2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benim gün içinde bugün 106 olmuş, genel olarak da geçen hafta yaptirdigim kan testinde kalple ilgili olanlar kırmızıydı doktora gidince soracağım ben de. Eşim belki hamilelikten değerlerin değişmiştir öyle dedi

Hiç kalple alakalı bir sıkıntım yoktu öncesinde herhalde gebelik ile alakalı bir durum ama sıkıntı kalp krizi mi geçiriyorum diyorsun istemsiz allahtan çok sürmedi geçti ama bu bebeğe de zararlıdır elbette

Kızlar akıntı durumlarınız nasıl ya benim bugün epey arttı 3 kez çamaşır değiştirdim baya ıslanıyor

Kızlar akıntı durumlarınız nasıl ya benim bugün epey arttı 3 kez çamaşır değiştirdim baya ıslanıyor
Ya benim de su az içtiğimde çok fazla akıntım oluyor onu farkettim su içtikçe azalıyor. Ama bazen çok ayarsız artıyor durmadan değiştiriyorum. Su gibi de oluyor bazen benim hafif hafif ıslatıyor

Kahkaha attım ahhaahhahahaa o kadar doğru ki gerçekten bak profille aramdaki uyum çok iyi cinsiyeti bilmeden önce yapmıştım erkek dogurcam diyorum hurrem gibi
Ama evrene mesaj göndermek gerçekten çok önemli

Benim de 2 hafta sonra randevum ben de soracağım canım, kalp ritmime çok takılmadim açıkçası, sadece kan sonuclarimda kırmızı olması biraz soru işareti bıraktı bende, nadir de olsa kalp sıkışması da yasiyorum

Ya benim de su az içtiğimde çok fazla akıntım oluyor onu farkettim su içtikçe azalıyor. Ama bazen çok ayarsız artıyor durmadan değiştiriyorum. Su gibi de oluyor bazen benim hafif hafif ıslatıyor
Ben de öyle canımm bayaa bayaa geliyo yanii
Benimde bugün baya abarttı ya aşırı geliyor suyu az mı içtim acaba bi denicem. Baya ıslatıyor rahatsız ediyor

Kahkaha attım ahhaahhahahaa o kadar doğru ki gerçekten bak profille aramdaki uyum çok iyi cinsiyeti bilmeden önce yapmıştım erkek dogurcam diyorum hurrem gibi
Ama evrene mesaj göndermek gerçekten çok önemli
Aynen bak evrene gönderdiğin erkek olayı da tutmuş
Normal demeye korkuyorum nazar değecek diye
Hamilelikte akinti artiyormus ama 3 kez camasir değiştirecek kadar bilmiyorum
yani sende olmamasına şaşırmadım tabi maşallah diyim bak gene benim nazarım değmez ama olsun

Amin canım inşallah ege ünüversitesindeymiş dogumhane de müşahade odasında yatıyormuş kan veriyorlarmış şuan inşallah mucize olurda bir ayı böyle atlatır ama kendinin hiç umudu yok

Canim birde şey sorcam şimdi ben yarın buradaki özel hastaneye gitsem direkt laboratuvara kan ve idrar testi örneği vermek istiyorum desem yaparlar mı
Eğer sağlık sigortan varsa doktor yönlendirmedigi için ücret alırlar ama yoksa zaten ücretiyle yaptiracaksan yaparlar diye biliyorum canım

Aynen bak evrene gönderdiğin erkek olayı da tutmuş

yani sende olmamasına şaşırmadım tabi maşallah diyim bak gene benim nazarım değmez ama olsun
öyle canım ama daha önce bi yerde görmüştüm akintin kokmuyorsa sıkıntı yok diyordu
Haftasonu epeyi bir yurudum de haftaici hiç hareket yok, bugün ,781 adım atmışım
Kız yine evde iyi adım atmışsın maşallah
Eğer sağlık sigortan varsa doktor yönlendirmedigi için ücret alırlar ama yoksa zaten ücretiyle yaptiracaksan yaparlar diye biliyorum canım
Aynen canım ücretiyle yaptircam her türlü..
Mavi070707 canım sende şey duruyor mu benim o taşınma telaşında kayboldu.. murat hocanın her ay yaptırmam gerektiği yazılı kağıt

Merhaba kizlar 17+2 yimm ama hala kasık ağrılarım ve bel ağrılarım arar ara devam ediyor benim gibi yaşıyan var mı hala

Merhaba bende son adet tarihim 23 Ağustos 19 haftalık hamileyim doğum tarihim 29 Mayıs gözüküyor bugün detaylı ultrasona girdim 15 haftalıkken erkeğe benziyor demişlerdi bugünde kız dediler değişir mi sonradan ultrason görüntüsü atsam bilebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…