2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Çok sevindim canım hem kızın hem oğlun olmuş olacak ne güzel
Ben de devlette hijyenle ilgili şeyler duymuştum bir de çok fazla kadını aynı zamanda alıyorlar diye de duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama babalari da bu yüzden içeri almiyorlarmis

Ben giyinirken diğer hastayı almıştı içeriye ama ilk gittiğim özeldeki doktor da öyle yapıyordu o yüzden garipsemedim
Evet canım çok şükür benim hayalim bir kız bir erkek ikiz bebek sahibi olmaktı, ikiz olmasa da iki cinsiyeti de deneyimlemek güzel olacak

Aa özeldeki de ilginçmiş çünkü ben giyinirken Dr masasına geçip bekliyor ekstra soracaklarim var mı vs ilaçları hatırlatıyor yazacaksa yenilerini yazdirtiyor sonra diğer hasta
Ne güzel olmuş valla sağlıklı uzun ömürleri olsun minnoslarin

Bu arada beni ebe tetanoz aşısı için aramadı 20. hafta dolunca mı arayacak acaba?
Bana bir kaç ay önce yazmıştı merak ettim seni naptın nasıl gidiyor diye o zaman 20. Haftana gelince dr'unla konuş aşı konusunu demişti. Ben daha önce kediden ötürü olduğumu soyledim ikinci dozu yaparız demişti ebe. Doktoruma sordum sanırım 28-30. Haftalar demişti tekrar dinlerim mesajini, eczaneden içinde boğmaca da olan aşıyı almamı söylemişti o yüzden ben şimdi olmadım o haftaları bekliyorum boğmacali aşıyı olmak icin

Çok yoğun olduğu için hep bir telaş içinde bakıyordu, soracaklarım varsa yine soruyordum giyindikten sonra ama benden sonraki hasta duymuş oluyordu ben de benden öncekinin özelini duymuş oluyordum saçma bir uygulama bence
Amin canım hep beraber inşallah

İlki sadece tetanozdu dimi?

Evet gerçekten özel olmasına rağmen saçma bir uygulamaymis

Hayırlı olsun canım güle güle kullanın bu arada rahatsızdın en son iyileştin mi ?

Hayırlı olsun canım güle güle kullanın bu arada rahatsızdın en son iyileştin mi ?
Çok teşekkür ederim canım
Hala tam olarak geçmedi ishal ama çok daha iyiyim serum verdiler ilaç kullanıyorum toparladım sayılır, sorduğun için çok teşekkür ederim

Devamlı olduğu için yorum yapamıyorum ama özellikle kızartma yediğimde bende mide bulantısı yapiyordu
Terleyip rüzgar mi yedin acaba
Galiba canım mahvoldum ağrıdan eşimde sürekli belin aciliyo zaten dedi hamile tayti aldı gelmesini bekliyorum

Hamile taytı hayat kurtarıcı resmen evde eşofman dışarıda da hamile tayti giyiyorum miiis rahatlık, eşofmanlari da biraz yukarıdan bağlıyorum hiç acilmiyor belim

Hamile taytı hayat kurtarıcı resmen evde eşofman dışarıda da hamile tayti giyiyorum miiis rahatlık, eşofmanlari da biraz yukarıdan bağlıyorum hiç acilmiyor belim
bakalim gelince gorcem bende ama üşütme gerçekten bu 2.oldu benim böyle bi ağrı yok yani..
Randevuma da son 4 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…