2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Merhaba arkadaslar bi sey sormak istiyorum 2 gundur gecmeyen sol kasigimda agri var ilk idrar yolllari enfeksiyonundan suphelendim yanmada vardi ama sonra su içtim bol bol ve geçti ama bel agrim ve kasik agrim gecmiyor doktorum pazrtesi izinli gozukuyor ne yapayım bilemedm kimiside bu donemde rahim buyudugu icin normal demis ama hic geçmemesi beni biraz korkuttu ozellikle uzaninca daha cok agryo ya da oturubca ayakta o kadar yogun degil

Benimde dün geceden beri sağ bel boşluğumda ağrı var sıcak duşa girince rahatlıyorum senin gibi yatınca ağrıdan yatamıyorum ayakta durunca o kadar ağrımiyo usuttuk galiba

Benimde dün geceden beri sağ bel boşluğumda ağrı var sıcak duşa girince rahatlıyorum senin gibi yatınca ağrıdan yatamıyorum ayakta durunca o kadar ağrımiyo usuttuk galiba
Ay ins ondandir yani yine o olmasini tercih ederim biraz internette gezinince korktum açıkçası

Kızlar yarın detaylı ultrasonum var yüreğim ağzımda içimi bir stres kapladı.. Ne sorucam napıcam bilmiyorum.. Kafam çok karışık aşırı heyecanlıyım
Merak etme güzel haberlerle geleceksin inşallah Cem bey de iyi bence uzun uzun inceleyip anlatıyor, içeriye eşler giremez diye bir yazı asılmış ama perinatoloji bölümünde böyle bir yasak yok canım, görüntü vermedikleri için de Cem bey de babaların video çekmesine izin veriyor :) ultrason çıktısı için çok heyecanlıydim ben bebeği net göreceğiz diye ama ne yazık ki çıktılar siyah beyaz ve çok net değil. En azından medstardaki gibi net bir görüntü yok :) ama endişelenme cihaz güzel her ayrıntı rahat şekilde görülüyor tek sorun ciktiya o şekilde yansimamasi

Haydaaaa çıktı neden öyle kötü ki tuhh bende eşime bu sefer video çekemem yarim saat demiştim iyiki söyledin canim yoksa eşimle bi tereddüt ederdik nasıl giremez falan diye amin jnsallah güzel haberler olur geçen gün attigin fotoğraf cem beyin gösterdiği görüntüden miydi çok güzel çok netti ben ne zaman gitsem bulanik görüyom ya yada ben çok şey istiyom ama en çok benimkinin burnunu merak ediyorum ilk işim buraya yazmak olacak çünkü bizde herkesin burnu küçük peki sen nasılsın daha iyi misin canım

Yok buraya hiç oradan görüntü atmadım siyah beyaz çünkü geçenki burnunun göründüğü fotoyu medstar Antalya şubesinden almıştım topçular şubesiyle aynıdır muhtemelen cihaz çok ayrıntılı inceliyor bir geçtiği yerden bir kaç defa geçiyor, hatta tam kalktım toparlandım verilere bakarken bir daha bakcam şuna da kesin emin olayım diye tekrar bakti ilgili epeyi bence :) aay bakalım kaç mm çıkacak seninki, benim sınırın tam ustuymus o bile olay oldu ben daha iyiyim canım, daha önce böyle ihtimallerin olabileceğini düşünmedim sanırım o yüzden çok çok üzüldüm ama şu an çok daha iyiyim inşallah bebeğim de sağlıklıdır minik fındık burnunu ısırcam doğunca

Aaaa benimde medstarda randevum ayın 3uneydi bakalım orda doktor ne diyecek benimde doktor işleri karman çorman oldu inşallah bu sefer toparlicam birde şeyi merak ediyorum sen medstara gittiğinde randevularin kaç dk sürüyor benimki ultrasonla 1 buçuk dakika bakmis her şeye baktı ama ben termossosta alismisim en az 5 dk görmeye garip gelmisti ayyy çok iyi doktor o zaman kendi baktığı şeyi defalarca kontrol etmesi çok güzel bir özellik ya seni doktorun yorgunluğundan ortaya çıkan saçma durum mahvetti kimse bilemez böyle bir şeyin olabilecegini sağlıkla bekliyoz fındık burunlu bebisini

4-5 dk bakıyor sanki ya özellikle son zamanlarda hep organlarına bakıyor tek tek, kalp ritmi vs anlatıyor, bir de benim direnç vardı onu kontrol ediyor. Cem bey de direnç var evet doktorun önlemini almış zaten beni çok rahatsız etmedi o direnç dedi rahatladım ben de evet gerçekten öyle alt üstü etti her şeyi ama çok şükür kısa sürede toparlanip kendime geldim en azından bebeğime stres yansiyip da huzursuz olsun istemiyorum güzel güzel geçirelim hepimiz hamileligimizi

Amin canım inşallah benim bel boşluğu ağrısı çok fena kızlar napcam bilmiyorum ya midem bulaniyo ağrıdan üşütme dedim ama bu kadar üşütecek naptim yada başka bir şey mi acaba

Bu doktorun düşüncesi biraz saçma geldi bana açıkcası
Ben ne yesem mide bulantısı ve kusma yaşadım benim bebekler o zaman hiç mi bişey istemiyor hatta su içtiğimde bile kustuğumu midemi kötü ettiğini bilirim

Kızlar bu arada ben 2 hafta önce kontrole gitmiştim, detaylı ultrason randevum da 6 ocakta epey zaman var bebişi bir göreyim hem de devlette kaydım olsun diye devlete gittim cuma günü iyi denilen bir doktora. Aslında doktor iyiydi gerçekten, özeldekiler kadar muayene etti ultrason fotosu falan da verdi ama ortam çok kötü pis oradaki doktor iyi çıkarsa onda devam eder miyim diyordum da yok yapamam artık kendime bir doktor seçmeliyim sanırım
Bu arada cinsiyete de kesin kız dedi , diğer doktorlar büyük ihtimalle kız ama sen yine de bir şey alma diyorlardı. Artık kızım diye sevebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…