• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Kizlar bu gun kontrole gitmisdim dr bebegimin kiz degil erkek oldgunu soyledi. Boyle birsey basina gelen varmi .?? Biz 12 haftayken kiz ogrendik oldgunu simdi 17 haftalik erkek oldugunu soyliyor dr saka gibi :KK70:
Oluyor maalesef canım 🤣 sağlıklı olsun boşver geçici bir şok olmuşsundur🤩 inşallah alışverişe daha başlamamışsındır🙊 benimde 13 haftada erkek dediler 16. Hafta da kız çıktı 🤷🏻‍♀️

Kizlar bu gun kontrole gitmisdim dr bebegimin kiz degil erkek oldgunu soyledi. Boyle birsey basina gelen varmi .?? Biz 12 haftayken kiz ogrendik oldgunu simdi 17 haftalik erkek oldugunu soyliyor dr saka gibi :KK70:
Bu durumu yaşayan olduğunu duydum ama birebir yaşamadım cnm sağlıklı hayırlı olsun insallah

Oluyor maalesef canım 🤣 sağlıklı olsun boşver geçici bir şok olmuşsundur🤩 inşallah alışverişe daha başlamamışsındır🙊 benimde 13 haftada erkek dediler 16. Hafta da kız çıktı 🤷🏻‍♀️
Evet orasi dogru ama insan sasiriyor . Ilk defa boyle sey duyuyorum. Belkide dr hatasidir bilmiyorum. Ben niyyet etmedim son zamanlarinda alisverise gidicekdim. akrabalardan hediye falan alanlar var. Insallah saglicakla buyusun . Insallah saglikla aliriz kucagimiza bebislerimizi

Kızlar belim çok fena 😢😢😢 acile gitsem birşey yapamayacaklar diye gitmiyorum ama oturup kalkmak, dönmek adım atmak işkence şuan bana
Parol iç istersen canım o bel ağrısı fena geçmiyor yani ben parol falan da içmedim çektim o ağrıyı inşallah geçer dicem de vücut alışmaya çalışıyor işte ağırlık merkezi değişiyormuş ya🙁

Nasıllllll 😌🩷 bir kız bir erkek değil miydi ben mi yanlış anladım değişti mi 😂
Tabi 3 hafta önce doktor sağolsun bu erkek değil dedi 🤣 zaten alışveriş falan yapmamıştık bizim için değişen bir şey olmadı. 13 hafta da erkek kız dedi 2 doktor da sonra kendi doktorumuz 16. Hafta da 2 kız dedi perinatolog da detaylı ultrasonda netleştirmiş oldu 😅 bir bebek arkada olduğu için diğeri onun önünde öndeki çok net görünüyor ultrasonda ama arkadaki bebiş yavrum yazık poposunu tam gösteremiyordu hiçbir zaman yarım yamalak bakıyorlardı ultrason cihazı da perinatolog kadar net değil malum 😂

Tabi 3 hafta önce doktor sağolsun bu erkek değil dedi 🤣 zaten alışveriş falan yapmamıştık bizim için değişen bir şey olmadı. 13 hafta da erkek kız dedi 2 doktor da sonra kendi doktorumuz 16. Hafta da 2 kız dedi perinatolog da detaylı ultrasonda netleştirmiş oldu 😅 bir bebek arkada olduğu için diğeri onun önünde öndeki çok net görünüyor ultrasonda ama arkadaki bebiş yavrum yazık poposunu tam gösteremiyordu hiçbir zaman yarım yamalak bakıyorlardı ultrason cihazı da perinatolog kadar net değil malum 😂
Canım ikiside kız mı bebişlerinnnn

Ayy iki kız demek. 😍😍 maşallah kuzum.🧿

Bizde sonunda eşimle kurtların nerden çıktığını bulduk ve dün gece 2 ye kadar onunla uğraştık temizledik ettik. Ve akşam üstü misafirim var daha evi süpürüp silmem lazım kayınvalidem ben ikramları hallederim sen evi süpür sil dedi. Tabi bende salata vs yaparım ama sırtım çok ağırıyor ve hiç halim yok. İptal etmeyi düşünüyorum aslında ama ayıp olur diye de düşünüyorum ama bugünde bunları yapsam sırtımı düşünemiyorum. Eşim ve kayınvalidem ısrar ediyorlar da gelenler de yabancı değil anlayış gösteren insanlar başka güne ertelesem bir şey demezler ama çok kararsız kaldım.
Kız sizde bir kurt temizliyosunuz bi fare 😂 Hiç bitmiyo evdekiler

Back
X