Ben +11 kılo ile devam edıyorum cnm 25.haftadayım,grubun en çok kg alanı benimKizlar merhaba. 23+3 olduk 9 kilo almisim sizce cokmu almisim. Gorunurde o kadar belli olmuyor kilo aldigim. 51 dm 60 olmusum siz kac kilo aldinz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben +11 kılo ile devam edıyorum cnm 25.haftadayım,grubun en çok kg alanı benimKizlar merhaba. 23+3 olduk 9 kilo almisim sizce cokmu almisim. Gorunurde o kadar belli olmuyor kilo aldigim. 51 dm 60 olmusum siz kac kilo aldinz
Ben xiaomi almıştım geçen sene hala çok kullanıyoruz bizKuzum ne kadara almıştın bir de kullanıyor musunuz memnun musunuz?
Ayyy ben şimdi ne yiyerimOlsun kuzum iyi olsun diye herşeyi yapıyoruz iştezorla yemek yedim mesela ama gerçekten zorla. Şimdi midem bulanıyor ve yatıyorum
Oyy kuzum maşallahh
Büyüdü valla kuzum 20 hafta olduk. Doing doing tekmelere de başladıBüyümüş minnoşun MaşAllah sanki yeni hamile haberini almıştın![]()
Kız yemekten sonra yatma hemen, oturur pozisyonda kal en az bir saat kendini oyalayacak kafanı dağıtacak bir şeyler yap bilgisayar başına geç gerekirse solitaire falan oynaOlsun kuzum iyi olsun diye herşeyi yapıyoruz iştezorla yemek yedim mesela ama gerçekten zorla. Şimdi midem bulanıyor ve yatıyorum
Benim muhabbet kuşumu ölümden hayata döndürdü gerçekten çok iyi bir hekim. Fiyatları biraz yüksek en son 4 sene önce muayene + kaka laboratuvar testi + ilaçlar 1500 lira tutmuştu hiç unutmuyorumevet kuzum o. Tanışamadık kendisiyle, ancak yerini öğrenmiş oldum diğer kuşlarım için artık ona götürürüm bişi olursa.
Kuzum midem bulanınca yatıyorum doktor öyle demişti. Ben de bitmek bilmeyen bulantı devamKız yemekten sonra yatma hemen, oturur pozisyonda kal en az bir saat kendini oyalayacak kafanı dağıtacak bir şeyler yap bilgisayar başına geç gerekirse solitaire falan oynaSıcak çok açık çay falan içebilirsin eğer rahatsız olmuyorsan.
Hey maşallah. Ama gerçekten hakkını veriyor benimde instagramdan incelediğim kadarıyla. Baika illerden kuşlarını getirenler var.Benim muhabbet kuşumu ölümden hayata döndürdü gerçekten çok iyi bir hekim. Fiyatları biraz yüksek en son 4 sene önce muayene + kaka laboratuvar testi + ilaçlar 1500 lira tutmuştu hiç unutmuyorumama değdi
![]()
Biz de geçen gün ona baktık eşimle. Xiaomi termometreyle beraber bağlanıp çalışma özelliği falan da varmışBen xiaomi almıştım geçen sene hala çok kullanıyoruz biz
Karbohidrat hiç olmazSebze yemekleri kuzumekmek serbest mi
Onu sormadım ama tam buğdayı bile izin vermedi sonuçta un dediÖzel ekmek falan oluyor mu kuzum?
Bebişim glutensiz ekmek yapımı var. Mercimekten falan yapıyorlar. Alternatif olarak onlardan tüketebilirsin evde yapıp.Karbohidrat hiç olmaz![]()
Sormadım ben kuzum zaten doktora o kadar yemekla alakalı soru verdimki sonra kendim utandım..azcık suyu normale dönse biraz tüketirdimYulaftan yapsan mesela? Yulafı robotta çekip un haline getirsen. Ona izin verebilir bence kuzum
Hiç uğraşmak istemiyorum çok yoruldum sonrada diyorum şükür bu günüme yeterki artmasın suyuBebişim glutensiz ekmek yapımı var. Mercimekten falan yapıyorlar. Alternatif olarak onlardan tüketebilirsin evde yapıp.
Çok teşekkür ederiz canımm aminYaaa çok tatlı olmuş sağlıkla giysin kuzucukbende özendim ama , inan elimden gelmiyor , tığla bir zincir çekmişliğim yok
![]()