2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ben de öyle yapacağım canım benim yarın sağlık ocağında bir hafta sürekli ölçüm yapacağım zaten bir hafta sonra randevum var na göre gidip doktoruma danışacağım İnşallah kötü bir şey yoktur ya telaş ettim böyle gebelik zehirlenmesi falan şeylerini okudukça beynimden vurulmuşa döndüm

Birtek tansiyonla gebelik zehirlenmesi sonuna varılmaz canım okuma onları sen internette herşey felaket tellalı yazıyor. Bende de ilk gebelikte tansiyon vardı alfamed kullandım sonrasında da sürekli ölçtüm yeme içmeyle de kontrol altına aldım. Düzelecektir inşallah herşey hemen kötüye yorulmuyor ama yine de istenmeyen durum gebelikte tabi doktoruna illaki söyle hazır bir hafta sonra kontrolün varmış

Teşekkür ederim canım Rabbim yardımcımız olsun

Ben de 3 doktor değiştirdim bu sebepten. Bence özelde ilgi daha fazla olmalı, devletten bir farkı olmalı ama maalesef çoğu özelde muayeneler 5-10 dk ancak sürüyor. Ben de ilgili detaylı muayene eden bir doktor buldum sonunda ama o da sezaryen yanlısı sanırım o yüzden yine değiştireceğim.

Bende doktor değiştirdim suanki gittiğim doktor 5 dakika içinde yarim saatlik bilgi verdi ama önceki doktorum yarim saatte 5 dakika bilgi vermiyordu..

Biz bugün bebek arabamızı aldık Kraft’ın Kenya modelini tercih ettik zaten aklımda olan bir modeldi travel olmasına rağmen katlanınca küçücük oluyo. Daha uygun modeller markalar hep traktör gibi aşırı yer kaplıyordu ben de ilerde küçüğünü almak isterim zaten diye düşünerek kıydık paraya

Eklentiler

• IMG_4743.webp
    60,5 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_4744.webp
    51 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_4745.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_4747.webp
    69,5 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_4750.webp
    23 KB · Görüntüleme: 79
Mağazada görmüştüm bence sürüsüde guzeldi güle güle kullan canım ben baktığım sırada 12 bindi pusetle birlikte ne kadara aldin

Mağazada görmüştüm bence sürüsüde guzeldi güle güle kullan canım ben baktığım sırada 12 bindi pusetle birlikte ne kadara aldin
15 bin etiket fiyatı ama Civil’de her 1000 tl’ye 200 tl hediye çeki vardı toplamda 3000 tl çekimiz oldu ona da park yatağını alıcam aslında arabayı 12’ye almış olduk. Düşünen varsa kendi şehrindeki Civil’e bakabilir

Ooo cok iyi canım ben en son 11 kasımda bakmıştım o zamanda 12 bindi 16 binden mi 15 binden mi ne düşmüştü güle güle kullan civildeki adam bu çok kaliteli demişti bize

Ooo cok iyi canım ben en son 11 kasımda bakmıştım o zamanda 12 bindi 16 binden mi 15 binden mi ne düşmüştü güle güle kullan civildeki adam bu çok kaliteli demişti bize
Evet evet 16 ya da 15 bin fiyatı normalde çok sağol kuzum sağlıkla güzel günlerde binsinler inşallah

Ben dedim ama benimde 3 4 kilo nereye gitti bende bilmiyorum ödem de yok şok oluyorsunama bir hafta sonra karnın bir anda büyüyecek haberin olsun şuan benimkini görseniz şok olursunuz
Ben artik hamiş

Eklentiler

• IMG_20231224_204143.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 79
Gule gule kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…