2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
İnşallah becerebilirim kuzum elimden hiç gelmez normalde 5 tane aldım yetiyor mu kaç ilmek yaptın sen
Ben sıfır yetenekle yaptıysam sen de yaparsın kuzum kuzum ben de 5 ilmekle yaptım kare olmadı. Eğer kare istiyorsan 6 tane lazım ip. Yanlış hatırlamıyorsam 50 ile başladım kuzum. YouTube dan videoyla yaptım zaten izleye izleye

Kızlar yarın detaylı ultrasonum var yüreğim ağzımda içimi bir stres kapladı.. Ne sorucam napıcam bilmiyorum.. Kafam çok karışık aşırı heyecanlıyım
Güzel haberlerle gel inşallah. Bir şey sormana gerek kalmıyor bence burda gördüğüm kadarıyla doktor her şeyi söylüyor zaten

Satan adam 48 ilmekle tam kare oluyor 5 ip yetiyor fazlasını yaparsan yetmez dedi bi bakayım yarın sakin kafayla sağol kuzum

Kızlar bir şey soracağım benim ilk trimesterda midem bulanmıyordu ama bu aralar aşırı bir bulantı var normal midir? Sizde de oluyor mu böyle
Mide bulantısı bebegin istemediği şeyleri yıyiyorsun demekmis bir doktor oyle söylüyordu midenin bulunmadığı zamanlardaki yediklerini ye bakalım yine olacak mı? Birde kızartma baharatlı veya yağlı bir şey yediysen o da yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…