2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ayrıntılıya yer bulamıyorum ya Ankara’da olanlar fiyat hakkında bilgisi olanlar var mı?

Çok teşekkür ederim canım
Hala tam olarak geçmedi ishal ama çok daha iyiyim serum verdiler ilaç kullanıyorum toparladım sayılır, sorduğun için çok teşekkür ederim
Rica ederim canım yine dikkat et kendine bol su tüket probiyotik besinler tüket gelmiş geçmiş olsun inşallah

Ne kadar ödüyoruz önceden çekip gidelim de problem olmasın

Kızlar ben veteriner fakültesinde intörnüm. Hayvan hastanemizde bugünden itibaren geceleri kızlar da nöbet tutmak zorunda ve 3 haftaya bir nöbet denk geliyor bana. Rapor almayı düşünüyorum doktor verir mi sizce siz nasıl hallettiniz doktora ne dediniz nöbetler için

Doktorunla konuş bence çünkü ik ile konuştuğumda iş yerinin beni akşamları calistiramayacagini (kendi isteğimle ancak çalışmak istersem çalışıyorum) mesaiye kalmayacağımı vs söylemişti. Hatta biz de Amerika saatinden ötürü bir ara gece nobetlesmesi muhabbeti vardı ben muaftim o durumdan iş yeri problem çıkarırsa bence doktordan rapor al verecegini düşünüyorum

Ara ara oluyor bende de ama yarım saat kadar uzun sürmüyor, sağ ya da sol yanıma uzanıyorum bir süre sonra geçiyor, heralde normaldir

Hamileyken yasal olarak nöbet tutmama hakkın var diye biliyorum canım bir araştır bence

Hamileyken yasal olarak nöbet tutmama hakkın var diye biliyorum canım bir araştır bence
Ay umarım öyle bir şey vardır başhekimimiz bu hafta değişti. Gündüz kızlar nöbetçiydi artık baş hekim değişince kızları da geceye kız erkek karışık şekilde aldırdılar of ya tam mezun olup gitcez yaptıkları saçmalık

Doktorla bir konuşayım umarım başhekim kabul eder kabul etmezse de artık ayvayı yedik hayvan hastanesinde doğurcaz bu gidişle

Kızlar detaylidan çıktım doktor bana adet tarihin yanlış üstüne görmüşsün dedi. 4 ağustostuya benim diğer adetimde 4 temmuzdu ben anlamadım dedi ki bana 4 ağustosa göre 2 hafta büyük üstüne görmüşsün dedi. Çok garip her neyse bana ilk gebeliğin mi dedi doktor çok şaşırdım peki istediğin zaman mı hamile kaldın dedi evet dedim meğerse perde varmış rahmimde.. neyse sonra bebek çok şükür sağlıklı sadece down sendromunun riskinden bahsetti alında bi sıvı varmış sanırım o deger 10nun altında olması gerekiyormuş benimki 7 çıktı şuan hiç sıkıntı yok ama dedi 9 ocakta gel bir daha kontrol edicem dedi çok şaşırdım.. birde seninde alnın geniş annesi aslında değer normal çıktı ama yinede bakalım dedi her neyse plasentam yukarı çıkmış ama perdeden ötürü bebegin yönünü değiştirmeyebilir sezeryan olabilirsin ama belli de olmaz dedi ama şu adet tarihim kızlar doğru ya yani 4 ağustostan 11 ağustosa kadar kan geldi.. şimdi 4 temmuzu sayarsak adet tarihi olarak o zamanda 2 hafta boşta kalıyor söyle bir şey var birde ben temmuzda 2 kere yumurtladim yani benim hikaye Arap saçına döndü.. bebeğimin boyunu sormayı unuttum onu hesaplanabilir miyim kağıtları degerlerden ama kilosu 520 gram cikti bu arada bugün 20+3üm doktor bana 22+3 çıkıyor bebegin dedi
gulumsebebek golden-snitch melegim can Mavi070707 ve diğer anneler şu adet tarihi konusuna nasıl açıklık getircez bilginiz var mi
E Ece121

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…