Tesekkur ederım canımOyyy iyiki doğmuş Mercan kuşum, nice senelere ömrü bahtı güzel olsun.
Zaman Cook hızlı değil mi ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederım canımOyyy iyiki doğmuş Mercan kuşum, nice senelere ömrü bahtı güzel olsun.
Zaman Cook hızlı değil mi ya![]()
AA bende hatırlıyorum tabiki, nasıl bebişin peki canimSeni görünce duygulandım
Yakındı bizim bebeler ama ben önce doğum yapmak zorunda kalmıştım
Masallah iyiki doğmuş nice sağlıklı yillara inşallah , evet duraksiyor kilo alımları yemesi düzenli ise cok da sıkıntı etmiyorum benSelam kızlardoğum günüsü olan bebekler iyi ki doğmuşlar
bugunde Mercan'ım ın dogum günü
Büyüdü evlatlarımız cok şukur
1 yaş aşısını olduk bugun inş ateşsız atlatırız. Boyu 77 cm uzun dedi fakat 2 aydır hiç kilo almamış. 10.5 kilo.
9.ayda 9.800 dü.
10.5 iyi bi kılo dedı fakat neden 2 aydır almamış olabılır. Acaba azmı ek gıda verıyorum dıye düşünmeye başladım. Kakası gunde 1 kez düzenli. Öğünlerini az mı tutuyorum acaba, bastan guzel yıyor, 5-6 kasıktan sonrası zar zor yıyor. Bi şekilde bitittiriyorum gerçi.
Herşey düzelicektir biraz akışına bırak sağlıklıysa bir sorun yoksa ikllaki yiyecek birgün daha küçüklerCanım beni zorlayan ek gıda, o korkutuyor beni biliyorsun hamileliklerim zor geçiyor atlasta 9 ay yattım, Buda böyle olursa diye tedirginim evet eşim 43 ben 33 olacağım. Aslında hemen olsun da istiyorum
Sağol canım valla nasip kısmet işteAaa gercektenmi cnmrabbımın işine bak
hayırlısı olsun inşallah
![]()
Doğum günü kutlu olsun sağlıklı uzun ömrü olsun inşallahSelam kızlardoğum günüsü olan bebekler iyi ki doğmuşlar
bugunde Mercan'ım ın dogum günü
Büyüdü evlatlarımız cok şukur
1 yaş aşısını olduk bugun inş ateşsız atlatırız. Boyu 77 cm uzun dedi fakat 2 aydır hiç kilo almamış. 10.5 kilo.
9.ayda 9.800 dü.
10.5 iyi bi kılo dedı fakat neden 2 aydır almamış olabılır. Acaba azmı ek gıda verıyorum dıye düşünmeye başladım. Kakası gunde 1 kez düzenli. Öğünlerini az mı tutuyorum acaba, bastan guzel yıyor, 5-6 kasıktan sonrası zar zor yıyor. Bi şekilde bitittiriyorum gerçi.
Bizimki asla yatağında uyumuyor bizde alıştık gibi uykusuzluğa@asliva
Ben yanıma aliyordum 1haftadir beşik yatak ikili gidiyorum diğer türlü 1saat de uyusam yanımdayken tam uyuyamıyorum
Allah razı olsun canım benimBaşın sağ olsun canım cennette bekleyen nir cennet kuşun var artık, ahh benimde Yusuf'um u öğrenmem tamda bu şekilde olmuştu,sağlıkla gelsin bebiş
Çok şükür canım iyi,biraz minyon bir bebek ama sağlığı iyi hamd olsun,dur durak bilmeyen enerjisiyle hareket doluAA bende hatırlıyorum tabiki, nasıl bebişin peki canim
Maşallah kuzuyaÇok şükür canım iyi,biraz minyon bir bebek ama sağlığı iyi hamd olsun,dur durak bilmeyen enerjisiyle hareket dolu
8Martta 1 yaşına girecek benim güler yüzlü bebeğim![]()
Benimki 5-6 adım minik minik atıp ya oturuyor ya düşüveriyor.Kızlar bebisi yürümeye başlayan var mı![]()
Benimki direk koşuyor heyecandan ama kısa sürüyor tabiBenimki 5-6 adım minik minik atıp ya oturuyor ya düşüveriyor.![]()
Tesekkur ederızMasallah iyiki doğmuş nice sağlıklı yillara inşallah , evet duraksiyor kilo alımları yemesi düzenli ise cok da sıkıntı etmiyorum ben
Saolasın cnmHerşey düzelicektir biraz akışına bırak sağlıklıysa bir sorun yoksa ikllaki yiyecek birgün daha küçüklerBence sen istiyorsun hayırlısı olsun senin için canım zor olacak ama bir şekilde büyüyecekler bir gün gelecek bize ihtiyaçları bile kalmayacak öyle düşün
Sağol canım valla nasip kısmet işte
Doğum günü kutlu olsun sağlıklı uzun ömrü olsun inşallahBizde bugün aşıları yaptık 3 tane özel aşıların son dozları kaldı onuda araya bir ay girsin öyle yapalım dedi şimdilik ateş falan yok takip ediyorum inşallah atlatırız sıkıntısız
Bizimki asla yatağında uyumuyor bizde alıştık gibi uykusuzluğa
Allah razı olsun canım benimYusufuna rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
![]()
Mercanda 1 aydır tay tay duruyor veKızlar bebisi yürümeye başlayan var mı![]()
Yürümüyor sadece elinden tutarak o kadarKızlar bebisi yürümeye başlayan var mı![]()
Yok canım olmadı gece bir ölçek ağrı kesici içirdim her ihtimale karşı ama şükür şimdilik ateşi yok ara ara ölçüyorum hemşire sonraki günlerde olabilir canlı aşı olduğu için dedi sizde atlatırsınız inşallah şifa olsunSaolasın cnmateşınız oldumu, bzım oldu gece ve şuan hafif devam edıyor
Benim kızda yürüyor ama tam bir korkakBizimki de kendi kendine ayağa kalkıyor öyle kalıyor kendini mi hazırlıyor ne yapıyor anlamıyoruz![]()
Çok çok geçmiş olsun canım yemiyormus nerdeyse hiç, azı dişleri geliyor bizim de azaldı yemek işi ama emziriyorum diye çok sıkıntı etmiyorumTesekkur ederızgce ateş basladı aşıdan dolayı
bugunde 7-8 kasık yogurt harıcı bısey yemedi daha, sadece bni emiyor
Koltuktan bizden tutarak yürüyor diğer türlü. 4 5 adım atıp düşüyor canımKızlar bebisi yürümeye başlayan var mı![]()