2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
bakalim gelince gorcem bende ama üşütme gerçekten bu 2.oldu benim böyle bi ağrı yok yani..
Randevuma da son 4 saat
Normal zamanda bile usutunce nasıl ağrıyor hamileyken ekstra dikkat etmek gerek
Yaa çok heyecanlı bu arada ben son kişiydim galiba çok emin değilim ama epeyi bir bekledik eşimle, çıktığımda 5 bucugu gecmisti saat, son olduğum için mi yoksa normalde de öyle mi bilmiyorum ama epeyi bir inceledi doktor sağ olsun

ben bi haftadır sürekli açıp bakıyorum. eşim yeter artık göbek teşhircisi gibi oldun diye dalga geçiyor benimle. ama o kadar güzel ki

Bende sonuncu olmak isterdim sırada kişi olmayınca sanki daha iyi oluyor ben 15.30a aldım da 3 kişi veriyorlar o saate artık kim önce giderse mi nasıl bilmiyorum birde daha önce ben akdeniz universitesi hastanesine gitmedim galiba H bloktaymis doğru mu
Bu arada her şeyin bir şeyi vardır bak iyi ki sen sonuncu olmuşsun ve iyice seni detaylı inceleyip aklında soru işareti bırakmamış doktor bey.. o kadar güven verdin ki ve doktorun hareketleri o kadar güven verdi ki bana anlattığın kadarıyla sadece ben plesanta yerimi ve rahmim gerideydi son durum ne olmuş onu sorucam

ben bi haftadır sürekli açıp bakıyorum. eşim yeter artık göbek teşhircisi gibi oldun diye dalga geçiyor benimle. ama o kadar güzel ki
Benimki de usutceksin diye kızıyor ben ne zaman açsam karnımı ya da eşim elini koysa tekme atmayı bırakıyor minnoş bugün ilk defa yakalayabildim çok güzel gözüküyor mucize gibi

Ayyy böyle şeylere hep nazar boncuğu atıyorum maşallah nazar degmesin yaaa o kadar büyüdü mü maşallah ya çok güzel bir his olmalı gerçekten

Benimki de usutceksin diye kızıyor ben ne zaman açsam karnımı ya da eşim elini koysa tekme atmayı bırakıyor minnoş bugün ilk defa yakalayabildim çok güzel gözüküyor mucize gibi
ay evet nasıl anlıyorlar göbüşümüzü açtığımızı çok komik. hele babası gelince arkaya kaçıp saklanıyor gibi :)

Evet evet aynı saatte 3 kişi var erken gitmemize rağmen bekledik 16:30daydi randevum ben de 17:00de falan girdim epeyi bir baktı :) evet evet h blokta birinci katta kadın doğum polikliniğinin içerisinde o yüzden direkt kadın doğum kısmına gidersiniz girişini yaptirirsiniz vezneye ücret yatiriyorsun sonrasinda cagrilmayi bekliyorsun :) evet evet son girmem iyi oldu ama normalde de öyledir belki bilmiyorum ki bayağı bir baktı çünkü inşallah hiç sıkıntı çıkmayacak

Beklemeyi sevmeyen biri olarak neyse her şeye değer sağol canım inşallah güzel haberlerle donerim

Ayyy böyle şeylere hep nazar boncuğu atıyorum maşallah nazar degmesin yaaa o kadar büyüdü mü maşallah ya çok güzel bir his olmalı gerçekten
Doktor bugün bakarken fark edeceksin artık karnın üst taraflarını geziyor benim sağ tarafta tekmeler daha net hissediliyordu sanırım orada ayakları var, Drlar bakarken kafası için hep sol tarafa doğru tutuyorlar cihazı, bugünkü hissettiğim eli olabilir dünyanın en güzel hissi geliyor şu an bana minik bir canlı var karnimizda bir de konuşmalara tekmelerle cevap veriyor harika bir his

ay evet nasıl anlıyorlar göbüşümüzü açtığımızı çok komik. hele babası gelince arkaya kaçıp saklanıyor gibi :)
Ben uzaniyordum eşim karşımda oturuyordu çok net tekme attı gel gel uyanık dedim o da yanıma uzandı epeyi bir karnıma koydu elini tık yok eşim koltuk değiştirdi 10 dk sonra çocuk içeride parti veriyordu resmen epeyi hareketliydi babası dokununca ya da göbeğimi açarsam donuyor

O maşallah seninki dışardan bile anlaşılıyormuş bende bırak dışarıyı içerden bile tekme hissetmedim daha kızımda bu haftalarda baya netti şimdikinde tık yok bence artık sakin bebek olmasından ziyade kiloya yoruyorum ben. Kızımda bukadar kilolu hamile kalmamıştım bu haftalarda da bu kiloda değildim benim hissetmeyişim bence kilodan

O ellerinden de öp bizim yerimize ne kadar tatli maşallah canım ya öyle mii şükür ya hiç sevmiyordum mesaneme baskı yapılmasını birde idrara sıkışık gitme muhabbeti vardı birde o yüzden.. vay be zaman hızlı geçiyor hamileligin yarısını geçtik bile banada dünyanın en güzel hissi geliyor bazen çok garip geliyo içimde nasıl bir canlı yasayabiliyo diyo

Merhaba kızlar bir sorum olacaktı. Gebelikte belirtilerin bir azalıp bir çoğalması normalmi daha yeni hamileyim göğüs ağrılarım var ilk baştan beri. Gebe olduğumu da o ağrıdan anlamıştım ilk gebeliğimde de aynısı olmuştu doğuma kadar devam etti ama arada ağrı geçiyor ve bu beni çok korkutuyor. Bilenler cevap verirse çok mutlu olurum

Kilo etkiliyor diyorlar evet hem de sakin bir bebekse hissetmemis olabilirsin endislenme bence yakında hissedersin ben son 1 haftadır epeyi net hissediyorum ama ne zaman karnimi açsam tekme atmiyordu bugün sonunda yakaladım dışarıdan da gozukebiliyormus demek ki eşim elini koysa kesin hissedecek ama bebiş izin vermiyor

Öperim tabiiBen hiç idrara sıkışık gitmedim Dr bastirirsa sıkıntı olmasın diye şimdi epeyi yukarılarda bebisler artık zaman geçmiyor gibi ama çok hızlı geçiyor minik mucizelerimiz minnoslar

Benimde öyle olmuştu canım ilk haftalar yürürken bile ağrıyordu özellikle yataktan ilk kalktığımda.daha sonra azaldı suan hiç kalmadı.normal yani

Benimde öyle olmuştu canım ilk haftalar yürürken bile ağrıyordu özellikle yataktan ilk kalktığımda.daha sonra azaldı suan hiç kalmadı.normal yani
Anladım canım. Benim mesela bugün varsa ertesi güne hiç olmuyor sonra acaba beta düşmeye başladıda belirti mi kayboluyor acaba diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…