- 16 Haziran 2023
- 211
- 273
- 23
Konuyu ortadan dalmak gibi olmasın ama IKEA'da Montessori yatak Maalesef yokMontessori ikea da var mıdır acaba oraya da baksan kuzum. Benim yaşadığım yerde bi şey olmadığı için bakamıyorum siz bakın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuyu ortadan dalmak gibi olmasın ama IKEA'da Montessori yatak Maalesef yokMontessori ikea da var mıdır acaba oraya da baksan kuzum. Benim yaşadığım yerde bi şey olmadığı için bakamıyorum siz bakın![]()
Canım 17 dedi birisi . İnternette 7 ye satılıyordu diyorum. Onlar seri üretim diyorKaç diyorlar? Burda Montessori yataklar 10 -12 bin civarındaydi
Aldıkların çok güzel canım güle güle giysin.. bence gayet erkek de giyebilir ya ben giydirdim hep böyle renklerbence pembe değilse herşey olabilir gibi geliyor bana
Ahahahah evet bence de katılıyorum sanaAldıkların çok güzel canım güle güle giysin.. bence gayet erkek de giyebilir ya ben giydirdim hep böyle renklerzaten şimdi istesem de giymiyor, illa mavi diye tutturuyor şimdiden napacaksa maviyi
bebekken istediğinizi giydirin sonra giymiyorlar zaten
![]()
Canım ismiyle yaşasın oğlun, karakteri nasıl, hareketli mi, yaramaz mıOğlumun adı Ömer ama kızıma hiçbir isim bulamadık henüz canımben çift isim sevmiyorum tek koyacağım ama o ismi henüz bulamadım
![]()
Konuyu ortadan dalmak gibi olmasın ama IKEA'da Montessori yatak Maalesef yok![]()
bence pembe değilse herşey olabilir gibi geliyor bana
Canım eşim beni tedirgin etti yerken ona da koydum bunun bi tadı değişik dedi baktım bi değişik o pimpirikli öyle şeylere aklımıza takıldı yesen mi yemesen mi sonra boşver ya yeme dediBen yerdim sanırım yahani sırf eşim kendini kötü hissetmesin diye. Tabi kendime de yeni ceviz aldiririm ama kavrulmuş ceviz de öyle zehir değildir yani ne olacak ki neleri kavurmuyoruz ,arada birkaç ağzıma atardım şahsen
pek çok sosa kavrulmuş ceviz yapıyorlar.
İşte bunlar hep folik asitEvet gerçekten çok gördüm öyle yaa yenidoğanken döneni, emekleyeni falan ben de aşırı şaşırdımderler ya eskiden bebeler kaç gün gözünü bile acmazmis, benim oğlum resmen gözlerini cam gibi açık doğdu ve de ağlamıyordu bile sınırlıydı kaşları çatık ahshsh
doktorlar fotoğrafını çekelim falan deyip gülüyorlardi. Yani artık bebeler de tuhaf
![]()
Evetolsa da çok uygun olmazdı eminim ki
Cnm ne zamandan beri kan görüyorsunkızlar ben de kabızım afedersiniz kan bile görüyordum evde sudo krem vardı onu sürdüm sonrasında hiç kanama olmadı çok rahatladım eğer geçmezse hastaneye gidecektim ama bunun için de muyane olmak istemiyorum o yüzden evde ki çözümleri denedim 3 gün sudo krem kullandım yetti ayrıca her sabah 3 tane kayısı üstüne ılık su içiyorum çok şükür geçti tavsiye ederim kayısı ve sıcak suya devam edeceğim bir süre daha![]()
Hevesliyim çokTam bir kız annesi havası sende var hepsi ondan
bende şimdiden giyim alınca düşünüyorum diyorumki büyüyünce resimlere bakarken demesin anne kız gibi beni giyindirmişsin
![]()
Ben de şimdi almayacağım kuzum. Tayinciyiz biz. Gittiğim yerde alacağım inşallah 15 aylık olmuş olacak o zamanaEvet
Ben şimdi almayacağım ama yine de takipteyim görürsem buraya yazarım
Cnm bnım pijama takımlarım dantelsiz hiç begenerek almamştım lohusa takımını dantelli alıcam dedim.oğlumda lohusa olup pijamamla yatagımda bıle yatamadım. Şık olsun dedim ve bunu aldımKızlar ya lohusa pijama takimi alacak misiniz? Ya dantelli işlemeli seyleri hic sevmiyorum lohusa takimlarda hep oyletam istedigim 1 tane buldum 1900 tl dediler çüş yani doğum işini de düğün işine döktüler
![]()
Şuan en icime sinen bu model oldu oglumada bu tulumdan yaptiricam biraz uyumlu oluruz dedim
![]()
Ben kardeşimin kızlarına o kadar süslü püslü elbise tokalar aldımki gözüm doymuşHevesliyim çokinşallah zamanında sağlıkla doğsun da
![]()
Estağfurullah canım yok oğlum gerçekten yaramaz bir çocuk değil maşallahCanım ismiyle yaşasın oğlun, karakteri nasıl, hareketli mi, yaramaz mı
Ne okur yanlış anlama Ömer ismine yaramaz diyorlar da ondan sordum
Benim eşimin de ismi Ömer
Ben teyze ya da hala falan da değilim benim için ilkBen kardeşimin kızlarına o kadar süslü püslü elbise tokalar aldımki gözüm doymuşondan şimdi erkek takımları bana farklı geliyor minik paşam
![]()
olabilir canım ama önceden hiç kabızlık sorunum yoktu hamilelikte oldu 2 haftadır ara ara görüyordum son bir haftadır da sudo kremi sürdüm kayısı sıcak su ile geçti şuan da bir şey görmüyorum kayısıyı bırakmayacağım bir süre eğer tekrar ederse yaptırırım canım teşekkür ederimCnm ne zamandan beri kan görüyorsun
Buyuk ıhtımal hemoroitin var.
Doğumdan sonra kolonoskopi yaptır Cnm, Bn yaptırdım rahatladım
Sizde ilk o zamanBen teyze ya da hala falan da değilim benim için ilk![]()