- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Bugünkü tavırlarina annem de çok şaşırdı, daha önceden tanıyor dr'u yengemin de doktoru çünkü. Bugün yorgun bir anına denk geldi herhalde dedi. Yine de ne olursa olsun hormonlarımin yüksek olduğu bir donemdeyim anne olmaya hazırlanıyorum tüm bunlar etkilenmem için büyük etken daha ılımlı olunabilir yani. Doktorlar bir süre sonra hep karşılaştıkları durum olduğu için robotlasiyorlar sanırım ama bizim için bu durum hiç kolay değilBenim 13. Günde çıktı en geç 15 gün diyor sonuç için haftasonu da girmişti araya verdiğimde cumartesi günüydü ne kadar farkediyor bilmiyorum sonuç çıkana kadar sakin olmaya çalış biliyorum çok zor ama belli olmayan bir durum için bebeği de kendini de üzme çok insana bu korkuyu yaşatıyor doktorlar bunlar hep ihtimal fetal sonucu gelsin için rahatlar
Canım için rahat etsin fetal dna yaptır bence bişey çıkmayacak muhtemelen ama yine de emin olursan süreci daha rahat geçirirsin, burun kısmına hiç takılmıyorum bebişin burnunun küçük olması çok normal böyle şeyler zaten genetik yani. Ölçümlerde hata olabilir ama yine de Allah korusun gelişim durma yavaşlama ihtimaline karşı bol bol et balık ye normalden daha çok sağlıklı beslen şu sıra öyle bişey de okumuştum instada bi yorumda çok olumlu etkiliyormuşİkili testte de anlattı aslında kesin değil vs diye fetale yönlendirdi ama ben ikili test yaptırmak istiyorum demiştim ki orada da riskim 1/19000 çıkmıştı, yani dün de Dr amniyosentez ve fetal önerdi ama genetik de olabilir çünkü bebeğinde başka bir bulguya rastlamadım dedi bugün kendi doktorum daha önce gelişim geriden geliyor daha önce söylemiştik dimi dedi söylemedi halbuki. Ben de mesaj attım geçtiğimiz haftayı. Yani gelişimle ilgili sıkıntı olsa dün detaylida söylerdi Dr diye düşünüyorum. 403 gramken bugün 347 gram dedi doktorum hadi diyelim farklı makineler. Ctrsi 337 gram çıkmıştı bu bebek 6 günde 10 gram mi aldı sadece, durdu mu gelişimi ne oldu kafamda o kadar soru işareti var ki
Ya ben şeyi anlamadım bu doktor sana daha önce bu konuda bilgilendirme yaptığını mi söyledi bebek hakkında.. haklısın canım ama işte demek ki yorgunluktan veya cani bir şeye sıkkındi seninde bu durum üstüne gelince sana öyle yansımış olabilirBugünkü tavırlarina annem de çok şaşırdı, daha önceden tanıyor dr'u yengemin de doktoru çünkü. Bugün yorgun bir anına denk geldi herhalde dedi. Yine de ne olursa olsun hormonlarımin yüksek olduğu bir donemdeyim anne olmaya hazırlanıyorum tüm bunlar etkilenmem için büyük etken daha ılımlı olunabilir yani. Doktorlar bir süre sonra hep karşılaştıkları durum olduğu için robotlasiyorlar sanırım ama bizim için bu durum hiç kolay değil
Bu gibi durumlarda soğuk oluyorlar biraz yanlış konuşmuş bence söylediğin gibi yoğun bir günü olabilir fetal çıkana kadar farklı bir doktora daha git istersen başka bir görüş daha olsun hiç bir konuda tek doktor görüşü yeterli değilBugünkü tavırlarina annem de çok şaşırdı, daha önceden tanıyor dr'u yengemin de doktoru çünkü. Bugün yorgun bir anına denk geldi herhalde dedi. Yine de ne olursa olsun hormonlarımin yüksek olduğu bir donemdeyim anne olmaya hazırlanıyorum tüm bunlar etkilenmem için büyük etken daha ılımlı olunabilir yani. Doktorlar bir süre sonra hep karşılaştıkları durum olduğu için robotlasiyorlar sanırım ama bizim için bu durum hiç kolay değil
Anlayamadigim daha önce gelişim konusunda bir şey dememisti doktor ve attığım görsellerde de gormussundur canım değerler avarage degerinde düşük değil. Bugün hemencecik baktı burun kemiğine de bakarken gelişim geriden geliyormuş hep dedi halbuki öyle bir şey yok yani elimde ultrason kağıdından görebiliyorum boyu ve hc* ne ise o gerideymis bir kaç gün ama gerisi hep gününde hatta yumurtlama günüme göre de 2 gün ileride olmuş oluyor. Bugün güzel bir şey duyarım umuduyla giderken böyle seyler duymam daha da üzdü. En azından şu surecte daha da dikkat edeceğim yediklerimeCanım için rahat etsin fetal dna yaptır bence bişey çıkmayacak muhtemelen ama yine de emin olursan süreci daha rahat geçirirsin, burun kısmına hiç takılmıyorum bebişin burnunun küçük olması çok normal böyle şeyler zaten genetik yani. Ölçümlerde hata olabilir ama yine de Allah korusun gelişim durma yavaşlama ihtimaline karşı bol bol et balık ye normalden daha çok sağlıklı beslen şu sıra öyle bişey de okumuştum instada bi yorumda çok olumlu etkiliyormuş
Evet orası öyle tabii, akşam eşimle de bir konuşayım fetal dna yaptırmak beni rahatlatacak sanırım, sadece burun konusu olsa tamam ama gelişim konusundaki yorumları da moralimi bozdu inşallah yanlış ölçümdürBu gibi durumlarda soğuk oluyorlar biraz yanlış konuşmuş bence söylediğin gibi yoğun bir günü olabilir fetal çıkana kadar farklı bir doktora daha git istersen başka bir görüş daha olsun hiç bir konuda tek doktor görüşü yeterli değil
Murat hocanın da görüşünü al bence perinatoloji uzmanı aynı zamanda Murat hoca yani konuya daha hakim olabilir hemde çok ılımlı biriAnlayamadigim daha önce gelişim konusunda bir şey dememisti doktor ve attığım görsellerde de gormussundur canım değerler avarage degerinde düşük değil. Bugün hemencecik baktı burun kemiğine de bakarken gelişim geriden geliyormuş hep dedi halbuki öyle bir şey yok yani elimde ultrason kağıdından görebiliyorum boyu ve hc* ne ise o gerideymis bir kaç gün ama gerisi hep gününde hatta yumurtlama günüme göre de 2 gün ileride olmuş oluyor. Bugün güzel bir şey duyarım umuduyla giderken böyle seyler duymam daha da üzdü. En azından şu surecte daha da dikkat edeceğim yediklerime
Evet daha önce gelişimi geriden geliyor 5-6 gün demiştik dimi dedi hayır demedi. Hatta ben 2 gün geç yumurtladim başta yumurtlamaya göre giderken bebeğin gelişimi ilerledi ve sat'ı yakaladı hatta doktor sat'ı değiştirmeyelim bebegin olması gerektiği gibi demiştiYa ben şeyi anlamadım bu doktor sana daha önce bu konuda bilgilendirme yaptığını mi söyledi bebek hakkında.. haklısın canım ama işte demek ki yorgunluktan veya cani bir şeye sıkkındi seninde bu durum üstüne gelince sana öyle yansımış olabilir
2 cihaz farkı ölçümlerde farklı çıkması doğal kuzum beta bile bir yerde farklı bir yerde farklı çıkıyor ona hiç takılma birde tam ölçmeye çalışmıyorlar tahmini ölçüm için işaretliyorlarEvet orası öyle tabii, akşam eşimle de bir konuşayım fetal dna yaptırmak beni rahatlatacak sanırım, sadece burun konusu olsa tamam ama gelişim konusundaki yorumları da moralimi bozdu inşallah yanlış ölçümdür
Odaları da karşılıklı sonra daha sıkıntılı olmasınMurat hocanın da görüşünü al bence perinatoloji uzmanı aynı zamanda Murat hoca yani konuya daha hakim olabilir hemde çok ılımlı biri
Murat hoca perinatoloji uzmaniysa kendi neden seni başkasına yönlendirdi cankm yoğunluktan miMurat hocanın da görüşünü al bence perinatoloji uzmanı aynı zamanda Murat hoca yani konuya daha hakim olabilir hemde çok ılımlı biri
2 cihaz farkını anlıyorum canım ama aynı cihaz aynı doktorun ultrasonu 6 gün içindeki ölçümü hiç degismemis bebek hiç buyumemis gibi duruyor2 cihaz farkı ölçümlerde farklı çıkması doğal kuzum beta bile bir yerde farklı bir yerde farklı çıkıyor ona hiç takılma birde tam ölçmeye çalışmıyorlar tahmini ölçüm için işaretliyorlar
Yoo niye sıkıntı olsun suç mu günah mı başka görüş almak istiyorum de kimse bir şey diyemez zaten müşterisin sen yani istediğin hizmeti memnuniyeti sağlamak için ordalar farklı bir görüşte en doğal hakkınOdaları da karşılıklı sonra daha sıkıntılı olmasın
Evet bende bu grupta mesela gelişimi geriden gelen hiç hatırlamıyorum ilk zamanlar bu muhabbetler hakkinda konuşuyorduk hatta ben şey demiştim adet tarihini değiştirmek ne kadar garip bir şey falan sende sanırım sonradan seninde mi değişmişti ama seninki hiçbir zaman geriden gelmiyordu garip bir durumEvet daha önce gelişimi geriden geliyor 5-6 gün demiştik dimi dedi hayır demedi. Hatta ben 2 gün geç yumurtladim başta yumurtlamaya göre giderken bebeğin gelişimi ilerledi ve sat'ı yakaladı hatta doktor sat'ı değiştirmeyelim bebegin olması gerektiği gibi demişti
O başka bir alan olduğu için yönlendiriyor kapıda da yazıyor perinatolog olarakta çalışmış bir süreMurat hoca perinatoloji uzmaniysa kendi neden seni başkasına yönlendirdi cankm yoğunluktan mi
Tabii orası öyle ama doktorumun da bu süreçte tavrının farklı olmasını istemem açıkçası, guvenmeyip farklı bir doktora gidiyorum diye ama bilemedim de çocuğumun sağlığı sonuçta bir bakayım ben yineYoo niye sıkıntı olsun suç mu günah mı başka görüş almak istiyorum de kimse bir şey diyemez zaten müşterisin sen yani istediğin hizmeti memnuniyeti sağlamak için ordalar farklı bir görüşte en doğal hakkın
Tamam canım sagolasinO başka bir alan olduğu için yönlendiriyor kapıda da yazıyor perinatolog olarakta çalışmış bir süre
Doktorlarda insan korktum başka fikir almak istedim desen o da bu durumu garipsemezTabii orası öyle ama doktorumun da bu süreçte tavrının farklı olmasını istemem açıkçası, guvenmeyip farklı bir doktora gidiyorum diye ama bilemedim de çocuğumun sağlığı sonuçta bir bakayım ben yine
Evet hatta ilerideydi, senden bir kaç gün önce ben sormuştum adet tarihimi değiştirmem gerekli mi diye kızlar hayır o sadece boyunu gösterir demişlerdi, ben hep yumurtlama günüme göre söylerken tarihi doktorum son adetine göre gidiyor demişti bebek yani bu da 2 gün ileride demek oluyor ama şimdi nasıl bu kadar fark çıkıyor ben anlamıyorumEvet bende bu grupta mesela gelişimi geriden gelen hiç hatırlamıyorum ilk zamanlar bu muhabbetler hakkinda konuşuyorduk hatta ben şey demiştim adet tarihini değiştirmek ne kadar garip bir şey falan sende sanırım sonradan seninde mi değişmişti ama seninki hiçbir zaman geriden gelmiyordu garip bir durum
Benim doktorum da anlatarak gösteriyordu ama bugün hızlı bir muayene oldu araya almıştı beni, hızlı olmasının bir etkisi olabilir mi acaba diyorumTamam canım sagolasinama zaten murat hocanın uzman olduğu belli 1 buçuk dakikada bebegin her şeyine bakmisti bende golden-snitch eski doktorum 5 dakikada bakiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?