2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Şizofren gibi oldum kısmına çok güldüm gerçekten o moda sokuyor bebekler insanı ya içerde karate yapıyor biri dokununca tık yok neyseki videoya çekmişsin artık kanıtlı

E diğer doktorlar hiç bu iki hafta önde çıkmasından bahsetmişmiydi bende çok şaşırdım bence bir kez daha gidip kendi doktorun ve bu doktor iki hafta önde derse iki hafta geri saycaz son adet tarihini. Maşallah sağlıklı olmasına çok sevindim bebişin yarım kiloyu geçmiş boyunu bacak boyundan hesaplarsın canım 7 ile çarpılıyor

Valla adet tarihini çözemedim bende ama çokta önemli değil demişti doktor önemli olan artık doğum tarihini bizim hesaplamamız düzeltebiliyoruz tarihleri dedi ama üstüne gördüysen 2 haftadan daha büyük olması gerekmez mi neyse ki sağlıklıymış önemli olan da o

Aslında ilk gittiğim doktor bir hafta önden gidiyor diyordu son gittiğim doktorum hiçbir şey demedi oooo ben Nisan başı gibi doğuruyorum bu gidisle canım femur uzunlugu mu dediğin oysa değer 38.15 mm çıkmış evet ben 14.haftada hissediyordum derken meğersem 16 haftalıkmış gayet normalmismis

Benimde beynim o konuda yandı adet tarihini yanlış biliyorsun dedi bana sen detaylıya ne zaman gideceksin canim

Benimde beynim o konuda yandı adet tarihini yanlış biliyorsun dedi bana sen detaylıya ne zaman gideceksin canim
Tamam yanlışsa da 2 hafta büyük diğer regl tarihine de uymuyor benim de yandı valla anlamadım 15 ocakta daha çok var oğluşu görmeme perdeyi nasıl anladı alttan muayene mi yapıyor nasıl anlaşılıyor

Yok canim alttan bakma yok dur foto atayım hatta ultrasonda direkt belli zaten bende bi tuhaflik olmasa sasardim

Aay maşallah minnosa inşallah bir dahaki gittiğinde de sıkıntı olmayacak inanıyorum ben ben boyunu sormuştum onu tam bilemiyoruz bacak boyunu 7 ile carpiyoruz demişti, femur uzunluğunu 7 ile carp canım:) aaa bu bilgileri daha önce diğer doktorlarin vermedi dimii, çok şaşırdım, acaba temmuzdaki 2. Yumurtlamanda mi dollendi yumurtan

Banada o çok mantıklı geliyo 2.yumurtlamam temmuzda da 19 temmuzda yumurtlamisim 20sinde çatlamış kesin burda olmuş o zaman tam tutuyor öyle olduğunda boyu o zaman 26.7 cm evet bu bilgileri kimse vermedi ve hoca gerçekten defalarca baktığı şeye baktı ben çok beğendim cem hocayı

Allah seni napmasin çok güldüm bu arada benim temmuzda 2.yumurtlamam 19unda 20sinde de çatlama olmuş kesin o zaman olmuş ama üstüne bildiğin adet olmam çok garip
Aa çok ilginç gerçekten, yalnız kadın doğumcu ve perinatolog farkı bu olsa gerek direkt farkedip teşhisi koymuş.
O zaman sen Nisan annesi mi olacaksın

Bugünün ganimetleri tüm alınanlar hediye gelenler poşetlerde duruyordu ne varmış diye bir döktüm sonuç 2.foti
Bu arada park yatağımızı da aldık bugün artık geriye ıvır zıvırlar kaldı hep

Eklentiler

• IMG_4752.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_4753.webp
    88,4 KB · Görüntüleme: 67
Yok canim alttan bakma yok dur foto atayım hatta ultrasonda direkt belli zaten bende bi tuhaflik olmasa sasardimEki Görüntüle 3358162
Canım bende de perde vardı gebelikten önce biz biliyorduk doktor birşey olmaz hamile kalabilirsin dedi ameliyat önermedi. Hamileliğin başından beri progesteron kullanıyorum doktor ne olur ne olmaz diye veriyor, bu zamana kadar bir sıkıntı yaşamadım ben ama doktor son kontrolde progesterone devam edeceksin dedi

Aa çok ilginç gerçekten, yalnız kadın doğumcu ve perinatolog farkı bu olsa gerek direkt farkedip teşhisi koymuş.
O zaman sen Nisan annesi mi olacaksın
Evet yaa gerçekten profesör farkı ama nisan annesi olacağım hiç aklıma gelmezdi yani ben erken doğuracak olursamda mayıs annesi diyordum kendime A Afratafrac seni bu gruba davet ederken ben nisan annesi oldum 22+3 günlük çıktı bebisim

Bende bilmiyordum ilk defa çok şaşırdım ya sen nerden biliyordun normal ultrasonda çıkıyor muydu çok mantıklı canım ama kimse şansa bana progesteron önermesi

Ay çıkma bu gruptan kız sakın vermeyiz seni başka gruba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…