Minnoşum bir doğsun baya çektircem onaHahah senin tam tersinsende bu nazlarin acısını doğunca çıkarırsın
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Minnoşum bir doğsun baya çektircem onaHahah senin tam tersinsende bu nazlarin acısını doğunca çıkarırsın
![]()
Hadi ya aman sakin kal sen canımm iyi yapmışsın dışarı çıkmaklaTekirdağ canım baya baya hiss olundu
Çok geçmiş olsun kuzum. Vallahi normalde korkutucu bir de hamilelikte daha fenaKızlar bnde sıradayım, kontrole geldım bugun
Depremi dibine kdar hissettım, cunku sabit sessiz bi ortamda oturuyordum, kurstaydım
Sakin kalmaya çalıştım ama kalbim küt küt oldu. Umarım hepınız iyisinizdir![]()
Yaa göbüşün tatlılığı ayrı battaniyenin rengi ayrı güzel![]()
Böyle diyip diyip yine biz perişan olucazMinnoşum bir doğsun baya çektircem ona![]()
İnsallah içinde göreceğin günlerde gelsin canımmbattaniyemle aşk yaşıyorum ya bayıldım yani. Bir de ilk el emeğim ve bebeğim için aşırı değerli benim için
![]()
Kiloya takma kilo sonrada alınır ben kilolu doğuldum ama hep zayıfım eşim 2500 doğuldu benden kiloluEvet kesinlikle ama maalesef öyle değil
ahhh ahhh bir de kilo alsa minnoşum. Boyu iyi de kilosu üzüyor beni
Ayyyy yeterki sağlıkla gelsin sağlıkla kucağıma alayım büyüteyim. Ama vallahi 2.-3.çocuk yapan sizleri canı gönülden tebrik ediyorum helal olsun diyorumBöyle diyip diyip yine biz perişan olucazbebekler bilmem kaç sıfır önde hep
![]()
Bende koltukta uzanmıştım mesaj geldiki deprem olucak anneme hemen dedim ve bir baktım sallanıyoruzCanım bende hissettim yatıyordum bayağı yatak sallandi yaaa![]()
Amin kuzum amin inşallahİnsallah içinde göreceğin günlerde gelsin canımm![]()
Ayyy ne güzel baya kıyafet varBize de dün akşam teyzesi bir sürü şeyler almışhepside çok güzel çok tatlı yaaa
![]()
Çıktımda ama çok az kaldım dışarda çok soğukmuş stresten kasık ve belik başladı ağrımayaHadi ya aman sakin kal sen canımm iyi yapmışsın dışarı çıkmakla
Hele ben. Sadece 4 tane 0-3 ay kıyafeti var başka da kıyafet almadımAyyyyy ne kadar çok kıyafetay sizi böyle görünce benim çok mu az diyorum
![]()
Kuzum migren hastası olarak şunları önerebilirim. Öncelikle şiddeti fazla ise mutlaka parol al, az da olsa hafifletmeye destek oluyor. Onun dışında buzlukta soğutucu ya da buz kalıbı falan varsa al ve başına uygula her bölgesine. Nane yağı varsa ya da viks gibi bir koku al eline koklamaya başla. Evde kimse yok ise mecburen kendi kendine masaj yap baş, boyun, ense bölgene. Tülbent var ise başını bağlayabilirsin. Şöyle 1 saat kadar telefon, bilgisayar ve ışıktan uzak dur. Gözlerini ört gerekirse öyle dinlen biraz. Başına patates kesip bağlayabilirsin de. O da faydalı oluyor.Kızlar akşamdan beri başım ağrıyor. Tansiyonum yok çok şükürama başım ağrıyor yani
napsam buna
Güzel haberlerle kuzum inşallahBugün 14:00 kontrol günüm dünden beri çok stresliyim nedensiz ağlamalar vs. İnşallah güzel geçer![]()
Bebişim ben bundan aldım. xiaomi nin.Kızlar nem ölçer aldınızmı?makineyi ölçmeden almak istemiyorum çünkü benim burnum tıkanmıyor ama ne alayım ölçmek için bilmiyorum
Bizde daha eşimle alışverişe çıkmadıkAyyy ne güzel baya kıyafet varben 2 takım almışım ya
![]()
Kuzum alırız ya kıyafet en kolayıHele ben. Sadece 4 tane 0-3 ay kıyafeti var başka da kıyafet almadım![]()