2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Öperim tabiiBen hiç idrara sıkışık gitmedim Dr bastirirsa sıkıntı olmasın diye şimdi epeyi yukarılarda bebisler artık zaman geçmiyor gibi ama çok hızlı geçiyor minik mucizelerimiz minnoslar
Evet ya sey gibi olmadı mı hani 18 yaşına kadar 18 yaş gelmez de 18den sonrası hızlı geçer bizimde 12.hafta gelmedi bi türlü 12den sonrası hızlı geçti bende sıkışık gitmicem de stres heyecandan gelir mi bilmiyom

Şuan elim karnımda hareket etmesini beklerken bu yazıyı okumam

Bende ona bağlıyorum 20 haftalık olduk ama daha aktif hareketi yok çok nadir pıtlıyo şuan

Evett yaa merakla bekliyorum icerde napiyomus gorcem
Bak bakalım hali hatrı keyfi yerinde mi bi isteği varmıymış hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz
ben değilde babası sabırsız her gece elini koyup konuşuyor sesleniyo yok oralı olmuyor tepki yok hissetmiyor sonra da sabırsızlanıyor kızda bu haftalarda baya karşılıklı muhabbet ediyorlardı ya ondan sabırsız bi kaç haftaya artık hissederim inşallah diyorum bende

Evet evet zaman çok hızlı sıkışık gitme bence çünkü uzun sürüyor randevu

arkadaşlar devlette randevu bulamadığım için detaylı için yer bakıyorum İstanbul Avrupa yakasında oturanlar nerede çektireceksiniz detaylıyı

Hahahah benim eşim de minnoş minnoş konuşuyor tekme atar diye atmayinca da serseri diyor şimdi videoya alabildim onu izlettim, çünkü şizofren gibi oldum kaç haftadır tekme atıyor diyorum bugün gördüm diyorum eşim elini koyunca tık yok en son bugün karnıma uc kutusu koydum ve yakaladım 2 tekmeyi inşallah sen de hissedeceksin çok yakın zamanda

Anladım canım. Benim mesela bugün varsa ertesi güne hiç olmuyor sonra acaba beta düşmeye başladıda belirti mi kayboluyor acaba diye düşünüyorum
Ay bu aynı ben sabah bakıyorum ağrı yok düşüyor mu diyorum sonra bakıyorum acıyor

Devamlı olduğu için yorum yapamıyorum ama özellikle kızartma yediğimde bende mide bulantısı yapiyordu
Evet devamlı sadece bu hafta biraz hafifledi aklınıza gelebilecek herseyi düşünebilirsiniz makarna sebze yemekleri çorbalar meyveler bisküviler su bile. Sadece haşlanmış patatesin bazen iyi geldiği oldu bir de ayva.
Daha hamile kaldıgım kiloya erişemedim 16. Haftamdayım
Ama kızartmanın rahatsız etmesi normal yağ bakımından

Bende ona bağlıyorum 20 haftalık olduk ama daha aktif hareketi yok çok nadir pıtlıyo şuan
uyku saatine denk geliyor olabilir,ben çok erken uyuyodum bu sıralar 1de uyuyorum,artık tekmelerini çok net hissediyorum hareketini de ama hep akşam 11den sonra hareketleniyor,herhalde daha önce de tekmeliyordu da ben uyuduğum için hissetmiyordum

Yaptırmamak bana daha tehlikeli geliyor, önlem amaçlı yaptıracağım. İlk hamilelikte de iki doz yaptırmıştım ama 7 sene olduğu için koruma süresi geçmiş maalesef.
Bir doktoruma sorayım danışayım bakalım ne diyecek canım bazende sağ kasığım hatta hergün öyle bir ağrıyor ki adet sancı gibi yarım saat kadar yada 10 kadar sürüp geçiyor gelince acıtıyor baya büyüme ağrısı sendede oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…