2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Evet bir sıkıntı vardı gerçekten yoğunluk mu artık bilmiyorum ama epeyi etkiledi beni, çok şükür bir sıkıntı çıkmadı, inşallah da yoktur herhangi bir problem

Bir sağlıklı doğsun o minik burnu ısırırsınız korkuttun bizi diye geçer bak gayet iyi konuşmuş doktor fetal dna ver tabi ama ağlama kendini bebeği üzme
Bir nebze olsun rahatladım en azından değerleri eskisine uyumlu çıktı kilosu da düne göre uyumlu çıktı şükür fetal dna da içimi rahatlacak evet

Bir şey yoktur inşallah canım aklına başka bi şey getirme başka bir bulgu yok zaten 2 li testinde temizdi

Eşim de bir problem olmadığını düşünüyor versek bu sefer down sendromu çıkarsa bütün hamileligini kendine zehir eder üzülürsün diyor ama verelim dersen de verelim tabii diyor, kötü ihtimali hiç düşünmek istemiyorum risksiz çıkarsa çok rahatlicam ama risk çıkarsa da gerçekten üzülerek geçecek süreçlerim

Canım benim de bebişim bıkac gün geriden geliyor bazen bu sayı artıyor bazen azalıyor bende bu ultrason makınasıyla alakalıdır ayrıca tek bulgu burun kemıgı mı doktorunuz abartmıs bazı doktorlar sırf test yaptırsın dıye acımasız konusuyor senin açından şansızlık olmuş doktor

Kim olsa canı sıkılırdı canım . O doktorla devam etmeyi düşünüyor musun peki

Valla bence benimkinin burnundan daha kuxuk diil..normal geldi bana benimkininde bu sekilde. Hicte farkli durmuyor.bide ben estetikliyim yani...esimde masallah burunlu.bendeki bebek muhtemel koca burunlu olcak yani:)

Eklentiler

• IMG_20231222_103257.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleme:
Ayrıca benim bebiş en son gittiğinde 5 gün geriden geliyordu doktorum hıc bısey soylemedı kafasının capıda 5 gün ileride gidiyordu ben sonra farkettım bana 1 ay sonra ayrıntılıya git hatta bana gelmene gerek yok bile dedi bir sıkıntı olsaydı bunla alakalı bu kadar rahat konuşabilir miydi bilmiyorum bende endişe ettim şimdi golden-snitch

Evet canım sadece burun kemiginden konu nerelere geldi, sanırım doktorumu değiştirecegim

Kim olsa canı sıkılırdı canım . O doktorla devam etmeyi düşünüyor musun peki
Değiştirmeyi düşünüyorum canım, bugün mesaj attım ctesi günü ve bugünü cevap yok. Dün profesör 400 gramlarda söylemiş, bugün 357 ölçülüyorsa demek ki bir şey vardır dersin ama hiç dünkü ölçümü dikkate almadı. Ben o zaman bu işin uzmanına neden gittim

Valla bence benimkinin burnundan daha kuxuk diil..normal geldi bana benimkininde bu sekilde. Hicte farkli durmuyor.bide ben estetikliyim yani...esimde masallah burunlu.bendeki bebek muhtemel koca burunlu olcak yani:)
Maşallah minnosa doktor özellikle burnunun gözükecegi şekilde görüntü verdi gayet de görünüyor bence de neden kendi doktorum bugün bu kadar şey söyledi anlayamadim

Canım benim sıkıntım geriden gelmesi değil aslında en başından beri bu tarz bir problem olsa tamam diyeceğim ama ctesiden bugune bebeğimde hiç gelişim yok gibi duruyordu bu sonuçlara göre. Bugün farklı bir doktora gidince her zamanki sonuçları verdi bana boyu günune göre bir kaç gün küçük diğer verileri de gününde. Normalde kendi doktorumda da tahmini doğum tarihi hep 3 mayıstan önce çıkardi 1 Mayıs 2 Mayıs gibi, bugünkü ölçümde bebek o kadar küçük çıktı ki 8 Mayıs'a gerilemiş tarihi. Madem önceden de geriden geliyordu tahmini doğum niye 1 Mayıs falan çıkıyordu. Akşam gittigim doktorun sonucuna göre de 2 Mayıs gözüküyor yani normal seyrinde bir ölçüm oldu, bugün kendi Dr'um yanlis ölçtü bence

Senin doktorun biraz kafası karısmıs olmalı not aldığı bı sayfası yok mu geriden geldiğini mutlaka not almıstır oyle bir durum olsa benim doktor a desem not düşüyor zaten not almıyorsa onla devam etme canım senın kafanı bulandıracak belli ki

Sekreterine sordu gerilik var demiş miyiz daha önce dedi o da evet dedi halbuki hiç öyle bir şey demedi

Kızlar birşey soracağım size bebek arabamız bu şekilde kapanıyor tabi biraz daha büyük kapandığında bu kadar toplu değil uçaklara falan alırken sorun yaşanır mı

Eklentiler

• IMG_2995.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 64
Kuzum yazdıklarını okudum tek tek ben inşallah hiç öyle bir sorun oldugunu düşünmüyorum. Burun küçüklügü genetik olabilir küçük burunluyuz demiştin zaten. Birde benim doktorum ikinci gebeligimde banada down sendromu riski söylemişti neden dedi hatırlamıyorum can sıkıntısından aradan 10 sene geçti. Sıvı aldırmamı önerdi o zamanlar fetal dna yoktu. Sonra bir hafta sonra tekrar gittim ultrasonda bakarken bebegin el parmaklarına baktı 5 parmagı gördü tamam bebegim saglıklı dedi 5 parmak gözüküyor dedi. Down sendromu olan bebeklerde ultrasonda serçe parmak gözükmez dedi. Yani 5 parmagı var ama serçe parmagı yok gibi sayamayız dedi başk doktora gidersen parmaklarına baktır istersen. Ama yine diyorum biz ne kadar desekde boş ama strese girme canını sıkma kuzum inşallah bebegin gayet saglıklı senin için dua edecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…