Evet ben de bununla diğer kocaman olan arasındayımŞundan aldım canım yorumlarda da epeyi övülmüş
ben de bundan aldım. dün ilk defa yattım ve dedim ki dünyaaaaa varmış. hatta tv karşısında otururken falan popomun altına alıyorum süper.Şundan aldım canım yorumlarda da epeyi övülmüş
Çok tatlısınızçok iyi bi abla olacak bi tane bizden ve abiden gelsin o zaman
Oyyy yerim ben onuValla çocuğun peşinde dolanmaktan ev işi ütü yemek filan ben hiç oturamıyorumbide geçen kızımı izledim yerden bişey alırken dizlerini kırarak çöktü aldı ve kalktı kendi kendime aslında doğuştan kodlamamız bu şekilde demekki ama sonradan hızlı iş yapcaz daha pratik diye direk eğilip alıyoruz aslında dediğin gibi yapmak lazım ama birinde yapsak diğerinde eski sisteme dönüyoruz
Nar bende bi bakayım pek yemem aslında ama gebelikte herşey mübahtır
Canim olcumlere bence bu kadar takilmamak lazim bence.benim doktorum tam 2 hafta once 20+1 olctu beni.bugun perinotoli doktoru 21+3 olctu 22+0 olmasi gerekirken.hastane ayni muhtemel cihaz ayni ama bence perinatolog daha farkli olcum verisi kullaniyor.daha cok veriyi ozumsuyor.bence fetal dna yaptir.icin rahat etsin.bugun benim fetal dna sonucum olmasa bende panik olurdum.o veriye dayanarak pozitif yorumladi peritonolog.acik acikda dedi bazen yaniliyoruz.dun birine erkek dedim fetali dna ya gore kizmis dediKızlar kendi doktorum daha çok moralimi bozdu. Burun kemiği sınırda dedi, daha önce anlatmıştım tamamını saptayamiyoruz dedi. Burun kemiği, ense kalınlığı çok iyi çıkan bir ailenin bebeği down sendromlu doğdu dedi. Bebeğe baktı, haftasi biraz geriden geliyor bunu daha önce söylemiş miydik dedi. Hayır söylemediniz dünkü ölçümde de 1 gün büyük çıktı kilosu dedim. 5-6 gün geriden geliyor dedi ki söylese burada size de söylerdim biliyorsunuz. Amniyosentez istemiyorum belki fetal DNA yaptırırız en azından kendimizi hazırlamak için dedim. İsterseniz fetal yaptırıp ona göre bir yol izlersiniz isterseniz de yaptırmadan kontrollere bu şekilde devam ederiz dedi. Annem araya girdi öğrensek bir şeyi degistiremicez dimi diye Dr da genetik rahatsızlık olduğunu ve aldırma hakkımız olduğunu soyledi. Annem de inşallah bir şey yoktur Allah'ın izniyle diyince Dr da bir an gerildi gibi oldu. Hani sanki annem aldırmayın diyor da bana laf düşmüyor gibi algıladı sanırım. Doktor kendi kararı kızınızın dedi, bana döndü sen ne dersen o dedi. Ben aldırma taraftarı değilim böyle bir durumda dedim. Burada ne olursa kabulumuz diyen aileleri de gördüm, çocuk doğduktan sonra bir kaç ay içinde saç baş yolacak hale geldiler dediler. Bugün niye böyleydi anlamadım. Dünkü Dr daha ilimliydi ama kendi doktorum biraz korkuttu beni. Bakın size geçtiğimiz ctesi günkü kontrolü atayim. O zaman 20+3 olan değer bugün kaç gün geçmesine rağmen 20+1. O gün 337 grammis bugün 347 bu bebek gunlerdir 10 gram mi aldı anlamadım. Dün Dr detaylida 403 gram ölçtü gününden bir gün büyük çıktı. Bugün neden böyle şeyler oldu anlamadım. Eşim şehir dışında ona tam anlatmadım kafasına takilmasin diye akşam gelince konuşacağım
Canım, benim anlamadığım attığım iki görseli de kendi dr'um baktı. Yani sanki ctesiden bugüne çocuk hiç gelişmemiş hatta gelişimi geriye gitmiş gibi görünüyor bu görüntüye göre. Dün çok olumluydum, çünkü perinatolog burnu küçük de olabilir diğer tüm organları normal bir kol kısa biri uzun gibi durumlar yok her şey normal sadece burun endişelendiriyor dedi ama bugün öyle bir konuştu ki doktorum annem de çok şaşkın. İnsan ister istemez canını sıkıyor. Akşam eşim gelsin bir de onunla konuşacağım moralim çok bozuldu. Kendi doktoruma da iki görseli attım, bana hiç gelişimi geriden geliyor dememisti böyle bakınca her şeyi her gittiğimde güzeldi. Perinatolog da gelişimiyle ilgili olumsuz bir şey söylememişti. İnşallah hiçbir sıkıntı yokturCanim olcumlere bence bu kadar takilmamak lazim bence.benim doktorum tam 2 hafta once 20+1 olctu beni.bugun perinotoli doktoru 21+3 olctu 22+0 olmasi gerekirken.hastane ayni muhtemel cihaz ayni ama bence perinatolog daha farkli olcum verisi kullaniyor.daha cok veriyi ozumsuyor.bence fetal dna yaptir.icin rahat etsin.bugun benim fetal dna sonucum olmasa bende panik olurdum.o veriye dayanarak pozitif yorumladi peritonolog.acik acikda dedi bazen yaniliyoruz.dun birine erkek dedim fetali dna ya gore kizmis dedisonra daha detay baktik kiz oldugunu anladik dedi..canini sikma bence senin hersey yolunda.
Sen yine de çok yeme bence her şeyin fazlası zarar nar da kasılmaları tetikleyebiliyor Allah korusunFazlası oyle canım normalde çok faydalı benim herkesten daha çok yemem gerekiyo ben demir ilacını kullanmadigim için
Kuzum bence fetal dna yaptır bu araftan kurtul ben sağlıklı olduğuna inanıyorum inşallahta öyledir başka bir doktor görüşü de alabilirsin bu süreçteKızlar kendi doktorum daha çok moralimi bozdu. Burun kemiği sınırda dedi, daha önce anlatmıştım tamamını saptayamiyoruz dedi. Burun kemiği, ense kalınlığı çok iyi çıkan bir ailenin bebeği down sendromlu doğdu dedi. Bebeğe baktı, haftasi biraz geriden geliyor bunu daha önce söylemiş miydik dedi. Hayır söylemediniz dünkü ölçümde de 1 gün büyük çıktı kilosu dedim. 5-6 gün geriden geliyor dedi ki söylese burada size de söylerdim biliyorsunuz. Amniyosentez istemiyorum belki fetal DNA yaptırırız en azından kendimizi hazırlamak için dedim. İsterseniz fetal yaptırıp ona göre bir yol izlersiniz isterseniz de yaptırmadan kontrollere bu şekilde devam ederiz dedi. Annem araya girdi öğrensek bir şeyi degistiremicez dimi diye Dr da genetik rahatsızlık olduğunu ve aldırma hakkımız olduğunu soyledi. Annem de inşallah bir şey yoktur Allah'ın izniyle diyince Dr da bir an gerildi gibi oldu. Hani sanki annem aldırmayın diyor da bana laf düşmüyor gibi algıladı sanırım. Doktor kendi kararı kızınızın dedi, bana döndü sen ne dersen o dedi. Ben aldırma taraftarı değilim böyle bir durumda dedim. Burada ne olursa kabulumuz diyen aileleri de gördüm, çocuk doğduktan sonra bir kaç ay içinde saç baş yolacak hale geldiler dediler. Bugün niye böyleydi anlamadım. Dünkü Dr daha ilimliydi ama kendi doktorum biraz korkuttu beni. Bakın size geçtiğimiz ctesi günkü kontrolü atayim. O zaman 20+3 olan değer bugün kaç gün geçmesine rağmen 20+1. O gün 337 grammis bugün 347 bu bebek gunlerdir 10 gram mi aldı anlamadım. Dün Dr detaylida 403 gram ölçtü gününden bir gün büyük çıktı. Bugün neden böyle şeyler oldu anlamadım. Eşim şehir dışında ona tam anlatmadım kafasına takilmasin diye akşam gelince konuşacağım
Canım sen mi yaptirmistin Antalya'da, bildiğin var mı? Doktorum bir broşür verdi araştırayım eşimle de akşam konusayim bir içim içimi kemiriyor. Fetalde de %99 dedi, %1lik ihtimale de girebilirsin bu belli olmayan bir durum dedi ama amniyosentez de 500de 1 ihtimalle düşük oluyormuş o riski almak istemiyorum, o kadar bunaldım ki eşime de bir şey söyleyemedim yola çıkacak diye kendi kendime ağlıyorumKuzum bence fetal dna yaptır bu araftan kurtul ben sağlıklı olduğuna inanıyorum inşallahta öyledir başka bir doktor görüşü de alabilirsin bu süreçte
Ee ikili testte niye bir şey dememiş de şimdi diyor ki çok ilginçKızlar kendi doktorum daha çok moralimi bozdu. Burun kemiği sınırda dedi, daha önce anlatmıştım tamamını saptayamiyoruz dedi. Burun kemiği, ense kalınlığı çok iyi çıkan bir ailenin bebeği down sendromlu doğdu dedi. Bebeğe baktı, haftasi biraz geriden geliyor bunu daha önce söylemiş miydik dedi. Hayır söylemediniz dünkü ölçümde de 1 gün büyük çıktı kilosu dedim. 5-6 gün geriden geliyor dedi ki söylese burada size de söylerdim biliyorsunuz. Amniyosentez istemiyorum belki fetal DNA yaptırırız en azından kendimizi hazırlamak için dedim. İsterseniz fetal yaptırıp ona göre bir yol izlersiniz isterseniz de yaptırmadan kontrollere bu şekilde devam ederiz dedi. Annem araya girdi öğrensek bir şeyi degistiremicez dimi diye Dr da genetik rahatsızlık olduğunu ve aldırma hakkımız olduğunu soyledi. Annem de inşallah bir şey yoktur Allah'ın izniyle diyince Dr da bir an gerildi gibi oldu. Hani sanki annem aldırmayın diyor da bana laf düşmüyor gibi algıladı sanırım. Doktor kendi kararı kızınızın dedi, bana döndü sen ne dersen o dedi. Ben aldırma taraftarı değilim böyle bir durumda dedim. Burada ne olursa kabulumuz diyen aileleri de gördüm, çocuk doğduktan sonra bir kaç ay içinde saç baş yolacak hale geldiler dediler. Bugün niye böyleydi anlamadım. Dünkü Dr daha ilimliydi ama kendi doktorum biraz korkuttu beni. Bakın size geçtiğimiz ctesi günkü kontrolü atayim. O zaman 20+3 olan değer bugün kaç gün geçmesine rağmen 20+1. O gün 337 grammis bugün 347 bu bebek gunlerdir 10 gram mi aldı anlamadım. Dün Dr detaylida 403 gram ölçtü gününden bir gün büyük çıktı. Bugün neden böyle şeyler oldu anlamadım. Eşim şehir dışında ona tam anlatmadım kafasına takilmasin diye akşam gelince konuşacağım
Fetal yaptır canım hamileliginde bir şey yoksa ki bebekte inşallah yoktur kendine zehir stres etmeKızlar kendi doktorum daha çok moralimi bozdu. Burun kemiği sınırda dedi, daha önce anlatmıştım tamamını saptayamiyoruz dedi. Burun kemiği, ense kalınlığı çok iyi çıkan bir ailenin bebeği down sendromlu doğdu dedi. Bebeğe baktı, haftasi biraz geriden geliyor bunu daha önce söylemiş miydik dedi. Hayır söylemediniz dünkü ölçümde de 1 gün büyük çıktı kilosu dedim. 5-6 gün geriden geliyor dedi ki söylese burada size de söylerdim biliyorsunuz. Amniyosentez istemiyorum belki fetal DNA yaptırırız en azından kendimizi hazırlamak için dedim. İsterseniz fetal yaptırıp ona göre bir yol izlersiniz isterseniz de yaptırmadan kontrollere bu şekilde devam ederiz dedi. Annem araya girdi öğrensek bir şeyi degistiremicez dimi diye Dr da genetik rahatsızlık olduğunu ve aldırma hakkımız olduğunu soyledi. Annem de inşallah bir şey yoktur Allah'ın izniyle diyince Dr da bir an gerildi gibi oldu. Hani sanki annem aldırmayın diyor da bana laf düşmüyor gibi algıladı sanırım. Doktor kendi kararı kızınızın dedi, bana döndü sen ne dersen o dedi. Ben aldırma taraftarı değilim böyle bir durumda dedim. Burada ne olursa kabulumuz diyen aileleri de gördüm, çocuk doğduktan sonra bir kaç ay içinde saç baş yolacak hale geldiler dediler. Bugün niye böyleydi anlamadım. Dünkü Dr daha ilimliydi ama kendi doktorum biraz korkuttu beni. Bakın size geçtiğimiz ctesi günkü kontrolü atayim. O zaman 20+3 olan değer bugün kaç gün geçmesine rağmen 20+1. O gün 337 grammis bugün 347 bu bebek gunlerdir 10 gram mi aldı anlamadım. Dün Dr detaylida 403 gram ölçtü gününden bir gün büyük çıktı. Bugün neden böyle şeyler oldu anlamadım. Eşim şehir dışında ona tam anlatmadım kafasına takilmasin diye akşam gelince konuşacağım
Ay ağlama kuzum ya doktorlar da insanı böyle strese sokuyorlarCanım sen mi yaptirmistin Antalya'da, bildiğin var mı? Doktorum bir broşür verdi araştırayım eşimle de akşam konusayim bir içim içimi kemiriyor. Fetalde de %99 dedi, %1lik ihtimale de girebilirsin bu belli olmayan bir durum dedi ama amniyosentez de 500de 1 ihtimalle düşük oluyormuş o riski almak istemiyorum, o kadar bunaldım ki eşime de bir şey söyleyemedim yola çıkacak diye kendi kendime ağlıyorum
Canım sen mi yaptirmistin Antalya'da, bildiğin var mı? Doktorum bir broşür verdi araştırayım eşimle de akşam konusayim bir içim içimi kemiriyor. Fetalde de %99 dedi, %1lik ihtimale de girebilirsin bu belli olmayan bir durum dedi ama amniyosentez de 500de 1 ihtimalle düşük oluyormuş o riski almak istemiyorum, o kadar bunaldım ki eşime de bir şey söyleyemedim yola çıkacak diye kendi kendime ağlıyorum
İkili testte de anlattı aslında kesin değil vs diye fetale yönlendirdi ama ben ikili test yaptırmak istiyorum demiştim ki orada da riskim 1/19000 çıkmıştı, yani dün de Dr amniyosentez ve fetal önerdi ama genetik de olabilir çünkü bebeğinde başka bir bulguya rastlamadım dedi bugün kendi doktorum daha önce gelişim geriden geliyor daha önce söylemiştik dimi dedi söylemedi halbuki. Ben de mesaj attım geçtiğimiz haftayı. Yani gelişimle ilgili sıkıntı olsa dün detaylida söylerdi Dr diye düşünüyorum. 403 gramken bugün 347 gram dedi doktorum hadi diyelim farklı makineler. Ctrsi 337 gram çıkmıştı bu bebek 6 günde 10 gram mi aldı sadece, durdu mu gelişimi ne oldu kafamda o kadar soru işareti var kiEe ikili testte niye bir şey dememiş de şimdi diyor ki çok ilginçsen içini yine de ferah tut canım ben hiç ihtimal vermiyorum hem senin yaşın da 30 un altındaydı daha. En kötü ihtimalle fetal DNA yaptırırsın nasıl olsa zararsız, içinizde kuşku kalmamış olur.
Ben de öyle düşünüyorum en azından kafamız rahat etsin diyeFetal yaptır canım hamileliginde bir şey yoksa ki bebekte inşallah yoktur kendine zehir stres etme
Daha önce de söylemişiz demişti, hayır söylemediniz dedim. Sekreterine sordu evet dedi diye hatırlıyorum ama annem hayır dedi diye hatırlıyor, anneme video çektirmiştim, akşam eve geçince atacak tekrar bir dinlerim, dün çok olumluydum bugün modum düştüAy ağlama kuzum ya doktorlar da insanı böyle strese sokuyorlarçoğu kişi fetal DNA yaptırdı burada yani onun sonuçlarına güvendiler. Sadece burundan dolayı böyle negatif yorumlar yazması üzücü gerçekten. Amniyosentez iki tane arkadaşım yaptırdı ama gerçekten gerilimli bir süreçti, ikisinin bebeği de sağlıklı doğdu şükür. İnşallah ona gerek kalmaz senin de. Gelişim geriliği durumuna da anlam veremedim ölçümde hata falan mı oldu acaba?
Tamam canım çok teşekkür ederimEki Görüntüle 3356754
Buraya yaptırdım kuzum gelip evde kan alıyorlar 10 bin 500 verdim Dilara-Mete önerdi de aynı tutarı öde fazlasını ödeme 13 diyorlar başta sanırım
Benim 13. Günde çıktı en geç 15 gün diyor sonuç için haftasonu da girmişti araya verdiğimde cumartesi günüydü ne kadar farkediyor bilmiyorum sonuç çıkana kadar sakin olmaya çalış biliyorum çok zor ama belli olmayan bir durum için bebeği de kendini de üzme çok insana bu korkuyu yaşatıyor doktorlar bunlar hep ihtimal fetal sonucu gelsin için rahatlarTamam canım çok teşekkür ederimdoktorumun verdigi de buydu. Akşam eşim gelsin ona da anlatayım her şeyi. Peki kaç günde çıkmıştı sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?