2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Tecrübeli anneleer, bebeğime hisirtili kitaplar almıştım, dis kaşıyıcı kısmı da var kitabın, bez bir kitap olduğu için hijyeni nasıl sağlayacağımı bilemedim çamaşır makinesine atsam dis kaşıma kısmı var bulaşık makinesine zaten atılmaz

Maşallah de valla kendin kendine nazar değireceksin 1 hafta sonra hapşırırken altıma kaçırdım deme de
Şey yalnız evrene gönderdiğimiz mesaj önemli sanırım profilde hazır Hürrem sultan sende gebelikte o yolda ilerliyorsun maşallah

Hiç affetmem çamaşır makinesine atarım şekli bozulur bilmem ne olursa da kullanmadan çöp sonra diş kaşıyıcı kısmını elde tekrar yıkarsın

Şuan beklemede kuzum hiç bir şey bildigim yok diyor ne olacagı konusunda
Sen ulaşabiliyomusun canım hastanede mi yatıyor hala ameliyat vs durumu şuan yok dimi? Bide Ege üniversitesine gitcem diyordu daha randevusuna da vardı Şuan hangi hastanede giriş yapabilmiş mi üniversiteye

Hiç affetmem çamaşır makinesine atarım şekli bozulur bilmem ne olursa da kullanmadan çöp sonra diş kaşıyıcı kısmını elde tekrar yıkarsın
Yani düşününce kiyafet de makinede yıkanıyor ve ağzına alabilir o zaman önce çamaşır makinesine atıp kaşıma kismini da bulasik yıkar gibi yıkıyorum

Ben ilk 3 ay yaşadıklarımdan sonra şu anki durumuma şükrediyorum bel ağrım var kramplarim başladı ama hiçbiri o mide bulantıları değil

Sen ulaşabiliyomusun canım hastanede mi yatıyor hala ameliyat vs durumu şuan yok dimi? Bide Ege üniversitesine gitcem diyordu daha randevusuna da vardı Şuan hangi hastanede giriş yapabilmiş mi üniversiteye
Telefon üzerinden ulaşıyorum canım çok yazamıyor morali bozuk ondan çok bişe soramıyorum sadece durumu hakkında bilgi alıyorum geçen gün kan veriyorlardı kolı agrıdıgı için çok yazmıyor önemli bir şey olursa haber et dedim canım şuan hastanede hala beklemedeyim dedi ameliyatı riskli oldugu için 3 doktor girecek en az çünkü plesenta hem rahme hem mesanaye yapışmış umarım rahmi alınmadan atlatır bu süreci

Canım inşallah düzelir geçer gider olumsuz düşünme hiç.Sağlıkla bebişini kucağına alacağın güzel günler de gelir içini ferah tut.Sen dikkat et kendine.Daha önce bi doktor kist falan demişti yorum yaptılar mı ona ?

İnşallah bi mucize olurda en azından bi 3-4 hafta daha durabilse bebeğin yaşama ihtimali de olur şimdi 21 haftalık galiba şöyle bi 25 i görseydi. Allahım çok zor hala mucize olabileceğini düşünüp duruma inanmak istemiyorum çok çok üzücü.
İnşallah rahimi filan da alınmaz kurtarırlar en azından da bi umut ışığı olur

Yani düşününce kiyafet de makinede yıkanıyor ve ağzına alabilir o zaman önce çamaşır makinesine atıp kaşıma kismini da bulasik yıkar gibi yıkıyorum
Aynen kasıma kısmını zaten sonra tekrar tekrar yıkarsın esas kullanmaya başlıcağı zaman. Arada birde çamaşır makinesine atarsın gider

genc-anne canım sen nasılsın varmı bi sıkıntın Merve’den sonra iyice modum düştü sende o derece değil dimi inşallah

Kızlar nabzınız kaç çıkıyor ilk defa kalp atışım rahatsız edici şekilde sıkıştırdı 108 çıktı nabzım şimdi geçti ama korkutucuydu doktor kontrolüne daha var bunun için gitmeli miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…