2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Doktorlarda insan korktum başka fikir almak istedim desen o da bu durumu garipsemez
Ben değiştirdim ya doktor murat hoca şey dedi bana hani doktorunu neden değiştirdin sonra kimdi falan diye sordu ama sorun teşkil etmiyor baktın begeneceksin belkide murat hocadan devam edeceksin golden-snitch

Tamam canım sagolasin ama zaten murat hocanın uzman olduğu belli 1 buçuk dakikada bebegin her şeyine bakmisti bende golden-snitch eski doktorum 5 dakikada bakiyordu
Aynen öyle her gittiğimde bebeğin beynine kemiklerine omurgasına bakıyor ve kısa sürede yapıyor bunu kilosuna boyuna dudağına burnuna hep bilgi veriyor ben çok soruyorum diye

Ben değiştirdim ya doktor murat hoca şey dedi bana hani doktorunu neden değiştirdin sonra kimdi falan diye sordu ama sorun teşkil etmiyor baktın begeneceksin belkide murat hocadan devam edeceksin golden-snitch
Arkadaşımın da yaşadığı bir problem vardı canım ben o yüzden tercih etmemiştim, tabii herkeste olacak diye bir şey yok o yüzden şimdiki doktorumu tercih etmiştim

Cnm genoksa da bak. Sonuc 5. Gun cikiyor.hizli epey.

Nerden çıktı şimdi haftası geride filan. E son adet tarihine göre hep gününden önde gidiyor diyordu şimdi nasıl geriye düştü. Benim bile kafam karıştı doktorlar arasında ölçümlerde bu haftalarda 20-30 gram oynar tamam ama 50-60 gramda oynamaz yani bukadar küçük nasıl ölçtü sen başka bi doktora daha mi gitsen eşin gelince canım bi perinatologa mesela

Kendi doktorun iyicene saçmalamış
Biz niçin detaylıya giriyoruz ?? Bize daha ayrıntılı bilgi versin diye gelişiminin geç olduğunu o diğer doktor da söylerdi o zaman ayrıca 4 5 gün fark olabiliyor bunları niçin söylemiyorlar ki

Canım bir de attığım görselin ikisi de kendi doktoruma ait. Yani bu bebegin ctesi günü 20+3 değer bugün nasıl 20+1 çıkıyor ben anlamadım aynı cihaz aynı Dr. Dün perinatolog 403 gram ölçtü sat'a göre 20+6 olarak gittim kilosu için 21 ile uyumlu dedi şimdi doktorum 357 gram ölçtü ctesi günü 347 gramdi zaten bebek 6 günde 10 gram mi aldı? Ya da dünden bugüne 46 gram zayıfladı mi çocuk anlamadim

Off dimi yaaa bende 3 gün sonra aynı doktora detayliya gidicem bakalım bana ne diyip kendi doktorum ne diyecek en son doktorum bana gelişimi her şeyi çok iyi demişti belki bu haftalara özel mi acaba bi duruyorlar sonra büyümeye geçiyorlar o kadar güzel gelisim gösteren bebeğe böyle demeleri banada çok saçma geldi.. acaba yanlisikla başkasının sistemine mi baktı bile insan düşünüyor ben çok üzüldüm ya

Dünkü detaylida söylerdi dimi Dr böyle bir durum olsa. Sat'a göre 20+6 olarak gittim 403 gram 21+0 la uyumlu dedi perinatolog, organları gayet iyi dedi, bacaklari kolları arasında uzunluk kısalık gibi bir durum yok, eşitler o yüzden down sendromu diyemiyorum dedi genetik olabilir burun küçüklüğü fetal dna öneririm en azından görmüş olursunuz dedi. Bugünkü doktorumun tavırları beni epeyi üzdü

Canım sen bu zamana kadar en basiti şu son 2 sefer gittiğinde hiç video kaydı aldın mı ben hep izin isteyip video çekerim en basiti orda hangi aralığı olcmus vs kucucuk bir nokta işareti bile çok farkettiriyo bana cok garip geldi bu durum üzme kendini yine git başka doktora o da aynısını derse yaptır fetal dna düşünme bile insan huzursuz oluyor ben bile burda çok endiselendim birde o kadar detayliya girdin bir sıkıntı olsa doktor derdi ya

Cem bey gelişimiyle ilgili olumsuz bir şey söylemedi canım sata göre 20+6 olarak gittim. 403 gram 21+0 ile uyumlu dedi. Diğer organları için de olumsuz hiçbir durum söylemedi, bebeğin organlari sağlıklı gözüküyor dedi bugün kendi doktorum gelişimi biraz geriden geliyor demişti değil mi dedi

Aynen öylee diğeri hemen olumsuzu basmış sana ki bi şey olursa ben dedim diye demek için sen en iyisi yaptır fetalini rahatla

Canım önüne gelen bir doktora git ama hiçbir şey soyleme bebegin bilgilerini bakiyim o ne diyecek

Ben dedim demek için bence ayrıca doktorum bana 4 5 gün oynar dedi
Gram konusunda da +- 50 gram olabilirmiş bebekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…