Tecrübeli anneleer, bebeğime hisirtili kitaplar almıştım, dis kaşıyıcı kısmı da var kitabın, bez bir kitap olduğu için hijyeni nasıl sağlayacağımı bilemedim çamaşır makinesine atsam dis kaşıma kısmı var bulaşık makinesine zaten atılmaz
Merhaba hayır hiç zor olmuyor ben de başta tereddüt etmiştim ama zaten tutarken parmak otomatik olarak tetiğe basmış oluyor ekstra bir çaba harcamıyorsunuz
Kızlar size bakınca ben gerçekten hamile değilim diyorum kendime bende maşallah hiçbir şey yok.. Bu zamana kadar 3 4 gün mide bulantısı birde şu sağ bel boşluğum 2 kere çok kötü ağrıdı onun dışında gerçekten prensesligi geçtim sanırım kraliçe yolunda ilerliyorum
Maşallah de valla kendin kendine nazar değireceksin 1 hafta sonra hapşırırken altıma kaçırdım deme de
Şey yalnız evrene gönderdiğimiz mesaj önemli sanırım profilde hazır Hürrem sultan sende gebelikte o yolda ilerliyorsun maşallah
Tecrübeli anneleer, bebeğime hisirtili kitaplar almıştım, dis kaşıyıcı kısmı da var kitabın, bez bir kitap olduğu için hijyeni nasıl sağlayacağımı bilemedim çamaşır makinesine atsam dis kaşıma kısmı var bulaşık makinesine zaten atılmaz
Sen ulaşabiliyomusun canım hastanede mi yatıyor hala ameliyat vs durumu şuan yok dimi? Bide Ege üniversitesine gitcem diyordu daha randevusuna da vardı Şuan hangi hastanede giriş yapabilmiş mi üniversiteye
Kızlar size bakınca ben gerçekten hamile değilim diyorum kendime bende maşallah hiçbir şey yok.. Bu zamana kadar 3 4 gün mide bulantısı birde şu sağ bel boşluğum 2 kere çok kötü ağrıdı onun dışında gerçekten prensesligi geçtim sanırım kraliçe yolunda ilerliyorum
Sen ulaşabiliyomusun canım hastanede mi yatıyor hala ameliyat vs durumu şuan yok dimi? Bide Ege üniversitesine gitcem diyordu daha randevusuna da vardı Şuan hangi hastanede giriş yapabilmiş mi üniversiteye
Telefon üzerinden ulaşıyorum canım çok yazamıyor morali bozuk ondan çok bişe soramıyorum sadece durumu hakkında bilgi alıyorum geçen gün kan veriyorlardı kolı agrıdıgı için çok yazmıyor önemli bir şey olursa haber et dedim canım şuan hastanede hala beklemedeyim dedi ameliyatı riskli oldugu için 3 doktor girecek en az çünkü plesenta hem rahme hem mesanaye yapışmış umarım rahmi alınmadan atlatır bu süreci
Kızlar iyi akşamlar, bugün detaylı ultrasonum vardı. Öncelikle bebeğimin erkek olduğu kesinleşti. İkinci bir cinsiyet değişme muhabbeti olmicak. Maalesef bende de Plasenta Previa varmış @Merve3553 Merve arkadaşımız gibi. Hepinizden dua bekliyorum 28. Haftaya kadar yukarı çıkması ihtimali varmış. İlişki yasak , ağır iş uzun süre ayakta kalmak yasak, dualarınıza talibim..Dua edin nolur sağlıkla sıhhatle ilerlesin hamileliğim ve plasenta yukarı çıksın
Canım inşallah düzelir geçer gider olumsuz düşünme hiç.Sağlıkla bebişini kucağına alacağın güzel günler de gelir içini ferah tut.Sen dikkat et kendine.Daha önce bi doktor kist falan demişti yorum yaptılar mı ona ?
Telefon üzerinden ulaşıyorum canım çok yazamıyor morali bozuk ondan çok bişe soramıyorum sadece durumu hakkında bilgi alıyorum geçen gün kan veriyorlardı kolı agrıdıgı için çok yazmıyor önemli bir şey olursa haber et dedim canım şuan hastanede hala beklemedeyim dedi ameliyatı riskli oldugu için 3 doktor girecek en az çünkü plesenta hem rahme hem mesanaye yapışmış umarım rahmi alınmadan atlatır bu süreci
İnşallah bi mucize olurda en azından bi 3-4 hafta daha durabilse bebeğin yaşama ihtimali de olur şimdi 21 haftalık galiba şöyle bi 25 i görseydi. Allahım çok zor hala mucize olabileceğini düşünüp duruma inanmak istemiyorum çok çok üzücü.
İnşallah rahimi filan da alınmaz kurtarırlar en azından da bi umut ışığı olur
Kızlar nabzınız kaç çıkıyor ilk defa kalp atışım rahatsız edici şekilde sıkıştırdı 108 çıktı nabzım şimdi geçti ama korkutucuydu doktor kontrolüne daha var bunun için gitmeli miyim