• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Günaydın kızlar 🥰 buraya sürekli yazmıyorum ama hep takipteyim 😍 17+4 ten selam veriyorum 🤣 70 kiloyla başladığım hamileliğe 70 kiloyla devam ediyorum inşallah bebiş güzel kilo alıyordur 🥰 en son 154 gramdı minik 🥰 benim dün gece kanal tedavili dişimin dolgusu düştü acaba dişçiye gitsem dolgu yaparlar mı ki baya göçük yaptırmam gerekiyor doktordan kâğıt isterler mi bilemedim 🤷‍♀️ bu arada bende hala hareket hissetmiyorum normaldir daha diye düşünüyorum 😍 sizler nasılsınız

Bende olmam diyordum ama doktor 2 doz değil tek bir doz yaptır diyince olayım dedim baktım bu konuda zaten çok aynı fikirler var çevremdeki tanıdıklarıma da sordum olanlara bakalım 😀
Zaten çok kişi 1 doz yaptırıyor..haftaya kesin kararımı bende vericem☺️

Ay nasıldır ki hiç de bilmiyorum en son yıllar yıllar önce olmuşum 10 yıldan fazla geçmiş dediler hatırlamıyorum bile 😀 bazıları acıyor kolumu kaldıramıyorum falan demiş kişiye göre değişiyordur inşallah 😅
Ben kesin kaldıramam kolumu 😂😂 o yüzden ara tatilde yaptırcam ki ders anlatmak zorunda olmadığım dönem olsun 😂😂

Günaydın kızlar 🥰 buraya sürekli yazmıyorum ama hep takipteyim 😍 17+4 ten selam veriyorum 🤣 70 kiloyla başladığım hamileliğe 70 kiloyla devam ediyorum inşallah bebiş güzel kilo alıyordur 🥰 en son 154 gramdı minik 🥰 benim dün gece kanal tedavili dişimin dolgusu düştü acaba dişçiye gitsem dolgu yaparlar mı ki baya göçük yaptırmam gerekiyor doktordan kâğıt isterler mi bilemedim 🤷‍♀️ bu arada bende hala hareket hissetmiyorum normaldir daha diye düşünüyorum 😍 sizler nasılsınız
Ben de hissetmiyorum kuzum 18+4 bugün benim de. Keşke hissetsem çok istiyorum ❤️❤️ ben de 73 ile başladım 3 kilo verdim sonra 72 olmuşum 😂😂 15+6 da minnoşum 120 gr dı. Cumartesi kontrole gideceğim bakalım nasıl bebeğim ❤️❤️

Ay kızlar sağlık ocağı aradı tetanoz için yarın gelin dediler 19. Haftaya girdik 🙏🏻 doktoruma sorayım dedim çünkü doktorum olma demişti emin olmak için doktorum tek bir doz yaptır dedi bayılacağım 🙊 yarın tek bir doz tetanoz olmaya gidiyorum 👀😀
Beni de 18. Haftada ararım demişti . 19 a girdim aramadı hala. Ben daha doktora da sormadım haftaya randevumda sorarım 20. Haftadan sonra ol derse olurum 😁 diğer gruplarda olanlar sadece kol ağrısı yaşamış 😊

Ben kesin kaldıramam kolumu 😂😂 o yüzden ara tatilde yaptırcam ki ders anlatmak zorunda olmadığım dönem olsun 😂😂
Aaa evet senin öyle bir durum var kuzum sıkıntı olur ben şimdi çevreme sordum nedense 3 kişi de kolumu kaldıramadım acıdan diyor 😂

Beni de 18. Haftada ararım demişti . 19 a girdim aramadı hala. Ben daha doktora da sormadım haftaya randevumda sorarım 20. Haftadan sonra ol derse olurum 😁 diğer gruplarda olanlar sadece kol ağrısı yaşamış 😊
Kişiden kişiye değişiyordur acısı ya inşallah olan herkes az acıyla atlatır🙏🏻😀

Bende olmam diyordum ama doktor 2 doz değil tek bir doz yaptır diyince olayım dedim baktım bu konuda zaten çok aynı fikirler var çevremdeki tanıdıklarıma da sordum olanlara bakalım 😀
Ben her gittiğim doktora soruyodum hala emin değildim dün Eray Çalışkan da ol dedi ben de olacağım, inşallah rahat geçiririz 🙏🏻

Aaa evet senin öyle bir durum var kuzum sıkıntı olur ben şimdi çevreme sordum nedense 3 kişi de kolumu kaldıramadım acıdan diyor 😂
Ben oglanda olmuştum kuzum acayip bir kol ağrısı yapmıştı kolumu kaldirmayi birak t-shirt bile canımı acıtıyordu ayy çok fenaydi ya Allah'tan doktorum şimdi gerek yok dedi 😅

Kizlar yaaa benim detaylim haftaya cuma benim şöyle bir huyum var muayeneme son bir hafta kala dayanamayıp öne çekiyorum hep 😂😂 yine öne çekme perilerim geldi gıdıklıyorlar beni pazartesi salı git ne bekliyorsun diye bana bişey diyinnn 😂😂
Bebişin için en uygun zaman demek ki haftaya cuma . Git başka şeylerle meşgul ol az :D bebişi rahat bırak :D :D

Aralık grubunda birisi yazmış. Göbek deliğinizle oynayıp gıdıklarsanız bebek hareket ediyormuş. Ben denedim oynayınca tepki vermedi 😊

Kizlar yaaa benim detaylim haftaya cuma benim şöyle bir huyum var muayeneme son bir hafta kala dayanamayıp öne çekiyorum hep 😂😂 yine öne çekme perilerim geldi gıdıklıyorlar beni pazartesi salı git ne bekliyorsun diye bana bişey diyinnn 😂😂
Canım bence bekle, Allahın izni ile cuma günü git.

Bekle canım birkaç gün daha büyümüş görceksin ne güzel 😊 benim de haftaya cuma 😊

Ben oglanda olmuştum kuzum acayip bir kol ağrısı yapmıştı kolumu kaldirmayi birak t-shirt bile canımı acıtıyordu ayy çok fenaydi ya Allah'tan doktorum şimdi gerek yok dedi 😅
Yaa deme deme 🙉 evet ama okudum da kola yumruk atarlar da acısı kalır ya öyle bir acı kalıyor 1-2 gün demişler inşallah kolaylıkla olur bir şekilde geçer acısı ya diye düşünmek istiyorum 😀

Aralık grubunda birisi yazmış. Göbek deliğinizle oynayıp gıdıklarsanız bebek hareket ediyormuş. Ben denedim oynayınca tepki vermedi 😊
Canım denedim ama benimkiler de ciddiye almadı bu hareketi 😂 ben pıt pıt yapıyorum parmaklarımla öyle tepki geliyor direk

Back
X