- 20 Temmuz 2023
- 217
- 210
- 33
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim haftaya .. 20+5 oluyorum gittiğim günKızlar aranızda detaylı ultrasona girmiş olan veya yakın olan var mı kaçıncı haftada girdiniz veya gireceksiniz paylaşır mısınız beni 20. Haftada çağırdı doktorum
Ay bu nasıl basit anlatımlı tatlış bir kitap böyleKızlar bakın bu bir doktorum yazdığı kitap. Yenidoğan alışverişi için böyle demiş Eki Görüntüle 3319246 Eki Görüntüle 3319249
20+1 de gireceğim canımKızlar aranızda detaylı ultrasona girmiş olan veya yakın olan var mı kaçıncı haftada girdiniz veya gireceksiniz paylaşır mısınız beni 20. Haftada çağırdı doktorum
Kitap bu kuzumAy bu nasıl basit anlatımlı tatlış bir kitap böylekimin bu
![]()
geçmiş olsun canım enfeksiyon antibiyotikten daha tehlikeli her hamile kadın kullanıyor korkma benim crp 30 çıktı bana antibiyotik vermediler ama17. Haftada gel demişti sağlık ocağı dün gittim kan testi ve idrar testi yaptılar tetanoz aşının birinci dozunu 22. Haftada yapacaklarını söylediler. İki dozun 30. Haftada bitmiş olması gerekiyormuş. Doktoruna sor bazı doktorlar bir tane öneriyor sağlık ocakları 2 dediler.
Her hafta başka bişey çıkıyor geçen hafta ağır bir grip geçirmiştim kan değerlerim ve idrar enfeksiyon bakteri hepsi yüksek çıktı antibiyotik yazarlar heralde bugün bebişe kendi elimle zarar veriyormuşum gibi geliyor![]()
ay benim daha cok var 22.haftamda giricem 27 kasımdaKızlar aranızda detaylı ultrasona girmiş olan veya yakın olan var mı kaçıncı haftada girdiniz veya gireceksiniz paylaşır mısınız beni 20. Haftada çağırdı doktorum
21.hafta dedi banaKızlar aranızda detaylı ultrasona girmiş olan veya yakın olan var mı kaçıncı haftada girdiniz veya gireceksiniz paylaşır mısınız beni 20. Haftada çağırdı doktorum
Benim de haftaya 20+4'te gitmiş olacağımKızlar aranızda detaylı ultrasona girmiş olan veya yakın olan var mı kaçıncı haftada girdiniz veya gireceksiniz paylaşır mısınız beni 20. Haftada çağırdı doktorum
Boynum ağrıdıKızlar bakın bu bir doktorum yazdığı kitap. Yenidoğan alışverişi için böyle demiş Eki Görüntüle 3319246 Eki Görüntüle 3319249
21+2 Haftaya cumartesi gideceğimKızlar aranızda detaylı ultrasona girmiş olan veya yakın olan var mı kaçıncı haftada girdiniz veya gireceksiniz paylaşır mısınız beni 20. Haftada çağırdı doktorum
Sağol canım sanada geçmiş olsungeçmiş olsun canım enfeksiyon antibiyotikten daha tehlikeli her hamile kadın kullanıyor korkma benim crp 30 çıktı bana antibiyotik vermediler ama
Ahahahha ne bilim öyle ders arası okurken hemen çekip ekledimBoynum ağrıdıkız niye düz eklemedin fotoları vbhnjmkölç
İnşallah çıkar bu hafta kaçıncı haftanızBende göründüm doktora çok şükür bebişin keyfi yerindeydierkek olduğu kesin gibi birşey, sağlıkla gelsin 3.oğlum
2 hafta sonra yeniden gideceğim, plesanta previa dedi bana doktor, plesanta rahme yakınmış ilerleyen haftalarda yukarı çıkması bekleniyormuş, inşallah benimde çıkar![]()
16+2 Di bugün, Allahın izniyle bende çıkar diye umut ediyorumİnşallah çıkar bu hafta kaçıncı haftanız