- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Şizofren gibi oldum kısmına çok güldümHahahah benim eşim de minnoş minnoş konuşuyor tekme atar diye atmayinca da serseri diyorşimdi videoya alabildim onu izlettim, çünkü şizofren gibi oldum kaç haftadır tekme atıyor diyorum bugün gördüm diyorum eşim elini koyunca tık yok en son bugün karnıma uc kutusu koydum ve yakaladım 2 tekmeyi inşallah sen de hissedeceksin çok yakın zamanda
E diğer doktorlar hiç bu iki hafta önde çıkmasından bahsetmişmiydi bende çok şaşırdım bence bir kez daha gidip kendi doktorun ve bu doktor iki hafta önde derse iki hafta geri saycaz son adet tarihini. Maşallah sağlıklı olmasına çok sevindim bebişin yarım kiloyu geçmişKızlar detaylidan çıktım doktor bana adet tarihin yanlış üstüne görmüşsün dedi. 4 ağustostuya benim diğer adetimde 4 temmuzdu ben anlamadım dedi ki bana 4 ağustosa göre 2 hafta büyük üstüne görmüşsün dedi. Çok garip her neyse bana ilk gebeliğin mi dedi doktor çok şaşırdım peki istediğin zaman mı hamile kaldın dedi evet dedim meğerse perde varmış rahmimde.. neyse sonra bebek çok şükür sağlıklısadece down sendromunun riskinden bahsetti alında bi sıvı varmış sanırım o deger 10nun altında olması gerekiyormuş benimki 7 çıktı şuan hiç sıkıntı yok ama dedi 9 ocakta gel bir daha kontrol edicem dedi çok şaşırdım.. birde seninde alnın geniş annesi aslında değer normal çıktı ama yinede bakalım dedi her neyse plasentam yukarı çıkmış ama perdeden ötürü bebegin yönünü değiştirmeyebilir sezeryan olabilirsin ama belli de olmaz dedi ama şu adet tarihim kızlar doğru ya yani 4 ağustostan 11 ağustosa kadar kan geldi.. şimdi 4 temmuzu sayarsak adet tarihi olarak o zamanda 2 hafta boşta kalıyor söyle bir şey var birde ben temmuzda 2 kere yumurtladim yani benim hikaye Arap saçına döndü.. bebeğimin boyunu sormayı unuttum onu hesaplanabilir miyim kağıtları degerlerden ama kilosu 520 gram cikti bu arada bugün 20+3üm doktor bana 22+3 çıkıyor bebegin dedi
gulumsebebek golden-snitch @melegim can Mavi070707 ve diğer anneler şu adet tarihi konusuna nasıl açıklık getircez bilginiz var mi
@Ece121
Valla adet tarihini çözemedim bende ama çokta önemli değil demişti doktor önemli olan artık doğum tarihini bizim hesaplamamız düzeltebiliyoruz tarihleri dedi ama üstüne gördüysen 2 haftadan daha büyük olması gerekmez mi neyse ki sağlıklıymışKızlar detaylidan çıktım doktor bana adet tarihin yanlış üstüne görmüşsün dedi. 4 ağustostuya benim diğer adetimde 4 temmuzdu ben anlamadım dedi ki bana 4 ağustosa göre 2 hafta büyük üstüne görmüşsün dedi. Çok garip her neyse bana ilk gebeliğin mi dedi doktor çok şaşırdım peki istediğin zaman mı hamile kaldın dedi evet dedim meğerse perde varmış rahmimde.. neyse sonra bebek çok şükür sağlıklısadece down sendromunun riskinden bahsetti alında bi sıvı varmış sanırım o deger 10nun altında olması gerekiyormuş benimki 7 çıktı şuan hiç sıkıntı yok ama dedi 9 ocakta gel bir daha kontrol edicem dedi çok şaşırdım.. birde seninde alnın geniş annesi aslında değer normal çıktı ama yinede bakalım dedi her neyse plasentam yukarı çıkmış ama perdeden ötürü bebegin yönünü değiştirmeyebilir sezeryan olabilirsin ama belli de olmaz dedi ama şu adet tarihim kızlar doğru ya yani 4 ağustostan 11 ağustosa kadar kan geldi.. şimdi 4 temmuzu sayarsak adet tarihi olarak o zamanda 2 hafta boşta kalıyor söyle bir şey var birde ben temmuzda 2 kere yumurtladim yani benim hikaye Arap saçına döndü.. bebeğimin boyunu sormayı unuttum onu hesaplanabilir miyim kağıtları degerlerden ama kilosu 520 gram cikti bu arada bugün 20+3üm doktor bana 22+3 çıkıyor bebegin dedi
gulumsebebek golden-snitch @melegim can Mavi070707 ve diğer anneler şu adet tarihi konusuna nasıl açıklık getircez bilginiz var mi
@Ece121
Aslında ilk gittiğim doktor bir hafta önden gidiyor diyordu son gittiğim doktorum hiçbir şey demediE diğer doktorlar hiç bu iki hafta önde çıkmasından bahsetmişmiydi bende çok şaşırdım bence bir kez daha gidip kendi doktorun ve bu doktor iki hafta önde derse iki hafta geri saycaz son adet tarihini. Maşallah sağlıklı olmasına çok sevindim bebişin yarım kiloyu geçmişboyunu bacak boyundan hesaplarsın canım 7 ile çarpılıyor
Benimde beynim o konuda yandıValla adet tarihini çözemedim bende ama çokta önemli değil demişti doktor önemli olan artık doğum tarihini bizim hesaplamamız düzeltebiliyoruz tarihleri dedi ama üstüne gördüysen 2 haftadan daha büyük olması gerekmez mi neyse ki sağlıklıymışönemli olan da o
Tamam yanlışsa da 2 hafta büyük diğer regl tarihine de uymuyorBenimde beynim o konuda yandıadet tarihini yanlış biliyorsun dedi bana sen detaylıya ne zaman gideceksin canim
Yok canim alttan bakma yok dur foto atayım hatta ultrasonda direkt belliTamam yanlışsa da 2 hafta büyük diğer regl tarihine de uymuyorbenim de yandı valla anlamadım 15 ocakta daha çok var oğluşu görmeme perdeyi nasıl anladı alttan muayene mi yapıyor nasıl anlaşılıyor
Aay maşallah minnosaKızlar detaylidan çıktım doktor bana adet tarihin yanlış üstüne görmüşsün dedi. 4 ağustostuya benim diğer adetimde 4 temmuzdu ben anlamadım dedi ki bana 4 ağustosa göre 2 hafta büyük üstüne görmüşsün dedi. Çok garip her neyse bana ilk gebeliğin mi dedi doktor çok şaşırdım peki istediğin zaman mı hamile kaldın dedi evet dedim meğerse perde varmış rahmimde.. neyse sonra bebek çok şükür sağlıklısadece down sendromunun riskinden bahsetti alında bi sıvı varmış sanırım o deger 10nun altında olması gerekiyormuş benimki 7 çıktı şuan hiç sıkıntı yok ama dedi 9 ocakta gel bir daha kontrol edicem dedi çok şaşırdım.. birde seninde alnın geniş annesi aslında değer normal çıktı ama yinede bakalım dedi her neyse plasentam yukarı çıkmış ama perdeden ötürü bebegin yönünü değiştirmeyebilir sezeryan olabilirsin ama belli de olmaz dedi ama şu adet tarihim kızlar doğru ya yani 4 ağustostan 11 ağustosa kadar kan geldi.. şimdi 4 temmuzu sayarsak adet tarihi olarak o zamanda 2 hafta boşta kalıyor söyle bir şey var birde ben temmuzda 2 kere yumurtladim yani benim hikaye Arap saçına döndü.. bebeğimin boyunu sormayı unuttum onu hesaplanabilir miyim kağıtları degerlerden ama kilosu 520 gram cikti bu arada bugün 20+3üm doktor bana 22+3 çıkıyor bebegin dedi
@Ece121
Aay evet evet hemen eşime gösterdimŞizofren gibi oldum kısmına çok güldümgerçekten o moda sokuyor bebekler insanı ya içerde karate yapıyor biri dokununca tık yok neyseki videoya çekmişsin artık kanıtlı
İlginçmiş gerçekten her detaylıya giden yeni bir bilgiyle geliyorYok canim alttan bakma yok dur foto atayım hatta ultrasonda direkt bellizaten bende bi tuhaflik olmasa sasardimEki Görüntüle 3358162
Banada o çok mantıklı geliyo 2.yumurtlamam temmuzda da 19 temmuzda yumurtlamisim 20sinde çatlamış kesin burda olmuş o zaman tam tutuyor öyle olduğundaAay maşallah minnosainşallah bir dahaki gittiğinde de sıkıntı olmayacak inanıyorum ben ben boyunu sormuştum onu tam bilemiyoruz bacak boyunu 7 ile carpiyoruz demişti, femur uzunluğunu 7 ile carp canım:) aaa bu bilgileri daha önce diğer doktorlarin vermedi dimii, çok şaşırdım, acaba temmuzdaki 2. Yumurtlamanda mi dollendi yumurtan
Allah seni napmasin çok güldümİlginçmiş gerçekten her detaylıya giden yeni bir bilgiyle geliyor
Aaa tam tarih uyuyorsa normaldir baya regl olmak çok garip gerçektenAllah seni napmasin çok güldümbu arada benim temmuzda 2.yumurtlamam 19unda 20sinde de çatlama olmuş kesin o zaman olmuş ama üstüne bildiğin adet olmam çok garip
Gerçekten bir yaşıma daha girdim bugünAaa tam tarih uyuyorsa normaldir baya regl olmak çok garip gerçekten
Aa çok ilginç gerçekten, yalnız kadın doğumcu ve perinatolog farkı bu olsa gerekAllah seni napmasin çok güldümbu arada benim temmuzda 2.yumurtlamam 19unda 20sinde de çatlama olmuş kesin o zaman olmuş ama üstüne bildiğin adet olmam çok garip
Canım bende de perde vardı gebelikten önce biz biliyorduk doktor birşey olmaz hamile kalabilirsin dedi ameliyat önermedi. Hamileliğin başından beri progesteron kullanıyorum doktor ne olur ne olmaz diye veriyor, bu zamana kadar bir sıkıntı yaşamadım ben ama doktor son kontrolde progesterone devam edeceksin dediYok canim alttan bakma yok dur foto atayım hatta ultrasonda direkt bellizaten bende bi tuhaflik olmasa sasardimEki Görüntüle 3358162
Evet yaaAa çok ilginç gerçekten, yalnız kadın doğumcu ve perinatolog farkı bu olsa gerekdirekt farkedip teşhisi koymuş.
O zaman sen Nisan annesi mi olacaksın
Bende bilmiyordum ilk defa çok şaşırdım ya sen nerden biliyordun normal ultrasonda çıkıyor muyduCanım bende de perde vardı gebelikten önce biz biliyorduk doktor birşey olmaz hamile kalabilirsin dedi ameliyat önermedi. Hamileliğin başından beri progesteron kullanıyorum doktor ne olur ne olmaz diye veriyor, bu zamana kadar bir sıkıntı yaşamadım ben ama doktor son kontrolde progesterone devam edeceksin dedi
Ay çıkma bu gruptan kız sakın vermeyiz seni başka grubaEvet yaagerçekten profesör farkı ama nisan annesi olacağım hiç aklıma gelmezdi yani ben erken doğuracak olursamda mayıs annesi diyordum kendime A Afratafrac seni bu gruba davet ederken ben nisan annesi oldum 22+3 günlük çıktı bebisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?