2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Üstüne basa basa bi sorun teşkil etmiyor hastalık değil dediyse endişelenecek bir şey yok demektir ama yine de için rahat etsin istersen genetik bölümüne uzmanına da bi danış daha detaylı anlatır daha da rahatlar için gözün aydın maşallah uyumlu da gidiyormuş haftasıyla

Dr sorun yok dediyse bence gönlünü ferah tut maşallah bebisine sağlıkla gelsin inşallah

Hangi yastıktan aldın canım 2 farklı model var karar veremiyorum

İnternettende ayrica baktim simdi.benim doktorumun aciklamalari ile ayni. Buyukari agac gibi cikmasi gereken aort erkenden saga dogru dal veriyormus bu case de.down send daha sik gorulurmus ama benim fetal dna temiz.geri kalan tum bulgularda temiz.bu durumda sadece bazen bebek buyurken bu damar soluk borusuna cok yakin giderse oksuruge neden olurmus.oda operasyonla halloluyormus.basit bir ameliyatmis.suan icin korkulacak birsey yokmus.doktorumda ayni aciklamalari yapmisti.

Ben de baktım az önce yabancı kaynaklar var ciddi bi operasyonu yokmuş ki o da gerekirse, anladığım kadarıyla genelde gerekmiyomuş. İyi ki fetal dna yaptırmışsın ordan emin olabiliyoruz şimdi temiz olduğuna

Canım benim doktorum nar yeme dedi ben de çok severim ama yemiyorum. Düşüğe erken doğuma vs sebep oluyor dedi.

Benim sonucum böyle eser miktarda diyor doktor sıkma canını hamilelikte olur dedi bana da .. korkulacak bir şey yyok boşuna kötü düşünüp sıkma canını sende
İnşallah canımm benimde doktorum öyle dedi doğuma kadar olur diye ama arada kasık ve bel ağrım oluncada endişeleniyorum ister istemez en kısa zamanda geçer gider inşallah hepimizin

Bana günde iki defa iç bu aylardan sonra dedi ben bir tane içiyordum sırt ağrım geçti çok şükür

Ben içiyorum hayatım ağrın olursa hatta doktor 2tane iç demişti

Valla çocuğun peşinde dolanmaktan ev işi ütü yemek filan ben hiç oturamıyorum bide geçen kızımı izledim yerden bişey alırken dizlerini kırarak çöktü aldı ve kalktı kendi kendime aslında doğuştan kodlamamız bu şekilde demekki ama sonradan hızlı iş yapcaz daha pratik diye direk eğilip alıyoruz aslında dediğin gibi yapmak lazım ama birinde yapsak diğerinde eski sisteme dönüyoruz
Nar bende bi bakayım pek yemem aslında ama gebelikte herşey mübahtır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…