Oluyor maalesef canımKizlar bu gun kontrole gitmisdim dr bebegimin kiz degil erkek oldgunu soyledi. Boyle birsey basina gelen varmi .?? Biz 12 haftayken kiz ogrendik oldgunu simdi 17 haftalik erkek oldugunu soyliyor dr saka gibi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oluyor maalesef canımKizlar bu gun kontrole gitmisdim dr bebegimin kiz degil erkek oldgunu soyledi. Boyle birsey basina gelen varmi .?? Biz 12 haftayken kiz ogrendik oldgunu simdi 17 haftalik erkek oldugunu soyliyor dr saka gibi![]()
Bu durumu yaşayan olduğunu duydum ama birebir yaşamadım cnm sağlıklı hayırlı olsun insallahKizlar bu gun kontrole gitmisdim dr bebegimin kiz degil erkek oldgunu soyledi. Boyle birsey basina gelen varmi .?? Biz 12 haftayken kiz ogrendik oldgunu simdi 17 haftalik erkek oldugunu soyliyor dr saka gibi![]()
Evet orasi dogru ama insan sasiriyor . Ilk defa boyle sey duyuyorum. Belkide dr hatasidir bilmiyorum. Ben niyyet etmedim son zamanlarinda alisverise gidicekdim. akrabalardan hediye falan alanlar var. Insallah saglicakla buyusun . Insallah saglikla aliriz kucagimiza bebislerimiziOluyor maalesef canımsağlıklı olsun boşver geçici bir şok olmuşsundur
inşallah alışverişe daha başlamamışsındır
benimde 13 haftada erkek dediler 16. Hafta da kız çıktı
![]()
Benimki de ilk randevuyu aldırıyor işe hemen geri dönmek için halbuki kendi işiBence de bunu başarabilirsinbenimki 16:30 da
eşim hep geç saatleri aldırıyor iş çıkışıyla birleşsin diye
![]()
Senin 2 oğlun mu oluyor şimdi, maşallahOluyor maalesef canımsağlıklı olsun boşver geçici bir şok olmuşsundur
inşallah alışverişe daha başlamamışsındır
benimde 13 haftada erkek dediler 16. Hafta da kız çıktı
![]()
Yok canım Allah nasip ederse inşallah iki kızSenin 2 oğlun mu oluyor şimdi, maşallah![]()
NasıllllllYok canım Allah nasip ederse inşallah iki kız![]()
Nasıl bı ağrı canım?Kızlar belim çok fenaacile gitsem birşey yapamayacaklar diye gitmiyorum ama oturup kalkmak, dönmek adım atmak işkence şuan bana
Parol iç istersen canım o bel ağrısı fena geçmiyor yani ben parol falan da içmedim çektim o ağrıyı inşallah geçer dicem de vücut alışmaya çalışıyor işte ağırlık merkezi değişiyormuş yaKızlar belim çok fenaacile gitsem birşey yapamayacaklar diye gitmiyorum ama oturup kalkmak, dönmek adım atmak işkence şuan bana
Tabi 3 hafta önce doktor sağolsun bu erkek değil dediNasıllllllbir kız bir erkek değil miydi ben mi yanlış anladım değişti mi
![]()
Canım ikiside kız mı bebişlerinnnnTabi 3 hafta önce doktor sağolsun bu erkek değil dedizaten alışveriş falan yapmamıştık bizim için değişen bir şey olmadı. 13 hafta da erkek kız dedi 2 doktor da sonra kendi doktorumuz 16. Hafta da 2 kız dedi perinatolog da detaylı ultrasonda netleştirmiş oldu
bir bebek arkada olduğu için diğeri onun önünde öndeki çok net görünüyor ultrasonda ama arkadaki bebiş yavrum yazık poposunu tam gösteremiyordu hiçbir zaman yarım yamalak bakıyorlardı ultrason cihazı da perinatolog kadar net değil malum
![]()
Oyyy maşallah canım sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah prensesleri kaç haftalık oldunuz şimdiEvet kuzum![]()
Ayy iki kız demek.Tabi 3 hafta önce doktor sağolsun bu erkek değil dedizaten alışveriş falan yapmamıştık bizim için değişen bir şey olmadı. 13 hafta da erkek kız dedi 2 doktor da sonra kendi doktorumuz 16. Hafta da 2 kız dedi perinatolog da detaylı ultrasonda netleştirmiş oldu
bir bebek arkada olduğu için diğeri onun önünde öndeki çok net görünüyor ultrasonda ama arkadaki bebiş yavrum yazık poposunu tam gösteremiyordu hiçbir zaman yarım yamalak bakıyorlardı ultrason cihazı da perinatolog kadar net değil malum
![]()
Aaa benim aklımda biri kız biri erkek olarak kalmıştıYok canım Allah nasip ederse inşallah iki kız![]()
Aminnn hepimiz inşallah canımOyyy maşallah canım sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah prensesleri kaç haftalık oldunuz şimdi
Kız sizde bir kurt temizliyosunuz bi fareBizde sonunda eşimle kurtların nerden çıktığını bulduk ve dün gece 2 ye kadar onunla uğraştık temizledik ettik. Ve akşam üstü misafirim var daha evi süpürüp silmem lazım kayınvalidem ben ikramları hallederim sen evi süpür sil dedi. Tabi bende salata vs yaparım ama sırtım çok ağırıyor ve hiç halim yok. İptal etmeyi düşünüyorum aslında ama ayıp olur diye de düşünüyorum ama bugünde bunları yapsam sırtımı düşünemiyorum. Eşim ve kayınvalidem ısrar ediyorlar da gelenler de yabancı değil anlayış gösteren insanlar başka güne ertelesem bir şey demezler ama çok kararsız kaldım.