- 1 Nisan 2022
- 15.300
- 17.157
- 248
Benimde karışanım yok kendi ailem uzakta kv zaten karışmıyor gece mesela muslinle üstünü örtüyorum ama açıyor ondan açık uyuduğu için çorapsız istemiyorum uyusun birde çorapsız ayakları soğuk oluyorben daha 3 kere çorap giydirmedimben serin severim ondan bebeğimi de hep serine alıştırdım etrafımda karısanım çok bari ince tülbent ört vs diye onu bile yapmıyorum nasıl alışırsa öyle gider düşüncesindeyim ama inşallah hasta etmem

evet kefiri kendim mayalamayı becerebilirsem veririm tabiki ama dışarıdakilere pek de güvenemiyorum. 15 gün sonra sebzelerden başlamayı düşünüyorum canım şimdilik yoğurt vs denedik muz denedik ve salata emiyor sabahları yiyemez tabi. Salatalar da bahçemizden
  evet kefiri kendim mayalamayı becerebilirsem veririm tabiki ama dışarıdakilere pek de güvenemiyorum. 15 gün sonra sebzelerden başlamayı düşünüyorum canım şimdilik yoğurt vs denedik muz denedik ve salata emiyor sabahları yiyemez tabi. Salatalar da bahçemizden  15 gün sonra doktorumuz yemek listesine verecek ona göre ilerlemeyi düşünüyorum. Bende sizin gibi çok kasmayın düşünmüyorum ama olabildiğince de organik şeyler olmasına dikkat edeceğim sadece.
 15 gün sonra doktorumuz yemek listesine verecek ona göre ilerlemeyi düşünüyorum. Bende sizin gibi çok kasmayın düşünmüyorum ama olabildiğince de organik şeyler olmasına dikkat edeceğim sadece. migrosta çok iyi bi marka vardı çok övüyorlar ama epey pahalı piyasaya göre. Yine de alışması için alıp deneyeceğim. Ama bazen de ne yaparsan yap bebeğin küçük bir gurmeyse her şeyi yemiyor
 migrosta çok iyi bi marka vardı çok övüyorlar ama epey pahalı piyasaya göre. Yine de alışması için alıp deneyeceğim. Ama bazen de ne yaparsan yap bebeğin küçük bir gurmeyse her şeyi yemiyor 

memleketten eskı tahta besık şerden getirdim dusunün
 memleketten eskı tahta besık şerden getirdim dusunün  onda bile bazen huysuzluk çıkarıyor ama başka çarem yok sız nasıl uyutuyorsunuz
 onda bile bazen huysuzluk çıkarıyor ama başka çarem yok sız nasıl uyutuyorsunuz sonra dr atipik otizm dedi. Bazı çocuklarda aşı yan etki yapabiliyor çok nadir de olsa dediler. Ekran vs tüm herşeyi kaldırdık evde. Telefon vs asla vermedik. Duyu bütünleme, oyun terapi aldı bir kaç yıl. Çok şükür düzeldi. Herkes bu çocukta bir gariplik var derdi. Hala ilginçlikleri var, düşünme tarzı konuşması farklı. Çok zeki oldugunu söylüyorlar. Ama fazlası da iyi değil. Bizim başımıza geldi diye herkesin başına gelecek değil. Araştırın içinize sineni yapın. Herkesin kendi evladı kendi kararı bişey diyemem.
 sonra dr atipik otizm dedi. Bazı çocuklarda aşı yan etki yapabiliyor çok nadir de olsa dediler. Ekran vs tüm herşeyi kaldırdık evde. Telefon vs asla vermedik. Duyu bütünleme, oyun terapi aldı bir kaç yıl. Çok şükür düzeldi. Herkes bu çocukta bir gariplik var derdi. Hala ilginçlikleri var, düşünme tarzı konuşması farklı. Çok zeki oldugunu söylüyorlar. Ama fazlası da iyi değil. Bizim başımıza geldi diye herkesin başına gelecek değil. Araştırın içinize sineni yapın. Herkesin kendi evladı kendi kararı bişey diyemem.