2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar son bir haftada tartının pili bitmişti tartıyalamadım 3 kilo almışım bu normal mi gebeliğin başında 2 kilo almıştım toplam 5 kilo almış oldum çoğuda son 1 haftada

Psikolojik demek ki hadi seninki fetal dna kesin benim ilk ikisi başka doktor kız dedi son gittiğim farklı doktor erkek dedi 15.haftaydi nedense böyle bi his doğdu banada

13 ve üzeri gebeler için sakıncalı biraz ama yediğin bişeye bağlı da olabilir, dijital tansiyon aletleri de sorunlu olabiliyor genelde,en iyisi bi sağlık ocağına gitmek,bikaç gün üst üste ölçmek gerekiyor gerçekten yükseldiğini anlamak için,sağlık ocağında size yardımcı olurlar bu konuda..

Teşekkür ederim

Evet be güzel almadım diyordum gözlerime inanamadım vücudumda da öyle kilo almış gibi duran sadece göbeğim ve göğsüm o yüzden bu kadarı beklemiyordum
Ben dedim ama benimde 3 4 kilo nereye gitti bende bilmiyorum ödem de yok şok oluyorsunama bir hafta sonra karnın bir anda büyüyecek haberin olsun şuan benimkini görseniz şok olursunuz

Ben dedim ama benimde 3 4 kilo nereye gitti bende bilmiyorum ödem de yok şok oluyorsunama bir hafta sonra karnın bir anda büyüyecek haberin olsun şuan benimkini görseniz şok olursunuz
Bir değişiklik var çok belli bam bam tekme yiyemiyorum şuan güçlendi herhalde karnım bir anda büyüdü zaten küçülür ödemdir dedim küçülmüyor kaç gündür

Kızlar son bir haftada tartının pili bitmişti tartıyalamadım 3 kilo almışım bu normal mi gebeliğin başında 2 kilo almıştım toplam 5 kilo almış oldum çoğuda son 1 haftada
Canım benim de kilom değişiyor bazen 2 kilo fazla geliyorum sonraki gün 2 kilo az geliyorum.Ara sıra ödem oluyor sanırım

Kafanda tart kuzum değerlendir kararını ver hayırlısı olsun inşallah

benide kaydedermisinz
yaş24 son adet tarihin26 temmuz 22+0 cinsiyet erkek dogum tarıhi 03.05.2024

Canım sakıncalı durum. Panikleyecek bişey yok ama gebelikte tansiyon 13 te olsa istenmeyen durum. Evdeki tansiyon aletine güvenmiyorsan 1 hafta sabah sağlıkocağında akşam evde ölç. Tüm sonuçları not al doktoruna bildir alfamed ilaç başlayabilir ama doktoruna bildirmen şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…