2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Her ay gidince söylüyor bana yazmadık hiç biz eşim aklında tutuyor bu ay tetenoz ile detaylı var

Amin canım inşallah ege ünüversitesindeymiş dogumhane de müşahade odasında yatıyormuş kan veriyorlarmış şuan inşallah mucize olurda bir ayı böyle atlatır ama kendinin hiç umudu yok
Hazırda tutuyorlar kadını odaya servise bile yatırmamışlar. Eşi ailesi filanda giremiyodur ozaman. Aklında diğer 3 çocuğu biyandan karnındaki bebeği. Allahım yar ve yardımcısı olsun çok üzüldüm gerçekten

Şu detaylıya az kaldı benimde ya ona sorarım ya da tekrarlarsa murat hocaya giderim bende

Detaylida gördüysen değişmez canım birde benim detaylida o bildiğin cinsiyetini de gösterdiler ben çok şaşırmıştım bu kadar net olmasına

Kızlar akıntı durumlarınız nasıl ya benim bugün epey arttı 3 kez çamaşır değiştirdim baya ıslanıyor
çok fazla var baya günlük hayatımı etkileyecek düzeyde,enfeksiyona dönmediği sürece içim rahat dikkatli olmamızda fayda var kuzu

ben de gen5 kullanıyorum,bana açıkçası aşırı ağır geldi eşim kullanıyor,gücünden ötürü aşırı sesli çalışıyor bizce,ya da diğer süpürgemin sessizliğine alışmıştım ondan sanırım,toz açısından alerjik rinitim çok hafifledi hatta bir tek burnum evimde rahat ediyor diyebilirim,ama gerçekten bi tık abartılmış geliyor eşimle bana,evet çok güzel süpürge ama bu fiyat için de çok da matah sayılmaz,robot süpürgemi dysondan daha çok seviyorum fiyatına oranla mucizeler yaratıyor evimde

Benim de normalde kutunun arkasında 2 yazıyor ama Dr 1 tane kullan demişti yetmiyor mu 1 tane anlamadım, 2 hafta sonra randevum var sorcam tekrar
Bende anlamadım eşimle de konuştuk bunlar hep minarel takviyeler fazlası idrarla atılıyor günde iki tane alınca fazla oluyor aslında idrarla atmak için de böbrekler boşa yorulmuş olmuyor mu diye düşündük biz de diğer muayenede soralım bakalım

Yani düşününce kiyafet de makinede yıkanıyor ve ağzına alabilir o zaman önce çamaşır makinesine atıp kaşıma kismini da bulasik yıkar gibi yıkıyorum
Bi tweet vardı ‘bebeğim sen böyle her şeyi soracak mısın’ diye bize söylenmiş gibi resmen, her şeyi sorucaz galiba artık

çok fazla var baya günlük hayatımı etkileyecek düzeyde,enfeksiyona dönmediği sürece içim rahat dikkatli olmamızda fayda var kuzu
Vallahi enfeksiyona dönmesin diye sürekli çamaşır değiştiriyorum öyle kokuda yok şükür ama ciddi ciddi bende de artış var rahatsız edecek boyutta
bende gen5 kullanıyorum. Bi tık ağır hemfikiriz ama kullanabiliyorum yine de etkilemiyor çok. Yani v15 te iş görürmüş hemen hemen aynı zaten ben alırken v15 indirimdeydi 21bin gen5 27bin di. Değermi aradaki fiyat farkına bence değmez

Türk kahvesi içtin mi canım veya çok siyah çay içtin mi? Ben kahve içtiğim zaman yapıyordu bende

Evet bir de öyle durumlar var, benim ağrılar cok azalmayip kramp devam ettiğine göre tam yetemiyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…