Hiç begenmedim bu kramp olayını hala bacağımı bir tuhaf hissediyorum psikolojimi bozdu
Bendeki şu, içinde B12 varmış yeni fark ediyorum ben de geçen haftaki tahlilde b12'im iyi çıkmış iyi beslenmisim demek ki diye seviniyodum djdjdjdjd
Hiç begenmedim bu kramp olayını hala bacağımı bir tuhaf hissediyorum psikolojimi bozdu
Bendeki şu, içinde B12 varmış yeni fark ediyorum ben de geçen haftaki tahlilde b12'im iyi çıkmış iyi beslenmisim demek ki diye seviniyodum djdjdjdjd
inşallahh canım bende çok merak ediyorum.. Merve için bolca dua edelim hangimizin duası kabul olur bilemeyiz ama şuan bolca duaya ihtiyacı var Hem onun sıhhati hem bebeği iyi olsun. Evet kendisinin 3 çocuğu vardı eşiyle ortak bi bebeği olsun çok istiyordu. Rabbim eşine ve evlatlarına bağışlasın, bebeğini de ona bağışlasın . Keşke bilgi alabilmek mümkün olsaa
Kızlar epeyidir magnezyum kullaniyorum, normalde günde 2 defa içiliyor sanırım arkasında öyle yaziyordu, doktorum bana 1 defa demişti. Bugün sabah ilk büyük krampimi yaşadım bacağım çok kötü oldu uyanırken, magnezyum da içiyorum halbuki yaramıyor mu anlamadım
Ben de içtiğim halde geçen gece çığlıkla uyandım bacağıma girdi kramp ama hayatımda böyle bir şey görmedim.
Şimdi magnz. yanı sıra hergün bir soda içiyorum o çok iyi geliyor bana. Rahatladım baya. Gerinmeye korkuyorum yine de uyurken
Ben de içtiğim halde geçen gece çığlıkla uyandım bacağıma girdi kramp ama hayatımda böyle bir şey görmedim.
Şimdi magnz. yanı sıra hergün bir soda içiyorum o çok iyi geliyor bana. Rahatladım baya. Gerinmeye korkuyorum yine de uyurken
Ben de sabah uyanır uyanmaz gerineyim dedim bacağımda yumru oluştu resmen korkunçtu elimle hissettim çok korktum bakamadım çok da kötü bir ağrı sodayi ben de içerdim şu ara pek içmiyorum tekrar içmeye başlayayım teşekkürler canım
Ben günde 2 kullanıyorum canım.250 mg yapıyor ona rağmen bende de kramp oldu.hepimizde başladığına göre normal bence ama yinede bende gidince doktora danışıcam
Ben günde 2 kullanıyorum canım.250 mg yapıyor ona rağmen bende de kramp oldu.hepimizde başladığına göre normal bence ama yinede bende gidince doktora danışıcam
Evet evet herkeste olunca insanın içi bir rahatlıyor demek ki normal diye benim de 2 hafta kaldı randevuya bir daha olursa yazarım doktoruma ama olmazsa da yine de sorcam gidince
Ben gen5 Prusya Mavisi aldım canım tetik vs gibi sorunlar yok. Dügmeyle calisiyor.
Ama kola biraz ağır gelebilir. 3 bucuk kiloymuş.
Aslında ilk dikey süpürge deneyimim.
Evet halı ve yatak koltuk vs gibi konularda başarılı.
Ama benim gibi Tek süpürgeyle her yeri halleden birine biraz garip geldi.
Alışırım umarım.
Parkeleri süpüren isiklı başlıgıda bana biraz oyuncak gibi geldi. Hatta hiç çekmiyormuş gibi bi his veriyor.
Sağa sola carpıp kırılacak gibi.
Haliları süpüren başlık iyi ama baya sesli Matkap gibi bi ses çıkarıyor. Onun dışında sorun yok.
Ama en son çıkan modeli buysa öncekileri cidden pek düşünemedim.
Bana nedense biraz adı duyulmuş ürün o sebeple popüler olmuş gibi geldi.
Tabi bu benim fikrim. Çok begenenlerde olabiliyor. Bende ona binaen almistım.
Ben de gen5 aldim gelmedi daha. Şimdi 2 bin koymuş üzerine. Annemde dyson kablolu var. O da bana başta sizin dediğiniz gibi geldi. Ama çok güzel toz topluyor. İnşallah memnun kalırım. Ben dyson almayacaktim ama alternatif bulamadım maalesef. Cevabınız için teşekkürler.
Kızlar size bakınca ben gerçekten hamile değilim diyorum kendime bende maşallah hiçbir şey yok.. Bu zamana kadar 3 4 gün mide bulantısı birde şu sağ bel boşluğum 2 kere çok kötü ağrıdı onun dışında gerçekten prensesligi geçtim sanırım kraliçe yolunda ilerliyorum
Kızlar size bakınca ben gerçekten hamile değilim diyorum kendime bende maşallah hiçbir şey yok.. Bu zamana kadar 3 4 gün mide bulantısı birde şu sağ bel boşluğum 2 kere çok kötü ağrıdı onun dışında gerçekten prensesligi geçtim sanırım kraliçe yolunda ilerliyorum
inşallahh canım bende çok merak ediyorum.. Merve için bolca dua edelim hangimizin duası kabul olur bilemeyiz ama şuan bolca duaya ihtiyacı var Hem onun sıhhati hem bebeği iyi olsun. Evet kendisinin 3 çocuğu vardı eşiyle ortak bi bebeği olsun çok istiyordu. Rabbim eşine ve evlatlarına bağışlasın, bebeğini de ona bağışlasın . Keşke bilgi alabilmek mümkün olsaa