Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac kere dolandigi daha onemli benim detaylida gorunmustu ama tek kat dolandigi icin onemli degil dedi doktor kendi doktorum da bu zamanlarda sık sık karsilasacagimiz durum sıkıntı olan durum degil dediKızlar 26 haftalıkken kordon dolanması herhangi bi sorum teşkil eder mi
Peki sonra ne oluyormuş? Açılıyormuymuş geriKac kere dolandigi daha onemli benim detaylida gorunmustu ama tek kat dolandigi icin onemli degil dedi doktor kendi doktorum da bu zamanlarda sık sık karsilasacagimiz durum sıkıntı olan durum degil dedi![]()
Tabi tabi 1 saat sonra cikarmis bile olur dediPeki sonra ne oluyormuş? Açılıyormuymuş geri
Aaaa çok şaşırdım ama biraz rahatladımTabi tabi 1 saat sonra cikarmis bile olur dedibidahaki gittigimde cikmisti zaten
bitane doktor dinlemistim icerde oynayacagi tek sey kordonu ellemeyin bebege diyodu
![]()
Yaaa çok teşekkür ederim çok rahatladım şuan çok sağolunKac kere dolandigi daha onemli benim detaylida gorunmustu ama tek kat dolandigi icin onemli degil dedi doktor kendi doktorum da bu zamanlarda sık sık karsilasacagimiz durum sıkıntı olan durum degil dedi![]()
Annende benim kafadan, ben çok beğendimOyyyy çok tatlı çoooookben de hastane için organik pamuk aldım daha doğrusu annem aldı. Ben olsam daha süslüsünü seçerdim ama sen seç hadi organik pamuk olsun demiştim
Eki Görüntüle 3343322
Amin kuzum çok teşekkür ederimAnnende benim kafadan, ben çok beğendimsağlıkla giysin canım
![]()
Yok mantıklı ya stok yapma dedim sadece, ben 1.5 paket kullandım sonra uzun pede geçtim. Arkadaş normal doğumlu ya onun dikişleri alttan diye gazlı bez demiştirDepend mantıklı değil mi canım?
Ben depend kullanırım sonra ped kullanırım diyordum mantıklı değil mi ki beye göre belli oluyor gazlı bez kullanmak yorar çünkü orada pot gibi pedin üstünde gazlı bez rahatsız edici olmaz mı
Anladım canım yine de her ihtimale karşı stok yapmayayım o zaman 1 paket alsam yeterli bilmediğim için sorayım dedimYok mantıklı ya stok yapma dedim sadece, ben 1.5 paket kullandım sonra uzun pede geçtim. Arkadaş normal doğumlu ya onun dikişleri alttan diye gazlı bez demiştir
Evet evet canım ben normal doğum için dedim. Sezaryen olursa mantıklı olur kızlarYok mantıklı ya stok yapma dedim sadece, ben 1.5 paket kullandım sonra uzun pede geçtim. Arkadaş normal doğumlu ya onun dikişleri alttan diye gazlı bez demiştir
karnında hareket hissedebiliyor musun , belki kendinden düzelecek şekildedir canım ondan korkulacak bir şey yoktur , son aylar olsa büyüdüğünden yeri darlaştığından hareket kısıtlı oluyor , içini ferah tutKızlar merhaba ben 26 haftalığım bugün kontrolümde bebek boynu kordona dolanmış dedi doktorum ama korkulacak bir şey olmadığını son aylarda olsaydı eğer sıkıntı olurdu dedi ama ben yinede korktum bu haftalarda böyle bi durum yaşayan var mı ?
Yeter ya, yetmese bile çok artacak bi şey değil nasılsaAnladım canım yine de her ihtimale karşı stok yapmayayım o zaman 1 paket alsam yeterli bilmediğim için sorayım dedim![]()
Benim 5.haftanin içinde görülmüştü cnmHanımlar merhaba en erken kaç haftalıkken kese görünür ultrason da
Ayy bize de göster merak ettimÇok saol cnmaynen hevesim var, şimdide evde kendim lohusa tacı yapıyorum
oğlumda da tacım vardı ama takamamıştım. Kimsede getir takim demedi.
Bende çok sık oluyorKızlar takmamaya çalışıyorum ama bir sorayım karnınızda ara sıra iğne gibi batmalar oluyormu?2 gün bende var
bende deBende çok sık oluyor