ay varmış o yüzden daha aşağıda olması çok normal
![]()
Surayym'ın da erkek ve sağdaymış ya o yüzden dedimAyyy bilemedimki ben hiç sormadım bebiş nerde![]()
O da olur inşallah az kalmış zatenEvet 4 ayi yeni doldurucaz. Bir an once yukari ciksada hareketleri cogalsa
Genellikle oyle duymustum. Benim daha onceki bebegimde erkek sagdaydiSurayym'ın da erkek ve sağdaymış ya o yüzden dedimbenim cimcime solda sol tarafım daha şiş duruyor zaten dışarıdan gözle bile nerede olduğunu belirleyebilirsin o derece ben buradayım diyor
![]()
Evet gördüm o da sağ yazmışSurayym'ın da erkek ve sağdaymış ya o yüzden dedimbenim cimcime solda sol tarafım daha şiş duruyor zaten dışarıdan gözle bile nerede olduğunu belirleyebilirsin o derece ben buradayım diyor
![]()
Ayyy bi de detaylıda gördüğün neyse çok fazla değişmiyor aynısı geliyor diyorlarYakın benimki 21inde ay inşallah ya 1 aydır neredeyse görmüyorum nasıl büyümüştür![]()
Mesela bos oldugun zamn. Bi kahve iç üstüne çikolota ye belinin altina hafif kalkacak sekilde bisey koy bebek nerde belli olsun. Bide onunla konuş cinsiyetini ne. Hadi kizim Yada hadi oglum. Fln fln. Karnina hafifçe parmaklarinla vur yani bebek hissetsin. Bence bunlari yaptiktan sonra hareket edicektir.Oyyy ben de hissetmek istiyorummmmm![]()
Benimde kaç gundur bogaz agrim var geçmedi bir turlu havada soguk buralarKızlar bugün feci bir boğaz ağrım var. Biz ıhlamur mu içebiliyorduk adaçayı mı![]()
Kuzum dün Banu çiftçi kitabında okudum ıhlamur içebiliyormuşuzKızlar bugün feci bir boğaz ağrım var. Biz ıhlamur mu içebiliyorduk adaçayı mı![]()
Genelde 38.haftada yapıyorlar cnmKizlar bebislerin gelmesine son kaç gün. Gebelik uygulamasi var Onda 164 gun diyor. Ama ben sezeryan olucagim icin daha erken olabilir. Kizlar sezeryan genellikle kaçinci haftada yapiliyor. Bide ameliyat sirasinda odada çiplak oluyormussun dogru mu bu.
iki tarafta da hissettirdi canım. Bugün sağ tarafta göbekle kasık ortasına gelir hiza olarak . sanki ayakları orda pıt pıt vuruyor aradaKızlar 20. haftamdayım ve bebiş sanırım artık yukarıya doğru çıkıyor. İlk hareketlerini göbeğimin aşağısında hissediyordum, solda bu arada benim bebiş. Şimdi ise bildiğiniz göbek çevremde hissediyorum yine sol tarafta vuruyor ama acıtmıyor çok hafif vuruşuhareketlerini hissedenler kaçıncı haftadasınız ve tam olarak nerede hissediyorsunuz
![]()
Ayyy bugün deneyeceğimMesela bos oldugun zamn. Bi kahve iç üstüne çikolota ye belinin altina hafif kalkacak sekilde bisey koy bebek nerde belli olsun. Bide onunla konuş cinsiyetini ne. Hadi kizim Yada hadi oglum. Fln fln. Karnina hafifçe parmaklarinla vur yani bebek hissetsin. Bence bunlari yaptiktan sonra hareket edicektir.
Yaaa ne içicez biz böyle durumdaykenBenimde kaç gundur bogaz agrim var geçmedi bir turlu havada soguk buralar
aa benimde kızım sanırım solda daha 15+3tü doktora gittiğimde ama kasık bölgesinden bakan doktor biraz sol karın bölgeme doğru baktı hafiftenSurayym'ın da erkek ve sağdaymış ya o yüzden dedimbenim cimcime solda sol tarafım daha şiş duruyor zaten dışarıdan gözle bile nerede olduğunu belirleyebilirsin o derece ben buradayım diyor
![]()
Canım demekki doktor her şeyi yolunda gördüğünden gerek yok demiş ama girersen için rahat eder .gebelik sonuna kadar acaba girse miydim diye kafanda soru işareti kalmaz. Bebeğini detaylı görmek de hem çok iyi gelir sanaYaa kızlar ben doktoruma detaylıya gireyim mi dediğimde gerek olmadığını söyledi ve bende kararsız kaldım, ben zaten her şeyi inceliyorum buradan gerekli olsa söylerdim dedi ama bilemedim yani
Bayılıyorum bende ama sarımsak dokunuyor sanırım mideme sarımsak çook seviyorum mezelerdeTarator da çok severim![]()