• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar 26 haftalıkken kordon dolanması herhangi bi sorum teşkil eder mi
Kac kere dolandigi daha onemli benim detaylida gorunmustu ama tek kat dolandigi icin onemli degil dedi doktor kendi doktorum da bu zamanlarda sık sık karsilasacagimiz durum sıkıntı olan durum degil dedi 😊

Kac kere dolandigi daha onemli benim detaylida gorunmustu ama tek kat dolandigi icin onemli degil dedi doktor kendi doktorum da bu zamanlarda sık sık karsilasacagimiz durum sıkıntı olan durum degil dedi 😊
Peki sonra ne oluyormuş? Açılıyormuymuş geri

Yaaa çok teşekkür ederim çok rahatladım şuan çok sağolun🥰

Depend mantıklı değil mi canım?

Ben depend kullanırım sonra ped kullanırım diyordum mantıklı değil mi ki beye göre belli oluyor gazlı bez kullanmak yorar çünkü orada pot gibi pedin üstünde gazlı bez rahatsız edici olmaz mı
Yok mantıklı ya stok yapma dedim sadece, ben 1.5 paket kullandım sonra uzun pede geçtim. Arkadaş normal doğumlu ya onun dikişleri alttan diye gazlı bez demiştir

Yok mantıklı ya stok yapma dedim sadece, ben 1.5 paket kullandım sonra uzun pede geçtim. Arkadaş normal doğumlu ya onun dikişleri alttan diye gazlı bez demiştir
Anladım canım yine de her ihtimale karşı stok yapmayayım o zaman 1 paket alsam yeterli bilmediğim için sorayım dedim🙏🏻😇

Kizlar casodora baby den sipariş etmiştim, efsanae güzel geldi, muslinler ipek gibi pike epey kalın , gönül rahatligiyla alabilirsiniz ben şüpheyle almıştım😍😍kargo akşam geldi resmen ona da bı kapida uzuldum
IMG_20231129_192037.webp

Ş
Kızlar merhaba ben 26 haftalığım bugün kontrolümde bebek boynu kordona dolanmış dedi doktorum ama korkulacak bir şey olmadığını son aylarda olsaydı eğer sıkıntı olurdu dedi ama ben yinede korktum bu haftalarda böyle bi durum yaşayan var mı ?
karnında hareket hissedebiliyor musun , belki kendinden düzelecek şekildedir canım ondan korkulacak bir şey yoktur , son aylar olsa büyüdüğünden yeri darlaştığından hareket kısıtlı oluyor , içini ferah tut 🙏🏻

Back
X