Garip ki ben de hiç başından beri kabız olmadımCnm Bn en başından beri kabızım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Garip ki ben de hiç başından beri kabız olmadımCnm Bn en başından beri kabızım![]()
Tamam bir tanecik alırız o zamanBence onu stoklamaya gerek yok. Bana hastanede kendi dependlerini vermişlerdi. Hastaneden sonra da doktorum depend kullanmaya izin vermemiştiyani en fazla birkaç tane kullandım. Belki doktorunuz size de onermez. Benim doktorum normal pedin üzerine gazlı bez koymami istemişti, uzun bir süre o şekilde kullandım. Etkisi var mıdır bilmem ama dikislerim çok çok kolay iyilesmisti Cok şükür.
Benim yüksek ihtimal sezeryan olacak. Riskli gebeliklerde öyle olurmuş diye okudum. Tabi bilmiyorumDogumu filan çok düşünmeyin derim cnku insan düşündükçe korkuyor ilk dogumumda hiç korku fln yoktu ne olduğunu bilmediğim iicn ama çok zor oldu normaldi ama suanda düşünmemeye calsiyorm bi şekilde o doğum oluyor bitiyor mecbur bebek icerde kalmayacağını göre en önemli olan bana göre doktor ilk doktorum soğuktu Allah a şükür hami kızımda herhangi bir sağlık problemi oluşmadan gerçekleşti ama bana hiç destek olmadi özel hastane olmasına rağmen ebenin yüzünü bile görmek istemiyorum hasta bakıcı bayandan Allah razı olsun o çok destek oldu kızım şöyle yap böyle yap diyerek hep sakinlestrdydi
Siesta bence kuzum. Ama bunlar montessori değil kiKızlar sizce hangisi ? Yatak ölçüleri aynı
![]()
SİESTA BÜYÜYEBİLEN BEŞİK, BEYAZ, 90X130 FİYATI - Vivense
Vivense.com - Türkiye'nin online mobilya mağazası. Mobilya, koltuk, aydınlatma, halı - Seçilmiş ürünler, indirimli fiyatlar!www.vivense.com
![]()
Bebek BeÅiÄi Modelleri ve BeÅik Fiyatları
Bebek BeÅikleri fiyat ve modelleri hakkında detaylı bilgiye Bebek BeÅikleri sayfamızdan ulaÅarak satın alma iÅleminizi gerçekleÅtirebilirsiniz.www.koctas.com.tr
Tamam 1 paket alalım dursun o zaman1 paket yetmisti bana ama kaç adet vqrdi içinde bilmiyorum ama öyle çok degildi çok stoklarınızda gerek yok kizlar
Doğumu düşünme düşünme bebeği düşün pıt diye kucağımıza alacak ve hepsi geçecek inşallahVakum falan diyorsunuz ben kalpten gitcemay Allah ım ben nasıl doğurcam
![]()
Amin inşallahDoğumu düşünme düşünme bebeği düşün pıt diye kucağımıza alacak ve hepsi geçecek inşallah![]()
Balım düşünme gebelikte herşey stres sebebi zaten baksana beta düzgün artacak mı kesesi görünecek mi kalp atışını duyalım rahatlayalim ay düşük tehlikeli zaman bı geçsin aman ikili test aman detaylı aman şeker aman doğum derken stres çok yıpratıyor ne kadar rahat olursan o kadar güzel ilerliyor herşey çok şükürAmin inşallahzamanında sağlıkla gelsin
düşünmeyeceğim
zaten daha önümde şeker testi de var o da risk ben de
Allah ım sen yardım et ne diyim
![]()
Bir paket al stok yapma canım stokluk bir şey değil benceYaşayıp göreceğizama bundan almamız gerekiyor anladığım kadarıyla
Stoklamaya gerek yok bunu. HErkesteki kanama farklı oluyor. Benim 1 arkadaşım tam 1 paketi kullanmış sonra normal pede dönmüş. Diğeri 1 paketi bitirememiş normal pede dönmüş.Ayyy bunu da mı stokluyoruzben bir iki gün öyle çok gelir diye düşünüyordum
![]()
Ahhh kuzum ahhhh keşke düşünmesekBalım düşünme gebelikte herşey stres sebebi zaten baksana beta düzgün artacak mı kesesi görünecek mi kalp atışını duyalım rahatlayalim ay düşük tehlikeli zaman bı geçsin aman ikili test aman detaylı aman şeker aman doğum derken stres çok yıpratıyor ne kadar rahat olursan o kadar güzel ilerliyor herşey çok şükür
Tamam kuzum 1 tane alcamBir paket al stok yapma canım stokluk bir şey değil bence
Kuzum bence en iyi koleksiyonlar Zara ve hm. Hele Zara bayılma sebebiEki Görüntüle 3343049
şuna eridim kızlar ama İtalya'daymış yaneden bizde erkekler için böyle şeyler yok
Tamam kuzum 1 paket alacağım dursun yedek. Ben normal regl olurken büyükleri bile kullanmazdım küçük yeterdi banaStoklamaya gerek yok bunu. HErkesteki kanama farklı oluyor. Benim 1 arkadaşım tam 1 paketi kullanmış sonra normal pede dönmüş. Diğeri 1 paketi bitirememiş normal pede dönmüş.
Evet yaaa benH&M in peluş ayıcık tulumu var cok begeniyodum ama 600tl olmus 1 2 ay olani alicam ama kiyamiyorum da 3 5 giyme içinKuzum bence en iyi koleksiyonlar Zara ve hm. Hele Zara bayılma sebebiama fiyatları
giyebileceğini bilsem tamam alayım ama birkaç giyme için çok para be
![]()
Ben de hiç kabız olmadım, umarım olmam.Garip ki ben de hiç başından beri kabız olmadım![]()
Sonraki kış için biraz büyüğünü almayı düşünüyorum kuzum ben. Bu sene attık marttan sonra zaten ne kadar giyecek ama sonraki sene daha çok giyerEvet yaaa benH&M in peluş ayıcık tulumu var cok begeniyodum ama 600tl olmus 1 2 ay olani alicam ama kiyamiyorum da 3 5 giyme için![]()
İnşallah olmayız kuzumBen de hiç kabız olmadım, umarım olmam.